Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Čebyšev

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byla jenom prdel, Libore. Nemyslel jsem to zle.
edit: a nevykej mně, vole
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem ti nevykal, troubo
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čebyšev napsal:
Citrónebanáne, proč mu spíláš? Vždyť je to, zajisté pro tebe, od pohledu takový sympatický hitlerjunge.

tam mrzáky nebrali
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2/1 TRENINK c.30

bench press
97,5kg x 5,5,5,5,5,5,5
-takze pridano dva a pul kila, ze zacatku trochu nejistota, protoze ten podelanej loket bolel i u benche, mozna jsem tomu trochu uhybal, ale nejak zasadne mne to pak neomezovalo. Co se tyka vahy, tak to nebylo uplne na krev ani v posledni serii, coz me tesi a myslim, ze 5x5x100kg padne, cimz vyrovnam svoji naturalni maximum pro bench press a pokud to pujde takto dal, tak se zkusim vybenchovat na 5x5x110kg, coz by pro me bylo jak z rise snu.
3. serie:

mrtvy tah
155kg x 5,5,5,5,5,5,5
-2 dny jsem necvicil, takze jsem byl relativne odpocatej, a tak jsem stejne jako u predchoziho cviku pridal vahu a snizil pocet opakovani. Prvni serie strasne lehka, myslim 8 opakovani bych dal, pauzy jsem nejak moc nenatahoval, takze kazda dalsi uz znatelne tezkla a ty posledni 2 uz byly tak akorat pro 5 reps. Zada by to myslim zvedly vicekrat, ale ke konci uz ten uchop neni tak pevnej a od toho se odviji i sila a technika, jinak ale celkove spokojenost. Myslim, ze 5x5x160kg bude realne, pak uz zacnu snizovat opakovani a uvidime, jestli se dostanu na ty 3ky se 190kg. Zatim to jezdim bez pasu, coz jsem nikdy drive nejezdil a zajimalo by me, od kdy ho zacit pouzivat. Ovsem stejne je to ten klasicky pas, ktery myslim ani zadny vliv nema. opet nejaka videa. (Mimochodem, pokud nekomu prijde, ze jsem nejaky narcisek a ze se tocim proto, abych se ukazoval, tak omyl, tocim se pouze pro kontrolu techniky a jak uz jsem psal drive, celkem mne to pomaha vice se soustredit na danou serii a kdyz uz to mam natoceny, tak si to dam do logu )
4. serie:
5. serie:

premisteni a tlak
67,5kg x 6,6,6,6,6,6,6
-i u tretiho hlavniho cviku pridana vaha a snizen pocet opakovani. Musim rict, ze tech 2,5kg dnes na te cince bylo znat vice nez jsem predpokladal a ta posledni uz byla hodne heavy, ovsem hlavni je, ze jsem splil, co jsem chtel a ze to stale jedu v ramci moznosti s co nejvetsi dynamikou. Kdybych tento cvik necvicl jako 3. v poradi po benchu a mrtvole, tak verim, ze by to bylo podstatne lehci a ze bych v pohode mohl 2,5-5kg pridat. Priste vahu necham, mozna zkusim 7ky, ale nevim a prespriste cilovych 5x5x70kg snad padne.
5. serie:

bicepsovy zdvih VC
50kg x 7,7,7,7,7,7
-nejaky moc lehky oproti tomu, kdy jsem to jel minuly tyden ve Valcu

kliky na bradlech
tlustoprd Drejprd x 15,12,10,9,9,9
-dnes jsem jal kazdou serii na max, i kdyz u te prvni by seste neco slo, pak sila odchazela strasne rychle.

pritahy VC
90kg x 10
95kg x 8,8,8,8
-ta prvni me zmatla, jak byla lehka, tak jsem pridal, ovsem tech 5kg se pocitove rovnalo tak 20 no a tomu odpovidala i technika, i kdyz zada jsem napumpoval slusne i pres ten cheating.
4. serie (vim,asi hruza )

sikmy bench na MP
75kg x 9,9,9,9,9
-pridal jsem 5kg, prvni 3 celkem sly, jel jsem to krasne pomalu, ty posledni 2 silene tezky a posledni opakovani u posledni serie dotlaceno jen ze 3/4. V prestavkach jsem si jen tak z prdele vlezl na predkopy a co se nestalo, dal jsem si 2-3 serie predkopu, sice jen s 10kg, ale kdyz jsem to zkousel naposeldy pred nedavnem, tak ani hovno, vubec jsem tam tu nohu ani neohnul a ted uplne v pohode. Mam z toho neskutecnou radost.

superserie: uzky bench + bicepsovy zdvih JR v sede
65kg x 10,10,10,10,12 + 15kg x 12,12,12,12,12
-vse celkem lehke, takze jen mini pauzy. U tricaku jsem mohl i pridat, ale myslel jsem, ze po predchozim cviku nebude sila. Tento a kliky na bradlech jsou jedine 2 cviky, ktere muzu, jakakoliv francie, extenze JR atd nejdou ani s prazdnou cinkou, protoze u toho silene boli loket.

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 16,16,16,16,16
-aerobka, ale fakt paradni cvik na zadni delty. Neni potreba zadna velka vaha a krasne se procvici

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12,12,12,15,15 + 25kg x 15,15,15,15,15
-oba cviky sedly luxusne

kolo 20 minut
-nevim, co bych napsal, neskutecna a nepopsatelna radost. Poprve po 2 letech na kole, minule jsem to jen zkousel asi minutku a dnes jsem si dal uz serioznich 20 minut celkem v tempu. Mel jsem strach, ze to noha nebude zvladat, ze zacatku prvnich 5 minut trochu tlak a pnuti, ale to postupne odeslo a skoro bych ani nepoznal, ktera noha je ta zranena. Pred par tydny jsme na kolo sedl a nebyl jsem schopnej ani jednou protocit pedal a ted naprosto krasne a plynule, nechapu, co se najednou zmenilo, ze se to koleno zacalo tak vyrazne zlepsovat Drep jeste neudelam, jen takoveho mrzaka na paralel, ale snad i tohle casem pujde lepe. Jinak byl to samozrejme nezvyk a po tech 20 minutach jsem byl poradne zadychanej a kdyz jsem z kola slezl, tak jsem si pripadal jak nametenej jak se mne pletly nohy

TIME: 120 minut (68 serii) + 20 minut kolo

-perfektni trenink, ze vseho mam obrovskou radost, jak z mrtvol, premisteni a benche tak z rotopedu. Priste dam zase lehci trenink tzn. po 10 opakovanich i zalkadni cviky, prespriste stejne vahy jako dnes, ale pridam opakovani do kazde serie, takhle to asi zatim budu delat, dokud to pujde. Jinak tohle je asi nejlepsi system na zlepsovani se, co jsem kdy jel. Pretrenovat se , dat si par tydnu pauzu, zmenit posilovnu, pak vsechno strasne podseknout a kazdy trenink neco malo prihazovat (vahu, zvysovat pocet opakovani atd) + hodne jist a jde to nahoru neskutecne krasne. (jeste mozna kreatin pomohl)

-jinak kdyby mel nekdo na prodej starsi funkcni rotoped (v Brne), tak bych mel zajem pripadne nejaky typ, kde nejaky obycejny, ktery se podemnou po tydnu nerozpadne, koupit
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3/1 KARDIO

kolo:

30 minut

(5 minut pauza a cekani na smrt, ovsem nejak se ji ke mne nechtelo, tak jsem ji dal jeste druhy pokus a sel jeste na pul hodiny slapat )

30 minut

-uz dlouho jsem pri a po treninku nemel pocit, ze umiram, dnes jsem to po dlouhe dobe opet zazil. Nevim, jestli je to tim, ze mam mizernou fyzicku, ze jsem pribral za 3 mesice 15kg a nebo tim, ze jsem 2 roky neslapal, ale kdyz to srovnam se mymi 2-2,5hodinovymi silovymi treninky, po kterych chodim z posilovny nabity energii, tak tohle bylo tak 5x narocnejsi a asi 5x vice jsem se potil, coz jsem myslel, ze uz ani nelze :). Mezi tema 30 minutovkama jsem chtel dat bricho, ale byl jsem rad, ze jsem z rotoepdu slezl a doplazil se na nejblizsi lavicku, kde jsem se 5 minut vzpomatovaval :) Druha pul hodina bylo o fous lepsi. Jinak ale i kdyz to byl hnus, tak to byl velmi prijemny hnus a jsem rad, ze jsem sel. Koleno zvladalo bez problemu, myslel jsem, ze bude otikat nebo neco, ale vubec nic, naopak je po tom jeste vice pohyblivejsi.
-jinak z toho spinningoveho kola strasne boli prdel, tento tyden snad budu mit doma svuj rotoped s mekkym sedatkem, protoze tohle na tomhle se hodinu neda sedet.

edit: jinak samozrejme neni chytre tam hnedka po 2 letech bez rotopedu a po dvou operacich stale dojebaneho kolena narvat hodinu a jeste celkem v tempu, ale jakykoliv trenink pod 60 minut nepovazuji za trenink a asi bych nebyl vnitrne spokojen
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4/1 TRENINK c. 31

bench press
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-dnes bylo v planu jet zakladni cviky lehce tzn. 10ky, mel jsem nutkani 2,5kg pridat, ale dobre ze jsem nepridal, protoze toto bylo akorat a u poslednich 2 serii ta sila ke konci odchazela hodne rychle, ale jinak spokojenost, alespon ze jsem dal to , co minuly tyden a u tech prvnich 3 serii i s kratsima pauzama

mrtvy tah
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
130kg x 10
-tady jsem vubec neuvazoval o tom, ze bych pridal, protoze minule to bylo na krev, takze dnes stejna vaha a silove zhruba to same. Prvni 3 serie relativne ok, pak uz jsem o neco natahoval pauzy. U tech poslednich 2 serii by to silove slo, ale horsi je, ze ke konci uz cinku nedrzim tak pevne v rukach a od toho se pak odviji vse. Ta posledni byla pocitove lehci nez ta predposledni. Jinak ale samozrejme spokojenost, myslel jsem, ze minule to byla nahoda a ze uz toto nezopakuji, ale povedlo se a take to paradne pumpovalo latissimy.

premisteni a tlak
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-vcera jsem premyslel, jak jet tenhle cvik, do 10ek se mne moc nechtelo, ale porad to jezdim taknejak po 6-7 opakovanich, tak jsem si rikal, ze to jedno zkusim, jen jsem nevedel s jakou vahou. Minule 67,5kg po 6op celkem tezke, takze tem 5x10x60kg jsem vubec neveril a vedel jsem, ze to bude velke sousto a take ze bylo. Muzu rict, ze takhle na dno jsem si za posledni roky u zadneho cviku nesahl, ale vule byla silnejsi a nakonec jsem to dal. Ono kdyby tomu nepredchazelo 5 serii mrtvol a 5 serii benche, tak by to asi byla celkem brnkacka, ale takto uz to takova prdel nebyla. Uz 3. serie byla na krev a vubec jsem nedoufal, ze ty 2 po 10 jeste dam, ale hecnul jsem se a dal. 4. a 5. serie vzdy do 8. op v ok, pak uz cinka vypadavala z ruky, takze jsem si ji musel polozit a znovu chytnout, premistit a vyltacit. Fakt to bylo peklo a i kdyz mam rad sado maso treniky, tak tohle nevim, jeslti bych si chtel v nejblizsi dobe zopakovat, i s dechem byl obcas problem, pokud jsem blbe dychal, tak jsem se chvilemi dusil no ale celkove z toho mam fakt radost. Priste uz 70kg.

bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
-to nejhorsi a zaroven nejlepsi :) bylo za mnou, ted uz odpocinek :) Silove akorat, pekny pumping

kliky na bradlech
Drejprd x 15
Drejprd x 12
Drejprd x 10
Drejprd x 9
Drejprd x 9
Drejprd x 8
-vse opet na max, sila opet jako vzdy u cviku s vlastni vahou odchazela hodne rychle, ale dnes jsem z toho citil tricepsy lepe nez v predchozich trenincich

pritahy JR
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-tady zlepseni od minule jak silove, tak i technicky a opravdu to dnes moc pekne bralo laty. Jinak tenhle cvik je celkem pekna aerobka, protoze je to vlastne 10 serii po 10 (5 serii na kazdou stranu)

bench press hlavou dolu
70kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
-uz dlouho jsem tneto cvik necvicil a at si rika kdo chce co chce, tak to zamereni na spodni cast prsnich svalu je tu znat celkem znacne. Posleni serie hodne tezka

superserie: uzky bench press + bicepsovy zdvih JR - kladivo
65kg x 10 + 17,5kg x 11
65kg x 10 + 17,5kg x 11
65kg x 10 + 17,5kg x 11
65kg x 10 + 17,5kg x 11
65kg x 10 + 17,5kg x 11
-tricak po predchozim cviku trochu unavenej, tak to bylo znat na sile, hlavne ze zacatku, pak to lehklo, biceps celkem lehky

upazovani s JR
10kg x 15
10kg x 15
10kg x 15
10kg x 15
10kg x 17
-opet ta technika, kterou jsem nedavno nasel a opravdu do bere ramena uplne jinak. Vetsi vaha netreba, tohle je uplne akorat a ramena z toho citim jako u zadneho jineho cviku

swing
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
20kg x 17
-nevim, co se dnes stalo, jestli to, ze jsem bricho minule vynechal a odpoclo si, ale dnes to sedlo naprosot fantasticky a strasne me to bavilo a myslim, ze to ani nebylo tak "neandrtalsky" :)

svicka
15
15
15
15
15
-take dnes podstatne lepsi a daleko lepe jsem z toho citil bricho

kolo
30 minut
-jelikoz jsem tlustej, tak budu davat po treninku max 30 minut kardia vic ne, at se to zase nezvrhne do nejakych silenych maratonu. Dnes paradni tempo, mluvit jsem u toho schopnej nebyl a opravdu jsem z toho mel pocit, ze jsem si poradne makl. Chtel jsem 20 minut, myslim, ze by to i stacilo, ale jeste jsem se hecl Samozrejme porad neskutecna radost, ze po 2 letech zase muzu jezdit na kole, doufam, ze na jare a v lete uz budu moct vyjet i do terenu

TIME: 126 minut (61 serii) + 30 minut kardio

-naprosto paradni trenink, po 6 hodinach spanku, hned rano od 7 (takze pro jistotu opet spalovac, tekzo rict, jestli ho jeste citim nebo ne, kazdopadne uz mene nez ze zacatku). Prvni 3 cviky opravdu brutalni, hlavne desitkove mrtvoly a premisteni, myslel jsem, ze me to na zbytek treninku vycucne, ale energie porad dost a kdyby nebyl v planu trenink pozitri, tak bych tam dal jeste nejakou superserku na prsa a zada

Naposledy upravil Draper dne út leden 04, 2011 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
elnino

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kroutit nad tim hlavou uz nema cenu a zajimalo by me,jestli mivas po tvych trenincich nejakou svalovku?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je zas nasup XD Zajimalo by se jestli se to bude jeste co do poctu cviku, serii a opakovani zvysovat, jestli jo tak se do toho fitka muzes rovnou prestehovat :D
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo hlavne v brichu mam permanentne nejvetsi a to nekolik dni po treninku
Jinak nejvetsi svalovku mivam, kdyz davam pullover, kdyz ne tak vylozene svalovku nemam, ale takova ta prijemna svalova ztuhlost tam je vzdy.

Naposledy upravil Draper dne út leden 04, 2011 12:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Tak to je zas nasup XD Zajimalo by se jestli se to bude jeste co do poctu cviku, serii a opakovani zvysovat, jestli jo tak se do toho fitka muzes rovnou prestehovat :D

zvysovat urcite ne, u zakladnich cviku vzdy 5-7 serii dle poctu opakovani v serii a dle pocitu, u doplnku 5. Co se tyka cviku na partii tak na male max 2 a na velke 2-3. A jelikoz ted davam i kardio, tak mozna budu spise o neco malo pocet cviku a serii snizovat. Hlavne se mne to nesmi vymknout z rukou jako se tomu v minulosti parkrat stalo
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Fakt to bylo peklo a i kdyz mam rad sado maso treniky, tak tohle nevim, jeslti bych si chtel v nejblizsi dobe zopakovat, i s dechem byl obcas problem, pokud jsem blbe dychal, tak jsem se chvilemi dusil no ale celkove z toho mam fakt radost. Priste uz 70kg .

Líbí se mi, jak nejdřív málem bliješ krev a dušuješ se, že tohle už opravdu ne a nakonec to hezky uzavřeš konstatováním, že si teda příště 10 kg přidáš.

Jinak gratulace ke zlepšení zdravotního stavu.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Draper napsal:
Fakt to bylo peklo a i kdyz mam rad sado maso treniky, tak tohle nevim, jeslti bych si chtel v nejblizsi dobe zopakovat, i s dechem byl obcas problem, pokud jsem blbe dychal, tak jsem se chvilemi dusil no ale celkove z toho mam fakt radost. Priste uz 70kg .

Líbí se mi, jak nejdřív málem bliješ krev a dušuješ se, že tohle už opravdu ne a nakonec to hezky uzavřeš konstatováním, že si teda příště 10 kg přidáš.

Jinak gratulace ke zlepšení zdravotního stavu.

no jo ale co se tyka blitosti nebo blivosti nebo jak to nazvat tak je rozdil jet 5ky se 70kg a 10ky se 60 :)
jinak diky, z toho kolena a z toho, ze uz se ten 2 roky atrofovany kvadriceps konecne chyta a uz to neni jen trepajici se rosol, mam vetsi radost nez z cehokoliv jineho, co se treninku tyka
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5.1 KARDIO

kolo

30 minut

(3-4 minuty pauza)

30 minut

-tempo vyborny, makl jsem si pekne, litry potu, ale uz jsem nemel zdaleka takovy pocit, ze se zabliju jako minule, je to jen otazka par treninku a bude to zpet. Jen Zlutej me porad rusil a vyvadel z koncentrace Jinak nohy napumpovany jako kdysi po drepech. Jen ta prdel na tom spinneru silene boli
žlutej

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jen Zlutej me porad rusil a vyvadel z koncentrace
Ty máš tu drzost ještě tohle napsat? Už ti nikdy nepodám pití
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky piti? O zadnym nevim

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: