Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To by me zajimalo, koho ten log jeste bavi cist :)

me uz moc ne, cyklisticke zavody sleduju radsi v Tv nez o nich ctu
koukej zvednout nejake to zelezo!
koubic

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja jsem moc zvedavej jaky cviky vykouzlis.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tomto víkendu proběhly závody na veslovacích trenažérech. Škoda, že ses neúčastnil. Porovnání s Ondrou Synkem by bylo zajímavé, třeba bys mu to natřel.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
O tomto víkendu proběhly závody na veslovacích trenažérech. Škoda, že ses neúčastnil. Porovnání s Ondrou Synkem by bylo zajímavé, třeba bys mu to natřel.

v Brne?
hmm to by mne nekdo nejdriv musel informovat.

citace:
no ja jsem moc zvedavej jaky cviky vykouzlis.

vsechny, co pujdou a az budu mit velkou osu, tak i ty ostatni :))
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11/1 TRENINK c. 1 (home gym)

trh s JR
20kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-na tenhle cvik jsem se tesil nejvic. Driv jsem ho cvicival a doslova me zabijel. Tady pracuje naprosto cele telo a i kdyz to tak mozna nevypada, tak prave ruce mozna nejmene, nejvice asi nohy, bricho a zada. Zacal jsem z lehka, ale daval jsem kratke pauzy. Ze zacatku to bylo hrozny, pak jsem se ale do toho dostal a pauzy jeste zkracoval. Silove urcite s rezervou, na udychani ovsem slusnej zahul. Celkem to bylo 20 serii (10 na kazdou ruku). Priste pridam 2,5kg

mrtvy tah s JR
40kg/40kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,20
-po prvnim cviku jsem myslel, ze mam po treninku, protoze nastal technicky problem a to, ze jsem si tak kurevsky na fest utahl matici na JR, ze jsem ji nebyl schopnej povolit. Zapasil jsme s tim minimalne 15 minut, bylo to snad horsi nez prvni cvik, protoze jsem se u toho neskutecne zapotil a uz jsem byl opravdu zoufalej, protoze byla jak privarena. Vazne jsem myslel ze konec, ale najednou se mne to podarilo povolit, ovsem fyzicky jsem byl totalne KO :) Mrtvoly s JR parada, krasne jsem procitil zada (ruce vice od tela a v horni fazy lopatky k sobe), posledni serii jsem se hecl a dal 20 opakovani, i kdyz jeste tam rezerva byla. Tepovka ale na hranici zivota a smrti :) Nejspise budu muset koupit nejake vetsi kotouce, abych mohl pridat zavazi, protoze vic 5kg uz tam nenaskladam : (

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-chtel jsem dat jen 5 serii, ale tak brutalne to pumpovalo laty, ze jsem proste jel dal a dal a kdyz uz jich bylo 8, tak jsem si to zaokrouhlil na 10. Celkem samozrejme 20, protoze 10 na kazdou stranu.

floor press s JR
20kg/20kg x 15
25kg/25kg x 10,10,10,10,10
-kdysi jsem rikal, ze tenhle cvik nikdy cvicit nebudu, protoze je to podle me strasne na ho*no cvik no ale kdyz jina moznost, jak procvicit kozy, momentalne neni, tak jsem holt musel :) Co bych k tomu rekl? Nejprve trochu omlaceni si loktu, protoze ten kratsi rozsah pohybu je vazne nezvyk, ovsem k memu prekvapeni to docela pekne pumpovalo kozy, coz jsem vubec necekal. Nohy jsem u nekterych serii nemel na zemi, ale ve vzduchu, coz mne take prijde lepsi. Jediny problem byl ovsem ze mne opet sla pravacka sejdrem a u poslednich opakovani hodne povolovala (to by me zajimalo, cim to je, protoze mam pocit, ze je to cimdal horsi), jinak ale teda docela dobrej cvik. Musim uz ale vymyslet, na cem budu cvicit tlaky, ono by uplne bohate stacilo dat si neco pod zada, aby to bylo nejakych 20-30cm nad zemi a hned to bude o necem jinem. Pak me jeste napadlo, ze jsem si mohl dat na prsa obycejne kliky, ale to uz jsem sedel na rotopedu, kdyz me tahle myslenka prolitla hlavou, takze priste.

bicepsovy zdvih JR
17,5kg/17,5kg x 10,10,10,10,10,10
-tohle bylo hodne tezke a to jsem chtel jet s 20kama, i kdyz nepocitam vahu osy, ktera ma cca 2kg, takze to tech 20kg zhruba bylo.

tlaky JR ve stoje
17,5kg/17,5kg x 10,10,10,10,10,10
-posledni dve serie uz nahoraz, ale jinak dobry

extenze JR ve stoje
25kg x 10,10,10,10,10,10
-tohle me nici loket, takze to nemuzu cvicit moc casto. Bolel dost, ale pak jsem si ho zabandazoval a celkem to slo, ovsem jak jsem psal, moc to pokouset nebudu

swing s JR
17,5kg x 15,15,15,15,15,15
-predchozi 3 cviky byl takovy odpocinek a uz me to prestavalo bavit, ovsem tady jsem si opet navodil takovy ten prijemny pocit, ze se pobliju . Brutalni cvik. Jdu do toho hlavne nohama a stredem tela, nikoliv rukama, ty u toho vubec necitim a spis slouzi jen jako drzak cinky, ovsem brisni svaly a stehna jsem mel totalne na srot.

