|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
6/12
bench press
75kg x 10,10,10,10,10,10
60kg x 15
-dnes uz teda opravdu lehce, i kdyz jsem mel chut zkusit 5x5x90kg. Vahal jsem mezi 70 a 75kg pro 5-6x10, zvolil jsem tu horsi moznost :), ale ukazala se byt jako lepsi, i kdyz ty posledni 3 uz byly ultra na krev a kdyby to vazilo o gram vice, tak bych to nedal, ale spokojenost, protoze jeste minuly tyden jsem s timhle nedal ani 7 opakovani.
mrtvy tah
180kg x 5,5,5,5,5,5
150kg x 15
-sice byly tahy vcera i predevcirem, takze se mne do tezkych moc nechtelo, ale zada ok, zajimave, ze v nich snad nikdy necitim unavu. Plan byly 5ky se 180kg, prvni serie tezka, nasledujici 3 docela lehke, snad i s rezervou 1 opakovani, posledni 2 uz zase tak akorat pro 5 reps. Posledni serii jsem si opet dal se 150kg na max reps. chtel jsem pokorit 16 opakovani, ale zase bylo jen 15, ale i tak prijemne.
premisteni a push press
65kg x 7,7,7,7,7,7
-vcera po strasne dlouhe dobe poprve, dnes jsem pridal 5kg, od prvni do posledni serie peklo. Neznam vrazednejsi cvik. Myslim, ze jsem docela vylepsil techniku premisteni, uz mnohem vice zapojuju nohy, kdezto drive jsem to tahal prakticky rukama.
bicepsovy zdvih JR
22,5kg x 8,8,8,8,8,8
-bralo to pekne, ale radeji mam VC
uzky bench press
70kg x 9,9,8,8,8,8
-gut
pritahy JR k pasu
35kg x 10
40kg x 10,10,10,10,12
-perfektni cvik
tlaky JR v leze
30kg x 8,8,8,7,7
-naprosto stejne jako vcera
upazovani s JR (shazovacka)
10kg x 12,12,12,12,15 + 7,5kg x 12,12,12,12,15
-super
pritahy nohou v sede
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
mohamedany ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15
-taky celkem gut, ale uz rychlovka
kolo
30 minut
veslo
30 minut (7900m, odpor 4)
aerobka dnes vyjmecne nejhorsi cast treninku. Chtel jsem si od vesla odpocnout, tak jsem sel na kolo, ale docela jsem to osolil a asi po 7 minutach za mne valily proudy vody, ovsem porad jsem zatez zvysoval, poslednich 10 minut docela HC. Pak jsem se musel jit prevlict a preci jen me jeste zlakalo to veslo, kdyz jsem videl, jak tam na nem řádí idoktor a tak me tim zvukem vetraku na nej nevnadil :-) ale vedel jsem, ze uz nemuzu cekat nejaky vysledek. Veslo dnes nebylo muj kamarad  opravdu to byl boj, vubec jsem se dnes nemohl sladit se strojem, nohy byly pozadu a nedokazal jsem se do toho spravne oprit, coz se projevovalo i na technice. Sice jsem tech 30 minut dal i s prekvapive peknym vysledkem, ale opravdu to byl boj. Byly tam jeste asi 3 minuty navic, protoze jsem zkousel nejake veci, ale ty nepocitam.
-dnes jsem bohuzel spal jen 4 a pul hodiny cisteho spanku a to na me bylo ku*evsky znat. Byl jsem totalne oblblej, zpomalenej a rezaly me oci.Na silovem treninku se to nastesti nejak moc krome te malatnosti neprojevilo a ten byl i presto ten spankovy deficit a i presto, ze to byl 3. trenink po sobe, vyborny, ovsem jak tomu u me vetsinou byva, malo spanku se nejvice projevi na aerobce a tu jsem dnes dal tak tak. Jinak ale trenink hodnotim velmi pozitivne. Jen tada fitko silene narvany _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
tu 15-ku si tiez pokladal alebo ides na dotyk a hore?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: | 6/12
Pak jsem se musel jit prevlict a preci jen me jeste zlakalo to veslo, kdyz jsem videl, jak tam na nem řádí idoktor a tak me tim zvukem vetraku na nej nevnadil :-) |
Kecá, vedle vesla cvičila nějaká slečna vystrkování pi... nebo co to bylo za kamasútru
Jinak koukal jsem, že už hodně táhneš nohama, ne jak před rokem všecko zádama. Techika je moc lepší, proto ty rekordy. |
Tam ta baba se tam vzdycky pulhodiny vali bosa a mava vsema moznejma koncetinama zrovna kdyz vesluju, je nalepena 2 centimetry od vesla a nemuze se posunout, docela me uz sere
Btw ja myslel, ze me dnes za techniku zjebes, tak jsem se preventivne zjebal sam predem , protoze sice uz nohy pouzivam o dost vic, ale dnes byly nejak pozadu a ten odraz byl vzdy o sekundu dyl nez mel byt
seeya: jasne ze ne, to bych nedal asi ani polovinu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
7/12
bench press
85kg x 5
90kg x 5,5
85kg x 5,5,5,5,5
65kg x 19
-po predchozich 3 trenincich ramena trochu unavenejsi, ale i presto jsem tam jebl 90kg. Tezky jak prase, pauza mezi obema seriema dlouha a ta druha to jsem dotlacil silou vule, takze jsem zase 5kg sundal a zlehklo to, jak kdyych sundal 15kg. Zajimave, co udela pouhych 5kg. Jinak ale spokojenost, protoze jsem behem cca 14 dni pridal uz 30kg. Jak mne dovoli rameno se do toho trochu oprit, je to hned o necem jinem.
mrtvy tah
155kg x 10
160kg x 10,10,10,10,10
-takze ctvrty den po sobe mrtvoly, ale uz vazne posledni. Dnes samozrejme v planu lehce tzn. 10ky, zkusil jsem opet 5kg pridat a krome posledni serie, ktera byla totalne na krev to myslim celkem slo a jsem spokojen :) Unava znat nebyla, coz sam nechapu  Kazdopadne minuly tyden jsem 5x10 cvicil s vahou o 10kg mensi a jeste k tomu ne 4. den po sobe a bylo to zhruba stejne tezke.
premisteni a push press
65kg x 7,7,7,7,7,7
Tohle je naprosto silenej cvik na fyzicku  . Vahu jsem nechal jak vcera a dal jsem to uplne stejne, i kdyz dalo by se rict, ze vsechny serie uplne na krev. Mam ale radost z premisteni, vyrazne vice tam zapojuji nohy a jdu do toho dynamicteji a dokonce jsem je u toho i citil. U premisteni rezerva, tam bych dal opakovani mnohem vice, horsi to bylo u vyrazu. Mozna budu obcas davat jen premisteni a push press nebo military press si dam pak samostatne.
bicepsovy zdvih VC
52,5kg x 8,8,8,8,8,8
pridal jsem 2,5kg, u bicaku staci, sedlo to opet vyborne
uzky bench press
70kg x 8
75kg x 7,7,7,7,7,7
-tak i tady jsem dnes pridal 5kg, bylo to sice na krev, ale jel jsem to s Pomanem, tak jsem mel pro sicher jisteni.
pritahy JR k pasu
35kg x 10
40kg x 10
45kg x 8,8,8,8,10
-sice jsem si rikal, ze si dam pro zmenu pritahy VC, ale tohle me ted strasne bavi, jak jsem to zacal cvicit s oporou ruky o stojan na JR. Sice jsem si rikal, ze pridavat nebudu, ale i tady jsem pridal, opet paradni pumpa latu.
siky bench na MP
65kg x 10
70kg x 8,8,8,8
65kg x 10
-kdyz uz se teda dnes pridavalo, tak jsem prihodil 5kg i tady. 70kg sice na krev, ale kozy napumpovany vyborne
veslo
20 minut (5330m, 244W, 1:52:9/500m, odpor 4)
20 minut (5240m, 233W, 1:54:6/500m, odpor 4)
20 minut (5200m, 228W, 1:55:4/500m, odpor 4)
PR sice nebyl, zase blbejch 10m, ale to vem cert. Silenej naprosto masakr, chvilema jsem tahal silou vule, po kazde casti jsem nebyl schopnej 5 minut mluvit. Oproti vcerejsku to ale dnes sedlo mnohem lepe, neskutecne napumpovany nohy. Nejvetsi krize byla asi opet ta druha 20 minutovka, to jsem byl na pokraji kolapsu (Poman muze potvrdit  ), ta treti cast lepsi, jen jsem zase musel asi po 13 minutach na pul minuty zastavit a odkrvit si nohu, protoze uz jsem ji skoro necitil, coz me sere, protoze jsem mel paradni tempo. Ted uz si ale musim dat od vesla 2-3 dny volno, protoze vesluji 4. den a citim, ze uz je to hodne na hrane a asi bych se uz nebyl schopen dale zlepsovat. Jinak co jsem zacal zase intenziveji veslovat, tak vidim znatelny pokrok v mem atrofovanem kvadricepsu, pri zatnuti je tam krasne hmatatelny sval, coz nedavno jeste nebylo a rekl bych, ze nohy sly celkove trochu do objemu, protoze u toho vesla dostavaji silenou sadu stejne tak i na kole.
-dnes jsem se oproti vcerejsku pekne vyspal a bylo to uplne o necem jinem. Nebyl jsem jak zpomaleny film a celkove jsem mel vice energie a bavilo mne to. U vetsiny cviku jsem dnes neco pridal i presto, ze je to uz 4. trenink v rade za sebou, takze unava by mohla byt znat. Hlavni ale je, ze me to ted zase bavi a to mne tu unavu znacne potlacuje. Zitra ovsem 100% volno a v patek na 90% take
-jinak dnes v BG cvicil 70 lety pan, ktery tam cvici casto, ale nikdy jsem se o nemc nezminul, nejprve tlaky JR se 40kama a hned na to bench press up to 2x105kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
-jinak dnes v BG cvicil 70 lety pan, ktery tam cvici casto, ale nikdy jsem se o nemc nezminul, nejprve tlaky JR se 40kama a hned na to bench press up to 2x105kg |
To si děláš srandu? ..Jinak ten tvůj bench ti jede raketovým tempem nahoru! Jen aby to vydrželo to rameno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
A proc by to nevydrzelo? Byly to jen narazene vazy a uz je to 2 mesice. To spis cekam, kdy se zacne ozyvat loket, protoze jakmile jdu u BP do vah, zacne zlobit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne st prosinec 07, 2011 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
premisteni a push press
- na jaře do diety to zas dám! minimálně při barbell komplexech... u žádnýho cviku sem nikdy tak hluboce nelapal po dechu, jako po 10kách u tohodle.... ani schazovačky s JC na tohle nemaj.
a benchpress šílenej... de to krásně nahoru =) JEN ... TAK... DÁL
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | premisteni a push press
- na jaře do diety to zas dám! minimálně při barbell komplexech... u žádnýho cviku sem nikdy tak hluboce nelapal po dechu, jako po 10kách u tohodle .... ani schazovačky s JC na tohle nemaj.
|
Presne tak, kdyz to srovnam treba s tema 10kama na DL, tak ty jsou, co se udychani tyka, naprosty odpocinek. Jeste horsi na udychani ale byl trh s JR 10x10 s 30kama JR (10op ja kazdou ruku, takze 200op). Nic horsiho jsem nikdy nezazil :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
Hoši nechcu Vám tu spamovat, ale zkuste někdy dát Bear complex, to je podle mě ještě o třídu horší na fyzičku než přemístění s výrazem (ikdyž Draper to kvůli kolenu asi nemůže co?).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Hoši nechcu Vám tu spamovat, ale zkuste někdy dát Bear complex, to je podle mě ještě o třídu horší na fyzičku než přemístění s výrazem (ikdyž Draper to kvůli kolenu asi nemůže co?). |
Tak urcite, to se ta masakrovitost jeste znasobi :)
Bear kompex bych mohl eventuelne BP, DL a PC+PP, to by slo a rad bych si to zkusil, ale bohuzel u nas v posilovne to bude trochu problem zabrat si 3 osy a 3 stanoviste, ted je to tam silene narvany. Leda to zkombinovat s jednoruckama, to by mozna slo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Aha asi jo. Ja jsem si to spletl s, ted nevim jaky to ma presne nazev, ze jedes 3 cviky bez prestavky 10,9,8....1 opakovani. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Drapere, ty přítahy JČ cvičíš tak, že máš tělo v mírném předklonu (zhruba 40°), tedy ne skoro-vodorovně se zemí jako normálně?
něco takovýho jsem si zvykl taky (koleno opřený o sedátko sklopné lavice, opěradlo trochu zvednutý a "volnou" rukou se o něj opírám), daleko líp z toho cítím záda :)
jestli jsem napsal něco stupidního a co je dávno jasný tak promiň
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|