_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Paráda! Bylo to mnohem lehčí, než minule s 42kg. Přinesl jsem si dnes ssebou váhu a jednoručka mi navážila 41kg, na druhou stranu eleiko osa mi navážila 20.5kg, takže problém bude někde ve váze. Řekl bych ale, že to mělo těch +/- 42kg
Tlaky s VČ incline
10x75kg
10x75kg
10x75kg
Rozpažky na rovné
12x24kg
12x24kg
12x24kg
BICEPS
S JČ ve stoje
6x24kg
6x24kg
6x24kg
6x24kg
Horní protisměrky ve stoje
10x25kg
10x30kg
10x30kg
10x30kg
TRICEPS
Tlaky s JČ ve stoje
6x40kg
6x40kg
6x40kg
6x40kg
První dvě série byly dost prasácky, protože jsem měl ohromnej respekt z tý váhy a bál jsem se to pustit pořádně dolů. Třetí už byla o dost lepší a poslední bych řekl, že byla v rámci mezí technicky OK.
Kickback dolní kladka
10x17.5kg
10x17.5kg
10x17.5kg
10x17.5kg
+ 15minut pokus o HSPU na bradlech - asi nejlepší pokus je na videu - Je to těžší, než to vypadá
Hodnocení tréninku: Trénink úplně v pohodě - ani jsem nečekal, že to půjde vše takhle dobře. Po tréninku jsem ještě potkal Dejva a prohodil s ním pár slov. Log už bohužel nejspíš nikdy psát nebude :/
Pekny, uz ti jdou videt skoro cely nohy..
(ne fakt, pekny, ja to delal jen se zdi )
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Hodnocení tréninku: Zkurvené čelní dřepy mě už fakt serou jinak to nebyla zas taková hrůza
Video:
Z jakého důvodu mi činka padá z ramen? Příliš velká zátěž a střed těla to nedává? Nebo zkrácené některé partie? Na videu mám bohužel asi nejlepší sérii z celého tréninku, tak to tam moc není vidět, ale těch posledních pár opáček je trochu vidět jak mi činka nedrží.
Činka ti padá směrem dopředu? no nejsem žádný expert, nebo guru
ale myslím si, že by jsi měl více myslet na to tlačit lokty 'nahoru' když jsi ve dřepu.
Když totiž stojíš a máš paže cca vodorovně se zemí, tak osa drží, ale když jdeš do dřepu a trup jde do mírného předklonu, tak i lokty jdou níž.
Takže bych si pohlídal to, aby po celou dobu byly paže vodorovně se zemí.
Činka ti padá směrem dopředu? no nejsem žádný expert, nebo guru
ale myslím si, že by jsi měl více myslet na to tlačit lokty 'nahoru' když jsi ve dřepu.
Když totiž stojíš a máš paže cca vodorovně se zemí, tak osa drží, ale když jdeš do dřepu a trup jde do mírného předklonu, tak i lokty jdou níž.
Takže bych si pohlídal to, aby po celou dobu byly paže vodorovně se zemí.
Snad jsem to nepsal srozumitelně
Jo jo - to mi došlo taky a zkoušel jsem to, ale vůbec to nešlo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru