Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z Drapera se stává, starel otylej fotr s pivasem

Od čeho sou kamaradi, by tě podpořili
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zase volno. Uz je to 3 tydny, tak bych odpoledne klidne jit mohl, ale strasne se mne nechce , totalne jsem z toho vypadl a zlenivel a uz ani na ten blbej rotoped se mne nechce. Jak necvicim, mam pocit, ze mam mnohem mene energie, coz potrvrzuje to, ze mne cviceni nabiji. A take mne cimdal vice boli spodni zada.

To znám. Když pár týdnů necvičím, začnou mě bolet záda.
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze pro zmenu zase na picu

verze 1 : (detailni)
Vcera jsem byl odhodlanej, ze dnes uz konecne prolomin tu lenost a pujdu do posilovny, jenze jsem se v noci vzbudil se zacinajici bolesti hlavy, byla to takova ta hnusna migrenova bolest na jedne strane hlavy castecne i oka (kdo zna, tak vi), tazke jsem si vzal prasek a usnul. Kdyz jsem sel nekdy v prubehu noci na WC tak ok, hlava nebolela, jen jsem mel ale mirne zaludek na vode a vubec jsem nemel chut na jidlo, coz bylo zajimave, protoze v noci mam chut na jidlo nejvetsi. Nekdy k ranu me opet zacala bolet, takze jsem si vzal druhej prasek a mokrej hadr na hlavu, zaludek jsem mel totalne na vode, takze jsem si pro jistotu vzal i lavor. Vubec na nic jsem nemel chut a cokoliv z mych oblibenych jidel jsem si predstavil, okamzite jsem musel strcit hlavu do lavoru, ale nezvracel jsem. Trvalo celkem dlouho nez prasek zabral, pak jsem usnul uz skoro za svitani a vzbudil se v 11h (mezi tim me jeste vzbudil zvonek ale na to jsem s*al). Po probuzeni hlava nebolela, chut na jidlo takova prumerna, ted jsem si sice neco dal, ale zadny gastronomicky zazitek to nebyl. Jedine vec, na kterou jsem mel za celou dobu chut byly prekvapive pekne krupave hranolky , jenze kde vzit ve 3 rano hranolky, zvlast kdyz mam migrenu. Migreny jsem drive mival jako decko, ted jsem to posledni asi 2 roky nemel, ale mozna jsem udelal tu chybu, ze jsem si ten prasek vzal, cimz jsem to potlacil a co si z minulosti pomatuji, tak bylo vzdy lepsi ji nechat vypuknout, pekne se vyzvracet, vyspat se z toho a byl pokoj, ovsem pokud jsem to rozhanel praskama, tak se obvykle vracela. Tentokrat to mozna bylo castecne zpusobene tim, ze jsem posledni 4 dny prakticky od rana do vecera pracovne cumel do PC a delal jednu takovou neskutecne otravnou praci, kterou uz mam nastesti hotovou a nejen ze to byl napor na oci, ale i na mozek a mel jses docela skluz. Celkem jsem dnes naspal s nejakyma malyma pauzama 14h, coz je hnus. Mno takze dnes tedy zase bez treninku, takze treba zitra, pokud na me nespadne treba kredenc

verze 2: (strucna)
V noci mne bylo trochu blbe
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ach takova nostalgie.. migrenu jsem mel naposledy.. vcera
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, ta verze 2 , je krutě dlouhá a nezáživná, příště to zkrať
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ach takova nostalgie.. migrenu jsem mel naposledy.. vcera

Jak jsem psal, tim, ze jsem to rozehnal praskama, tak se mne beztak vrati, coz by mohlo byt treba ve stredu, jak prijedes, tak si zkus dalsi naplanovat taky na stredu a poblijem se navzajem v tvy audine

Arnie_one napsal:
Drape, ta verze 2 , je krutě dlouhá a nezáživná, příště to zkrať

Ja jsem si rikal, jestli tam to "v noci" a "trochu" neni zbytecny, ze by stacilo je "bylo mne blbe" a nebo jen " "
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to te jebu beru forda

ps: uz sem zprovoznil v mobilu navigaci zkurvenej kram
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
to te jebu beru forda

Tak to uz bych se od tebe radeji nechal poblit nez jebat, ty prasaku
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady nekdo pujde domu pěšky
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis z posilovny, kterou mam od bytu 5 minut? Jo tak to zvladnu.

A nebo myslis sebe do Ostravy? To bys mohl rict Redisovi a Merrao, to jsou takovi nadsenci pro pesi tury, by sli urcite radi s tebou a jeste by ses mimo jinych veci dozvedel treba, jakej chleba ma kompletni aminokyselinovy spektrum a jakej jen castecny
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A z nosu mu budou týct semínkový nudle, viď?:D
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po ranu to vypada nejak nezvykle dobre, tak by z toho neco mohlo byt
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti za to nestojí ani vstávat, venku je krásně svítí sluníčko, tak si stáhni rolety a převrať se na druhej bok
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/11 AEROBKA

kolo
120 minut (85,35km 42,67km/h)

-konecne jsem prolomil tu lenost a vlitl na to :) Naprosta parada, odpocinek byl znat jak na celkove energii tak i v nohach a i na tom, jak mne to bavilo. Celkem dnes neco mezi 90 a 100 minutama na maximalni zatez a celkem se mne darilo drzet rychlost, i kdyz chvilema jsem myslel, ze to se mnou sekne.

-od zitrka fitko a rozhodl jsem se udelat jiste zmeny a zkusit cvicit a zaroven se i stravovat trochu seriozneji jako drive. Jsem po pauze, takze je na to idealni doba. Se stravou jsem uz zacal dnes, trenink od zitrka klasicky split. Premyslim i o nejake poradne suplementaci, i presto ze na ni moc neverim, ale mozna bych tomu sanci dat mohl. A kdyz rikam poradnou, tak tim myslim vazne poradnou a kvalitni, zadne sracicky v minidavkach :) Napadlo me investovat pouze do jedne firmy, nejradeji bych zkusil Muscle Pharm, jenze na trhu jsou zatim jen 4 nebo 5 druhu doplnku, takze dalsi se nabizi Reflex Nutrition, pripadne Smartlabs a nebo bych mohl eventuelne dat sanci i slavnemu Extrifitu. Co se ale tyka suplementace, tak to jeste zvazim, jestli vubec nejaka bude...
papaya

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až doberu Go Pro od Extrifitu, tak zainvestuju do tohoto: http://www.reflexnutrition.cz/katalog-29-Growth-Matrix
Když mrkneš na složení, kolik to má třeba toho leucinu..šílenost. Bavil jsem se o tom s chlapem co prodává v kamenném obchodě ronnie.cz na Plotní a ten mi to opravdu vřele doporučil. Je to vlastně potréninková formule, která má ale úplně odlišný způsob zpracování např. bílkovin, takže je to pro tělo daleko lépe využitelné.. Prostě to vypadá krásně a snad to bude i krásně fungovat. A tvůj požadavek, aby to nebyly pididávky, bude taky splněn - 105g

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: