|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Cim dal strucnejsi zapisky, clovek uz skoro nemusi rolovat. :D _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Cim dal strucnejsi zapisky, clovek uz skoro nemusi rolovat. :D |
Kdyz jsem tuhle hledal neco v jednom ze svych starych logu a cetl ty trapne kilometrove zvasty kolem kazdeho cviku, co jsem byl schopnej vyplodit, tak jsem se tady mlatil do hlavy vsim, co jsem mel zrovna po ruce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
:DDD
Njn, endorfiny delaji hodne.
Na druhou stranu, clovek si obcas potrebuje neco napsat, aby si to poradne uvedomil. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
já už čekal, že tam uvidím i dřepy, jak jsem viděl přítahy podhmatem... =) jinak na tebe dobrý drejpe, pěknej tréning
btw, teď jedeš split 32+1? nebo kolik
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
39+3 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
18/12 AEROBKA
kolo
60 minut (43,60km 43,60km/h, celkem 53 minut na max zatez)
60 minut (42,80km 42,80km/h, celkem 60 minut na max zatez)
-po vcerejsku opet rozsekanej, tento tyden jde regenerace celkem do kopru oproti tomu, jak jsem zvykly, takze fitko jen obden, at neco nezku*vim, obcas ale takove obdobi mivam, coz se ale naopak pozitivne projevuje a aerobni kondici a dnes to tak presne bylo. Po vsech strankach naprosto dokonala jizda, strasne moc energie, krasne jsem drzel tempo a cas utikal rychleji nez jindy. Vysledek dnes jen 120m pod PR, ale vzhledem k tomu, ze dnes bylo vice casu pod max zatezi, tak celkove je lepsi vykon toto.
Jinak tady nejaka aktualka, je to asi 3/4 po rotopedu, takze brutalne odvodnenej :). Zadny pozy, jen takova rychlovka.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
To snad není možný takový skvělá forma. Ta vyrýsovanost a přitom je vidět hodně svalů. Tohle jsem naposledy viděl ve filmu 300 bitva u thermophyl (ale tam je použito hodně oleje.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
Ono to trochu mate, ja jsem vysokej a v realu to vypada zase jinak, navic ta vyrysovanost je castecne dana tim, ze jsem po 2 hodinovem kardiu, kdy ze sebe vypotim tolik vody, ze tolik z vas nevypoti nikdo asi za 10 treninku :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel ses někdy vážit před a po tréningu? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Jako je tam furt vidět, že jsi menší, než třeba v říjnu. A nejvíc ti podle mě upadly ramena a ruce... každopádně furt to je pecka. A rotoped smrdí!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Přestaň s tou skromností, kdo Tě zná ví, že tak vypadáš pořád |
Az na ta spekata spodni zada, jak jsi sama naznala
| citace: | | Zkoušel ses někdy vážit před a po tréningu? |
Ne. Doma vahu bohuzel nemam. Sice behem a po treninku piju hodne, ale stejne ta ztrata vody je mnohem vetsi a prakticky cely den po treninku (tim ted myslim po aerobnim) citim, jak me telo prahne po vode.
| citace: | | Jako je tam furt vidět, že jsi menší, než třeba v říjnu. A nejvíc ti podle mě upadly ramena a ruce... každopádně furt to je pecka. A rotoped smrdí! |
Jj ramena sly dolu nejvic, ty odejdou vzdy nejrychleji, ale uz je to lepsi, nez cca pred mesicem.
Jo a rotoped smrdi, to mas pravdu, protoze je celej prolitej potem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
luxus forma, ale neblazni, dyt je zima..obdobi zranice a nabirani ..at je v lete co sekat :P _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | luxus forma, ale neblazni, dyt je zima..obdobi zranice a nabirani ..at je v lete co sekat :P |
Na tohle ja nahraju :) Kdyz dostanu chut na objem, tak je mne jedno jestli je leto nebo zima, stejne tak obracene.
Loni touto dobou jsem mel skoro o 12kg vic, ale to byl objem nechtenej a asi nejmene kvalitni, co jsem kdy mel, protoze jsem byl tak rozezranej jako nikdy. Pak me zachranilo to, ze jsem si koupil rotoped _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|