Už to nebylo moc pomalu, ale pořád snaha to jet co nejvíc kontrolovaně a jakž takž to šlo.
Tlaky v MP decline
6x95kg
6x95kg
6x95kg (1)
6x95kg (1)
Dvě sérky položeny do zarážek u posledního opáčka
Horní protisměrky
12x27.5kg
18x27.5kg
Eh, zapomněl jsem, že mám jet po 15ti
Biceps
Horní kladka v leže
6x70kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
Scotovka s JČ
10x12kg
10x12kg
10x12kg
10x12kg
S VČ ve stoje
15x25kg
15x25kg
Triceps
Tlaky s JČ ve stoje
6x32kg
6x36kg
6x32kg
6x36kg
Paráda - na tenhle cvik mám velkou sílu a jde mi.
Stahování kladky
10x60kg
10x60kg
10x60kg
10x60kg
Hodnocení tréninku: Už před tréninkem jsem věděl, že to bude stát za hovno a fakt se mi dnes nechtělo. Nakonec to bylo mnohem lepší než jsem čekal a ve skutečnosti to byl dobrej trénink. Napumpovanej jsem byl k prasknutí, že mi tričko bylo malý A síla se taky zatím celkem drží.
Hodnocení tréninku: Libovej trénink Dnes jsem spal přes dvanáct hodin a byl jsem z toho strašně rozlámanej, ale pak na tréninku to bylo neskutečně znát a měl jsem energie na rozdávání :)
Hodnocení tréninku: Dneska jsem měl hoňku jako svině, takže kardio pěkně v prdeli. Posilku jsem šel naštěstí až večer a do tý doby se to jakž takž uklidnilo. Ještě jsem to doháněl zmrzlinou, tak snad se z toho znova neposeru Trénink jinak zase těžkej jako svině a to jsem měl dlouhý pauzy. Asi bych to neměl tolik přehánět :D
Hodnocení tréninku: No dneska nás fitko nechtělo pustit dovnitř, takže jsem pěkně dlouho čekal venku a pak ten trénink trval ještě k tomu dost dlouho, protože jsem si tam vykládal s ostatníma Ale to nevadí - sám jsem říkal, že je potřeba zvolnit. Jinak dobrý.
Dnes ve worldclassu, protože naše fitko bylo zavřený (ikdyž teď jsem dorazil domů a koukám, že před dvěma hodinami otevřely ). Ale tak alespoň jsem mohl rejpat do spolužáka ze třídy, že dělá dřepy na hovno Co mě teda nasralo, že mi říkal, že mu místní trenéři říkali, že to dělá technicky správně a ještě ho chválili
Jinak Káťu tam dnes cizinci chválili po tom, co odjela tlaky s 13.5kg jednoručkama tak tam na ní řvali you are strong .
Fuj hnus. Silově v pohodě, ale už to neudejchám. Je peklo bejt celou dobu zpevněnej.
Přítahy JČ v předklonu
6x63kg (video)
6x63kg
6x63kg
6x63kg
Tak to mě teda sralo. V první sérce jsem přidělal pětikilový kotouče gumou, ale moc nedržely, takže jsem tam pak zkoušel dát 10kg JČ, ale výsledek nebyl o moc lepší. Sice tam jakž takž držela, ale dělalo se to teda pěkně napiču.
Hodnocení tréninku: Jako trénink to byl dobrej a náladu sem měl dobrou a všechno jsem odjel tak jak je v plánu. ALE! Už je to fakt kurva těžký a dnes se mi i ozýval loket více než obvykle.
Video:
Naposledy upravil DiamonD123 dne so březen 19, 2016 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru