|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 30, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Z mýho laickýho hlediska to není o tom, aby si změnil poslední týden, ale prostě dost ti tam chyběl objem, svaly, byl jsi hrozně plochý, útlý...je to jen můj názor, ale tak poklona, že jsi tam šel _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 30, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Z mýho laickýho hlediska to není o tom, aby si změnil poslední týden, ale prostě dost ti tam chyběl objem, svaly, byl jsi hrozně plochý, útlý...je to jen můj názor, ale tak poklona, že jsi tam šel |
Tak samozřejmě, svalů bylo málo, ale bejt líp připravenej, tak se to alespoň mohlo pohybovat mezi sedmým osmým místem. Ale už teď vím, že na 90% příští rok nepůjdu a budu se toho za dva roky na sebe snažit naplácat co nejvíc
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Z mýho laickýho hlediska to není o tom, aby si změnil poslední týden, ale prostě dost ti tam chyběl objem, svaly, byl jsi hrozně plochý, útlý...je to jen můj názor, ale tak poklona, že jsi tam šel | ...asi tak. Vypadals slušně. Mohlo to být třeba o jendo, dvě místa výš.
Vím, že Ti to může být ukradené, ale ze svého pohledu nechápu jak někdo kdo může soutěžit na evropské a kdoví...za pár let na světové úrovni v jednom sportu pro který má vlohy si vybere sport, který se hodnotí subjektivně a ještě-pardon, že to říkám takto narovinu - k němu nemá ty nejlepší předpoklady. Dokážu si Tě představit jako výborného triatlonistu, cyklistu, běžce, ale už moc ne jako kulturistu na nějaké slušnější úrovni a to nemyslím jako nějaký hate...nebo jako to vy mladí teď s oblibou říkáte:o)...to je prostě pravda.
Mě, kdyby unesla kanoe, kajak, osmiveslice....a měl na to předpoklady, tak kašlu na celou kulturistiku
Prostě objektivně hodnotitelné sporty jsou podle mě ve veliké výhodě a odpadá to....no jo, ten tam měl sponzora, Ti tři předemnou si spletli sport apod. Prostě např. 200 kg nad hlavou Ti nikdo neodkecá:o)
Každopádně každý kdo vyleze na prkna s formou za kterou se nemusí stydět, má moje uznání a ty ses neměl za co stydět.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 30, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
Nic si z toho nedělej, Diamonde. Zlata taky skončila předposlední :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so květen 30, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji k umístění,ať to dopadlo jak to dopadlo.
Alespoň tě to bude hnát kupředu.
Na příště bych zvážl nějakého kvalitního trenéra co poradí jak trénink tak i stravu.
Makej dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tak to nakonec nevypadalo vubec spatne, skoda te barvy, ta nejak nechytla. Pro me prijemne prekvapeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak nějak bych napsal něco k závodům, ale nic moc mě nenapadá - nějaký věci padnou v posledním videologu, takže uvidíte. Jinak bych asi řekl jen to, že ta forma nevyšla a to nejen podle představ, ale ani vůči tomu, jak to vypadalo i dva týdny před tou soutěží. Ještě ve středu a ve čtvrtek jsem měl lepší formu než v sobotu ráno. Čtvrtek jsem hodně cukroval a dával rýži, v pátek trochu méně a pečené brambory. Bohužel tu rýži jsem fakt v pátek cejtil ve střevech a od pátku od večera seru duchy  Co jsem se natřel, tak jsem byl v pátek večer celej zataženej, ale doufal jsem, že se to přes noc zlepší a ta forma bude ráno dobrá, ale nebyla. I v rozcvičovně když jsem se pumpoval, tak to prostě napumpovat nešlo a byl jsem celej takovej zataženej. Obyvkle bývá, že mají závodnící zalité nohy a třeba docela rýslý vršek a mně přišlo, že to bylo přesně naopak  Takže příště to s Kubou musíme udělat jinak a jestli budou peníze, tak tentokrát si ho i ofiko zaplatím a budu s ním dělat celou dietu
Ještě jsem hodím jenom dvě fotky, jak to vypadalo nenapumpovaný po párcích s kremžskou hořčicí, čokoládách, sladký limonádě a zmrzlině cca. 4 hodiny po semifinále. Fakt pech
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tak gratuluji k tomu, že jsi tam šel. Nabitá konkurence.
Jinak k tomu reportu chci dodat, že jsem to měl stejný, když jsem se po závodech nažral, tak ta forma byla ještě lepší.
Tak aspoň víš do příště, co tě čeká a jak to ještě vylepšit.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě bych chtěl dodat, že závody dopadli podle očekávání a to tak, že jsem přesně počítal s tím, že 2 - 3 borci jsou porazitelní a tudíž bych mohl být ve finále. Jak jsem ale psal, tak nevyšla forma a já z těch 2 - 3 borců porazil jen jednoho a je tu ještě jedno velké ALE a to, že závodil za nás jeden dorostenec, který byl pátej a hlavně junior, který se nevešel do váhovky a ten byl třetí. Mě to ještě nemá co srát, protože bych byl stejně sedmej kdyby platily startovky, které byly rozepsané před závody, ale bejt těma dvouma klukama předemnou, tak jsem fakt nasranej. Toho dorostence bych ještě vzal, protože to v pravidlech není nikde upřesněný (nebo jsem to nečetl), jak to probíhá v případě, že chce dorostenec soutěžit i za juniory, ale to, že se kluk nevejde do váhovky a místo toho, aby šel do těžší, tak si na poslední chvíli zvolí klasiku by se asi dít zrovna nemělo no. Tak snad se tohle nějak v pravidlech upřesní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
tak som pozrel galérie, diamonde nebolo to najhoršie, sám vieš, že treba zapracovať na farbe, ale oproti zopár borcom s gynom etc., si obstál so cťou, základný postoj pekný _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak uprimne, cakal som, ze ti nalozia viac, ale podla fotiek to vyzeralo este celkom vyrovnane. Ako pisali viaceri - chybalo ti maso, ale bolo ta medzi ostatnymi vidno (lebo nechytila farba  ). Ale klobuk dole, ze si to dotiahol az do konca _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Tak to nakonec nevypadalo vubec spatne, skoda te barvy, ta nejak nechytla. Pro me prijemne prekvapeni. |
Barva chytla, ale nějak jsem nevypočítal to světlo, co bylo na podiu. Hodně méně zkušených borců, bylo v semifinále hodně světlý a pokud se dostali do finále, tak na sebe natřeli min. další dvě vrstvy. Stačí se kouknout na ty fotky, co jsem sem dal, kde jsem tmavej dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
A podla videa nakoniec este lepsie, nez by som cakal. Ako niekto vyssie pisal, bol si viac plochy, co mohlo byt aj farbou, tazko povedat. Na druhu stranu, ked som tu videl niektore komentare o celej tvojej zlej priprave, ako neznaly laik som ocakaval, ze medzi kulturistami budes vyzerat ako sachista-vozickar, to sa nestalo.
Aspon mas skusenost a nabuduce, pokial si mozno aj das poradit  , moze to byt este ovela lepsie. Drzim ti palce. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|