kolo
60 minut (44,62km, 44,62km/h, 54 minut na max zatez)
-premyslel jsem, jestli vubec to kolo davat, protoze ten trenink byl celkem narocny a spise aerobniho charakteru, no ale zase trenink bez aerobky neni plnohodnotny trenink :) Prvnich 5 minut jsem si pripadal, jak kdybych na tom kole pul roku nesedel a vubec jsem nemohl chytit tempo, na nohach bylo znat, ze dnes dostaly pekny zahul, chtel jsem se na to vykaslat, ale jeste jsem tomu sanci dal s tim, ze hlavni bude dojet a je jedno jaky vysledek. Pak jsem se do toho ale velmi rychle dostal a zhruba 40 minut jel v takovem tempu, v jakem jsem nikdy v zivote nejel, byl jsem v totalnim tranzu:), vubec nic jsem nevnimal, jen se soustredil na to, abych ani na vterinu nepolevil. Na zacatku jsem dost ztratil, ale diky tomu, ze jsem pak do toho dal uplne vse, co jsem mohl, jsem ujel jen o 30m horsi vysledek nez je muj PR z minuleho tydne ,posledni minutu jsem vytahl rychlost na 49,8km/h, coz se mne nikdy nepovedlo, ovsem takhle zmasakrovanej jsem z toho kola snad jeste nebyl. Parada :)

-tak dnes prvni trenink v Drejprd's Gymu a parada :). Jednorucky jsou super, myslel jsem, ze me bude stvat a zdrzovat to neustale prehazovani zavazi, ale v pohode. Objem treninku byl sice trochu vetsi nez jsem chtel (zhruba dvojnasobny ), takze jsem opet zacal klasicky po drejprovksu cili uplne debilne ale to je jedno, hlavne ze jsem si to uzil, bolet to bude zitra me :).
-Ted jeste splasit nejakou peknou velkou osu a neco na co se da lehnout a bude to dokonale. Drive, kdyz jsem cvicil doma, jsem misto lavicky pouzival dva pevne bobky nebo jak se tomu rika z obyvaku a stare zehlici prkno a byla to uplne super "lavicka" . Jeste me napadlo, ze bych mel mit nekde doma na Vysocine starou zeleznou tyc, kterou jsem drive pouzival jako nakladaci osu a ktera se byla celkem tenka, takze se vyborne drzela v ruce.
-jinak jeste posledni vec, vahy u JR pocitam bez osy, cili vsude + cca 2kg
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po dlouhy dobe sem precetl celej tvuj zapis (krome pasaze s kolem)), konecne to zacina bejt trochu zajimavy jinak k tomu trhu.. zkus si nechat ty matice trochu povoleny, pak se to cvici jeste daleko lip, ale bacha at to na tebe nespadne
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
po dlouhy dobe sem precetl celej tvuj zapis (krome pasaze s kolem)), konecne to zacina bejt trochu zajimavy jinak k tomu trhu.. zkus si nechat ty matice trochu povoleny, pak se to cvici jeste daleko lip, ale bacha at to na tebe nespadne

A co je na tom lepsiho? Ten adrenalin, jestli mne to rozflaka hlavu nebo ne?
U prvnich 2 serii jsem je moc nedotahl a s kazdym dalsim opakovanim se povolovaly a u 10. opakovani uz to bylo asi centimetr od kraje :), tak jsem to pak zatahl totalne na fest, ze jsem s tim pak ctvrt hodiny bojoval, abych to povolil :)

edit: to kolo si precti taky, to je ho hlavni a nejdulezitejsi z celyho treninku a malem jsem u toho umrel

Naposledy upravil Draper dne st leden 11, 2012 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

de to pak udelat vic dynamicky, neco jako cinka s loziskama a bez, taky je znat rozdil..

edit: kdyz myslis
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc jsem vcera zvedal cokoliv tezsiho nez je 10kg a delal vsechny cviky v tak velikem objemu? Pri minulem navratu, kdy jsem par tydnu necvicil, jsem byl po prvnim treninku totalne rozsekanej a mysell jsem, ze horsi uz to snad byt ani nemuze, ale to, co prozivam ted, to me telo jeste nikdy nepoznalo Musel jsem si rano vzit i neco na tlumeni bolesti, protoze i pri pouhem otaceni se v posteli mne sly slzy do oci
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemam slov
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
nemam slov

Ja to reknu klidne za tebe: Drejpre ses debil
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

borec:D
Jinak s těma jednoručkama a maticema jsou jistý fígle, aby se ta matice povolila - klepnout do kotoučů a nebo zkusit s kotoučema pootočit, máš tam větší moment a většinou to bývá tak, že to dotáhneš, ty kotouče se trochu pootočí a tím, že nemají úplně stejnou tloušťku se do sebe zaklíní a abys povolil matici rukou, tak si musíš vzít 5minut a po tom výkonu něco na regeneraci
Hakymm

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle těch tréninků co jedeš musíš mít tak 1% tuku ne ? to je masakr celkem :)
švadla

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinej tuk co má je ten, kterej je v jídle v žaludku :D (sry za zasírání, ale nedalo mi to :D)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: