|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:57 pm Předmět: |
|
|
yggu- mě se líbí jak jsi vypíchl to, že to rozepíšu pro pomalejší....měl jsem to rozepsat pro úplně pomalé, ale nevím...asi by to bylo zbytečné.
...jinak ne pro jeho dobro - můj názor je ten, že kdo něco pašuje, má být chycen a potrestán, máš s tím problém yggu?...píšu to konzistentně pořád dokola, ale ty budeš asi právník, že to nechápeš (to jsem přestřelil, nechtěl jsem Tě urazit).
Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 04, 2015 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:58 pm Předmět: |
|
|
Deadlifta pro jistotu vynecháme, ale na tohle bacha. Ta formulace v TZ je velmi vágní, což znamená, že jak orgány činné v trestním řízení, tak soud, si ji mohou vyložit velmi dle svého. Takže pokud si někdo něco podobného lajsne, tak je to samozřejmě jen a jen jeho věc, ale rozhodně není dobré si myslet, že i při relativně malém množství je to automaticky tak nějak v klidu. Protože není. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | yggu- mě se líbí jak jsi vypíchl to, že to rozepíšu pro pomalejší....měl jsem to rozepsat pro úplně pomalé, ale nevím...asi by to bylo zbytečné. |
Bylo, protože se z toho jen teď zkoušíš vykecat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:01 pm Předmět: |
|
|
...z čeho? napiš to konkrétně - už mě to nebaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: | ...tak když to říkáš zrovna ty - takový odborník na- ehm - různé věci:o) |
Myslíš to "i" na konci? Ale jo, to ještě dávám, když budeš potřebovat, tak si klidně řekni. |
To bylo na Diamonda
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...z čeho? napiš to konkrétně - už mě to nebaví. |
Máš to tam už min dvakrát jasně a konkrétně, min jednou náznakem, a že furt nic ... co já s tím. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
To bylo na Diamonda |
Tak v tom případě se, co se tohoto týče, omlouvám. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:07 pm Předmět: |
|
|
...aha - tak nic. Na tohle nemám čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
...jinak ne pro jeho dobro - můj názor je ten, že kdo něco pašuje, má být chycen a potrestán, máš s tím problém yggu?...píšu to konzistentně pořád dokola, ale ty budeš asi právník, že to nechápeš (to jsem přestřelil, nechtěl jsem Tě urazit). |
Takže když jsme kdysi třeba z NDR vozili boty ... což se nesmělo ... tak nás měli chytit a potrestat. Nebo?
Fakt jsi takový vůl? Bo to se prostě jinak nedá napsat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | yggu - koupit si to tam je legální - OK, dovoz sem ať pro jakoukoliv potřebu ale ne!
Takže klid a nohy v teple. Kurvárna by byla toho mlaďocha v těchto věcech podporovat.
Nechápu jak někdo dospělý může dát do věty dotaz co je na tom špatného i když ví, že je to nelegální...špatného je na tom práv to, že je to nelegální:)...a že to za ten průser nestojí. |
Nič v zlom, ale celý tento web (main page) je, možno s výnimkou Borisa Oravy a malého zlomku nejakých "juniorov" (s ktorými je krátky rozhovor pred súťažou raz za uhorský rok, čo mi v podstate nevdí...) o "sypačoch", tak neviem prečo sa tak čertíš....
A ako inak by Diamond mohol nabrať 100kg v kvalite, ak nie zobaním ? ... Keby sa to dalo bez toho, už by mal dávno v kvalite aspoň 95kg...ALE ANI TO nebude mať bez sypky, lebo nie je sypka ako sypka, berú ju aj niektorí naši "fyzíci", aj takí, ktorí sú poloviční zo Sadika alebo Mata Actona....
Diamond, ak náhodou uvažuješ o zobaní, kašli na to, ver mi...... Rád sa síce pozerám na kvailtných amatérskych alebo profesionálnych kulturistov, lebo je to taký "vzor", na ktorý sa ale nikdy nechcem podobať, len to vyzerá dobre - z pohľadu mňa ako diváka. Tak či tak, VŽDY je za tým komplex z vlastného tela. Kto ho nemá, TEN NEBUDE SYPAŤ. Ak s tým začneš (POZOR, NEODSUDZUJEM TO), tak si môžeš "odfajknúť", že máš komplex zo svojej postavy. Keď to tak je, je to dosť smutné. Tak či tak, popravde, aj keby si sa neviem ako nasypal a chcel napr. súťažiť, väčší výsledok podľa mňa nikdy neurobíš, nemáš na to tvary. Tak či tak, vyzeráš postavou lepšie ako väčšina bežných chalanov v tvojom veku, tak sa s tým uspokoj, podľa mňa netreba zachádzať ďalej, nestojí to za to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 8:45 am Předmět: |
|
|
takže když si povezu půl gramu kokainu pro svou vlastní potřebu a nikomu tím neubližuji, tak je to vlastně OK....podle Tvojí logiky.
Prostě vozit anabolika přes hranice a ještě letadlem je prostě hazard se svoji svobodou.
Ano-pokud je někdo tak blbý a udělá to, měl by být chycen a nést za svoji stupiditu odpovědnost.
Srovnáváš boty s drogami ( do které skupiny v mnoha zemích AS spadají?).
To je prostě typická česká povaha - vymýšlet jak věci ojebat. Prostě - co je těžkého na tom akceptovat zákaz?...a pokud ho poruším, tak za něj nést zodpovědnost?....tohle je prostě to post komunistické uvažování a překvapuje mě yggu, že ty s tím máš problém.
Teď mi prosím odpověz na moji otázku ty - je převoz kokainu nebo jiných drog pro osobní potřebu OK?...protože jestli testosteron nebo koks - v mnoha zemích Ti napaří stejný paragraf.
...a kdybys příště nehysterčil, tak se domluvíme tak o dvě strany dříve a bez urážek.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
Rando. Teď nedávno jsem měl 97kg a byla to dobrá kvalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Rando. Teď nedávno jsem měl 97kg a byla to dobrá kvalita. |
Neviem ako to robíš, len ČUMÍM, lebo ja mám 80kg, a vyzerám od teba ľahší možno tak o 2kg, A TO MERIAM 190CM...... Možno píšeš pravdu, ale ja tomu proste absolútne nemôžem uveriť... I keď je pravda, že mi skôr typnú 89-90kg, a keď poviem že mám 80, pozrú na mňa s udiveným pohľadom, a "TO FAKT ???????????...ČOSÍÍÍÍÍÍ.... "....... v čom to bude, TO NETUŠÍM....... Asi ti treba vypucovať hrubé črevo, možno v ňom máš 10kg nestráveného tvarohu......... ....Proste neverím tým 97kg...... Keby som ja mal toľko..... .... ani na to nepomýšľam.... Vyzeral by som obrovský (samozrejme nie ako profi kulturisti... ).....nejde mi to do hlavy, a kým ťa nevidím osobne ako sa vážiš a váha ktorá mne ukazuje 80kg by tebe ukazovala 97 (alebo hoci menej o pár kg), dovtedy neverím. Ale teba to trápiť nemusí.
EDIT : ALE KOFOTINA.......... !!! ........... Koľko meria Mester ? Toľko ako ty, tak nejak, či ? ..... Keď ty máš 97 (alebo teraz možno 95), on má akože koľko ? ... lebo vyzerá tak o 20kg ťažší ako ty........ Takže má mať 115-117 ? NO TO URČITE..... Viac ako 105kg (v súťažnej forme, či pár dní pred súťažou) mať NEBUDE.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
Soutěžní lehce nedotazenou jsem měl nějakých 86.5kg myslím. Hodně toho udělá voda a navíc já mám dost dlouhý ruce atd. takže mi to zvětšuje povrch těla a tím pádem mám víc kg. Ale jsou lidí, kteří měří stejně jako já a při stejné hmotnosti a %bf budou prostě vypadat líp, protože maj prostě lepší proporce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|