Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim , jestli vis ze existujou souteze jako maratony na spinnerech apod. , hromadna orgie xxx lidi v jedne hale kteri prekonavaji sve hranice , presne neco pro tebe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra uz nekdo toho maratonce presvedcte at de zkusit nejakej zavod na kole :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-vedel jsem, ze na 32ky to dnes nebude, protoze ty byly minule ultra tezke a musel jsem hodne natahovat pauzy a moc dobre jsem udelal, protoze i ty 30ky byly tak tak. Hlavni problem byl v pravem zapesti, ktere trochu povolovalo, ale po minulem treninku se neni cemu divit. Celkove to ale sedlo pekne a pekne jsem procitil kozy.

mrtvy tah
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
-po minulych 15 seriich bych byl sebevrah, kdybych dnes dal mrtvolu tezce navic jen s jednim dnem volna mozi treninky, takze dnes lehce a to me oblibene 10ky, ale i tak jsem se toho vzhledem k minulemu treninku bal. Po prvnich 2 seriich me ale strach presel, protoze jsem taknejak citil, ze to pujde, technika sedla a to bylo hlavni, sila byla a krasne jsem procitil cele telo. Myslim, ze i prestavky jsem nejak moc nenatahoval, snad jen ke konci. Mozna brzy zkusim 5kg pridat pri zachovani stejneho objemu cviku.

premisteni a tlak s JR
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
-vcera jsem byl celkem slusne rozsekanej a to uplne celej :), takze jsem si rikal, ze dnes dam jen tlaky v sede, ale nastesti byly vsechny lavicky zabrane, tak jsem si rekl, ze je to asi znameni a sel do toho :). Vahu jsem nechal pro 8 opakovani, ale bylo to dnes nejake lehci a dynamictejsi nez minule pri lehkem treninku, a tak jsem se na posledni 3 serie hecl a dal je po 10op. Sice to bylo opravdu HC, ale slo to paradne, minule jsem u poslednich dvou serii tak tak dal to 8 opakovani. Co se tyka tohoto cviku, tak netreba kometare, je to porad dokola, proste neskutecnej masakr, protoze zapojuji opravdu cele telo, jdu do toho co nejvetsi dynamikou a take proto, ze je to vlastne celke 20 serii. Uz v polovine jsem byl, jak kdybych stravil 5 minut oblecenej ve sprse.

bicepsovy zdvih EZ
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
-s EZtou jsem to dlouho nejel, moc prijemna zmena. Asi tech serii bylo zase o neco vic, protoze jsem se zakecal

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-dnes lehkce, takze bez zateze a jenom s Dreprdem :) Minule v lehkem treninku jsem mel trochu problemy, dnes ale od zacatku parada, jak technicky (zabiraly tricepsy), tak silove.

pritahy VC
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 12
-opet o neco lepsi nez posledne, konecne zase citim, jak u toho pracuji zada a ne bicepsy a ja nevim co jeste.

sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-pumping

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 15 + 10kg x 12
10kg x 15 + 10kg x 12
10kg x 15 + 10kg x 12
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 20 + 10kg x 15
-dnes jsem nedaval bricho, takze byl prostor na doplnky. Sedlo to luxusne, ramena total na sracky

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12 + 25kg x 15
70kg x 12 + 25kg x 15
70kg x 12 + 25kg x 15
70kg x 12 + 25kg x 15
70kg x 15 + 25kg x 20
-kladka vic na siroko (sirsi adapter), oba cviky braly neskutecne. Jeste bych pumpoval dal a dal, ale stacilo :)

kolo
10 minut
-to jsem vubec davat nechtel, nejek me ten spinner prestava bavit (rotoped nastesti ne :) ), blbe se na tom sedi a uz mi ta hodina po takto narocnem treninku taknejak pripada zbytecna. Kdybych mel pocit, ze se pri treninku flakam a ze ze sebe nevydam dostatek energie, tak bych si ho asi musel dat jako vzdy hodinu :) Chtel jsem jit rovnou na veslo, ale bylo obsazeno, tak jsem na to kolo vlezl nez se veslo uvolni.

veslo
10 minut (2656m, 241W)
10 minut (2630m, 235W)
- to veslo je fakt maso. Myslim ze melo podil na vcerejsi mega rozbitosti, ale zase me zacina hodne bavit, i kdyz po te 10 minutovce vzdy minutu lapam po dechu. Dnes lepsi vykon nez minule, myslim, ze uz i celkem seriozne zapojuji nohy oproti drivejsku a kdyz jsem sel z fitka, tak jsem je ku*evsky citil.

-dnes musel byt zakonite lehky trenink, protoze minule to byla celkem pecka a vcera jsem to citil vice nez jindy, ale diky mych vybornym regeneracnim schopnostem :) (doufam ze jsem to nezakrikl), diky tomu, ze jsem se na trenink tesil a taky diky tomu, ze zitra nebudu mit tolik casu, jsem sel uz dnes aniz bych se citil nejak zniceny a byl to opet naprosto vynikajci trenink.
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu se zeptat,jak dlouho ti trva trening?
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:
Muzu se zeptat,jak dlouho ti trva trening?

Muzes, ale ja ti to nepovim, protoze to fakt nevim. Ale je to vetsinou asi neco pod 3 hodiny + kardio, nekdy mene nekdy vice.
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozne vydrzis.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:
Hrozne vydrzis.

Jo taky si myslim
kubaz

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bude spis tim ze tento clovek nema pud sebezachovy
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
to bude spis tim ze tento clovek nema pud sebezachovy

Jelikoz jsem podle CIZOPASNIKA z jiny galaxie, tak asi clovek nejsem a pud sebezachovy u nas nebyl vyvinut
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20/5 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 43,48km PR!!
rychlost: 43,48km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 991kcal
RPM 116-117
tepova frekvence: ****

Draper

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-neni moc povzbuzujici, kdyz uz prakticky druha serie je na krev a absolutne jsem nedoufal v to, ze s tim dnes 10x8 dam, no ovsem nakonec jsem to "vymackl" ovsem trochu na ukor prestavek, ktere byly na muj vkus celkem dlouhe. Krom toho ze to bylo tezky, hlavne teda prava strana to dost brzdila, tak to ale solidne pumpovalo, snad lepe nez kdy jindy.

mrtvy tah
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
-ehm, trosku to zase ujelo od tech planovanych 10 serii, ale slo to tak pekne, za jsem si proste nemohl pomoct Celkem to dnes dalo 112 opakovani se 150kg, coz je asi svym zpusobem me PR a ani to nebylo nejak extra fyzicky vycerpavajici, i kdyz jsem se mirne zapotil. Tezke to bylo, tak akorat tzn. zvladnutelne. Zajimave je, ze zhruba od 5. serie, zhruba do 12. to bylo jakoby lehci nebo minimalne stejne tezke, jak do 5. serie, coz by melo byt obracene, posledni 2 serie 13. a 14. uz byly o neco tezsi, ale vse podle me slusnou technikou. Krasne se mne to opet darilo tahat po nohach, cinku drzim uzsim uchopem nez v minulosti, stejne tak asi uzsi postoj, nekrcim lokty, nezakladnim se a paradne to dnes pumpovalo cele telo, takze i proto jsem toho jel tolik, proste to slo :)

premisteni a tlak s JR
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
-vzdycky si rikam, ze dnes si od tohoto cviku odpocnu, zvlast kdyz ho davam kazdy druhy den a dnes obzvlast po tech 14 seriich mrtvoly, ale nikdy nejak neodolam a nemuzu se pripravit o ten uzasny pocit, protoze tady teprve zacina to pravy peklo. I ty mrtve tahy jsou, co se fyzicke narocnosti tyka, celkem odpocinek :) Dnes, nevim, co me to napadlo, ale pridal jsem, asi me tak nakoply ty mrtvoly nebo nevim, ale pridal jsem. Tusil jsem, ze to nebude sranda, ale vedel jsem, ze tenhle cvik je jen o tom, kolik do toho dam a dnes jsem citil, ze to toho muzu dat hodne. Tezky to bylo, ale jak jsem psal vyse, do vsech 12 repsketive 24 serii jsem se snazil dat maximum a to bylo klicove. Dnes to navic naprosto extremne pumpovalo latissimy, skoro jak kdyby to byl cvik primarne urceny pro ne :) Samozrejme jsem ale citil i mnoho dalsich svalu. Od poloviny jsem byl slitej, ze ze mne z oblikani skoro proudem tekla voda a musel jsem se jit komplet prevlict.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
-prvnich polovina zdvihu ve stoje, druha v sede, vahu jsem nijak nezvysoval, neni potreba, je to tak akorat.

kliky na bradlech
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
-porad jsem dnes citil, ze je energie a sila, i kdyz tady tu energii moc nepotrebuji, protoze je to vicemene uz odpocinek, takze jsem po delsi dobe zase pridal. Vzal jsem o 2,5kg tezsi jednorucku a celkem me prekvapilo, jak to slo jak silove tak po technicke strance (hodnotim to, jak zabira triceps). Nejsem si jisty, jestli jsem nekdy s +12,5kg vubec kliky na brdlech cvicil a pokud ano, tak urcite ne 10 serii.

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-minule byly pritahy VC, dnes JR, sedlo to opet naprosto perfektne.

tlaky JR hlavou dolu
32,5kg x 7
32,5kg x 7
32,5kg x 7
32,5kg x 7
32,5kg x 7
32,5kg x 7
-pridal jsem predminule a navic je to jen doplnek, ovsem bere to kozy mnohem lepe nez tlaky na rovne a uz tam zacinam citit i rezervu, i presto ze je to uz skoro na konci treninku.

pritahy EZ k brade
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
-ted budou dva dny volna, takze jsem chtel dat i o neco vice doplnku. Na ramena me napadlo protahy EZ, ktere jsem dlouho necvicil. Gut cvik.

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
-na kladce jsem pridal, oba cviky naprosto dokonala pumpovacka antagonistu :)

svicka na mirne naklonene lavicce
15
15
15
15
15
-tenhle cvik jsem drive cvicil pravidelne, ted jsem ho par tydnu vynechal a je to znat. Prvni 3 serie total zniceny brisaky, posledni 2 uz byly trochu mene technictejsi, ale bralo to fakt pekne.

zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
-tady bylo opravdu znat, ze ty brisaky uz dostaly pekne zabrat v predeslem cviku (a nejen tady) a rozohodne to neslo s takovou lehkosti, jako kdyz to cvicim jako prvni cvik, ale sedlo to nakonec celkem pekne.

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
-tady uz nejak extra sila neni potreba, je to jen takova dojizdecka, ale bralo to moc pekne. Bricho dnes celkove sedlo vyborne.

veslo
10 minut (2680m, 246W)
10 minut (2678m, 247W)
-opet o neco lepsi nez minule, pocit naprosto fantastikcej, ale na me pomery jsem byl celkem suchej ( i kdyz jiny by to povazoval za navstevu sprchy :D ) Tady u toho je vyhoda, ze me trochu ochlazuje ten vetrak, tak se tolik nepotim. U vesla mne vetsinou energie ke konci dochazi a vykonnost klesa, dnes ale naopak s rostoucim casem stoupala a tahal jsem s mnohem vetsi razanci. Hlavni je, ze uz zapojuji celkem plne nohy. Doufam, ze 2700m / 10 minut bude brzy rutina.

-Chtel jsem jit zitra, ale zase nevim, jestli by me to zitra casove vyslo, tak jsem sel radeji dnes, i kdyz jsem vedel, ze by mne jeden den volna mozna prospel, protoze jsem ted jel par treninku obden, no ale sel jsem a dobre jsem udelal. Opet naprosto vynikajci trenink. Ted urcite 2 dny volna, v utery bych mohl konecne zkusi tezke mrtvoly.

Naposledy upravil Draper dne so květen 21, 2011 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Morico

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš Drape někdy zkusit potáhnout maxko na tu mrtvolu? Nebo aspoň třeba kolik by si vytáh z trojek? Vim, že ti o váhy nejde, ale zvědavost mi nedá a docela mi zajímá, kam až by ses dostal.
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Nechceš Drape někdy zkusit potáhnout maxko na tu mrtvolu? Nebo aspoň třeba kolik by si vytáh z trojek? Vim, že ti o váhy nejde, ale zvědavost mi nedá a docela mi zajímá, kam až by ses dostal.

Tak maxko bych si samozrejme zkusit mohl, ale mozna bys byl prekvapen (nemile), jak male cislo by to bylo. Myslim, ze by byl problem i u 200kg (kdovi jsetli bych to vubec odlepil). Ja jsem sice schopnej dat hodne serii s tolika a tolika a vsechny serie jsou +/- stejne tezke / lehke (a tezke vetsinou jsou od zacatku do konce, i presto se ale sila taknejak porad drzi pro vsechny serie), ale kdyz bych mel jit do nejake vyssi intenzity (90% 1RM +) , tak bych mel asi problemy. Myslim, ze spousta silnejsich lidi tady na foru by meli problemy dat treba mych dnesnich 14x8x150kg, pritom by jejich maxko bylo mnohem vyssi nez moje. V pristim treninku chci zkusit 3ky se 180kg, tak uvidime.
Maxko jsem mel zkusit v tobe, kdy jsem mel u DL top formu, kdy jsem tahal 4-5ky se vahou okolo 200kg, ted mam problem s 5kama se 170kg.
seeya

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to si teda mal..
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
no to si teda mal..

No jo, pořád jsem čekal, až padne těch vysněnych 5x5x200kg, do kterých chybělo 5kg, jenže jsem to dřív přepálil a pak už to nemělo cenu, když šla do řiti technika se kterou následně i síla a chuť do DL vůbec.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: