početl jsem si v logu darkkillera a i u tebe
gratulace k 185.. ikdyz pro tebe opět lehký
docela pozdě jsem cvičili
kufry suprovéé, tohle muselo bejt super cvíčení
jaký to tam je?
přemýšlím, že tam někdy zajdu, Jonáš vypadá na dobrýho týpka
Hele je tam místnost s tatami, poměrně malá a hodně malá místnost, kde je hrazda, bench, dvě klece, místo na tah a místo s JČ. Hned u recepce je všechno strongman vybavení. Trošku by to připomínalo nějakou oldschool bouchárnu.
Jako zpestření tréninku proč ne, ale jinak nic pro mě
V první sérii jsem zapomněl, že jsem chtěl jet 12x :D
LÝTKA
Výpony v sedě
15x40kg
15x40kg
15x40kg
15x40kg
BICEPS
S JČ ve stoje
10x16kg
10x16kg
10x16kg
10x16kg
TRICEPS
Stahování kladky lano
10x60kg
10x60kg
10x60kg
10x60kg
+ Břicho - 5x10
Hodnocení tréninku: Nejdřív se mi vůbec nechtělo, protože jsem si říkal, zase ty zkurvený nohy ( ) ale po práci jsem se i celkem těšil. Docela jsem měl obavu z toho, jak ty nohy půjdou, protože jsem je dost dlouho nejel, ale nakonec to šlo.
Video:
První opáčko mě nějak rozhodilo že jsem málem hodil hubu, takže nepadlo stopka
Snažil jsem se o co největší hloubku - hloubš už to nedokážu. Trochu se mi nelíběj záda ve spodní pozici. Jinak bych řekl, že to je vcelku v pořádku.
Dal jsem si to čistě v sedě bez opírání a dost jsem to podcenil. Bylo to neskutečně těžký
BICEPS
S EZ ve stoje
6x45kg
6x45kg
6x45kg
6x45kg
Dolní kladka v sedě
10x25kg
10x25kg
10x25kg
10x25kg
+ stojky - 10min.
+ 1x frontflip.
Paráda - ještě jsem si říkal. Hlavně diamonde nedělej píčoviny - víš, že za tři dny se máš válet na pláži. Ale klasicky jsem tvrdohlavej a tak jsem se rozběhnul a skočil to. No dopadnul jsem krásně na nohy, až na to, že jsem dostal pěknou mrdu do pravý paty. Bolí mě ta noha jako zmrd. Pravděpodobně jsem si pěkně natáhnul vazy. Holt teď asi pár dnů o berlích - snad mě s nima pustěj do letadla
Ponaučení pro příště: Nevěřte tatami, že jsou měkký - nejsou
Pro jistotu jsem si byl skočit na chirurgii, jestli s tím něco je, ale naštěstí není. Jenom se na tu nohu nepostavím a otázka, za jak dlouho do rozchodím. Doufám, že do pár dnů, abych z tý dovolený taky něco měl. ITS CRUTCH TIME
co vaha? chtel jsem dat 100 driv jak ty, no jsem na 93 a jde to dost z tezka
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
185-6 +-.. ale to vubec nehraje roli nejvic nahovno je, ze na tuhle vysku potrebujes takovych 110kg aby to nejak vypadalo.. jestli si jeste vyssi tak to te kamarade lituju
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru