Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/2 TRENINK c. 15 (home gym)

kliky na uzko (I)
16,16,16,16,16
-dnes jsem to jel hodne "tricepsove" a kua tezky

kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20

kliky s nohama nahore (III)
17,17,17,17,17

trh s JR
30kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (kazda ruka)
-dnes jsem se rozhodl pro nejaky stredni pocet opakovani, minule byly 6ky, predtim 20ky, takze neco mezi tzn. 10, jen jsem nevedel, jakou vahou pouzit. Delal jsem si zalusk na 30ky (+osa, takze asi necelych 32kg), ale vedel jsem, ze to asi bude velke sousto, takze jsem si rekl, ze zkusim 5 serii po 10 a pak to necham osudu :) Bylo to hodne tezke, ale od zacatku to sedlo technicky naprosto vyborne, rekl bych, ze snad zatim nejlepe, co ten cvik cvicim, darilo se mne dobre zapojit nohy a stred tela a kdyz tohle funguje, tak ta cinka uz je nad hlavou celkem snadno. Í pravacka celkem drzela drahu pohybu, jen se obcas ke konci nekterych serii mirne zalamovala respektive povolovalo predlokti, ale nic strasneho. Masakr to byl poradnej, pekne jsem se zadychal a zapotil, ale mam z toho opravdu velkou radost a pekne me to nakoplo dal do treninku.

kliky s nohama nahore (IV)
17,17,17,17,17

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 12,12,12,12,12,12,12,12,12,12
-tezke, ale pocitove lepsi nez minule a krasne pumpujici. Chtel jsem se do posledni serie hecnout, ale preci jen ty posledni opakovani jsou uz dost na krev, cvicim to obden, navic zada dostavaji zahul u rthu, takze nechci riskovat zraneni. Mensi "problem" nastal u 3. serie, kdy jsem si mezi cinky skripl jisty organ a fakt to hodne bolelo

kliky na siroko (V)
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-vedel jsem, ze pred FP je tohle pi*ovina, protoze si odvarim tlakovou silu, ale nejak me ten pumping bavil, tak jsem si jich dal 200. S kazdou serii strasne rychle odchazi sila a musi se o neco natahovat pauzy. Dalo by se rict, ze ty posledni 2 serie byly vazne nadoraz, ale snazim se to jet tak, abych si nepomahal tim, ze zvedam zadek, na to si davam hodne pozor. Jinak zacal jsem s tim uz ke konci serii mrtveho tahu, takze castecne v SS.

floor press s JR
25kg/25kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
-jak jsme psal vyse, bylo jasne, ze tech 200 kliku se u FP projevi na sile, takze nemelo cenu nic tezkeho, proto jsme zvolil vahu pro 10 opakovani. Vse nadoraz, ale jak ktera serie, nektere, u kterych drzela pravacka rovnou drahou pohybu, byla lepsi. Posledni 2 serie u posledniho opakovani jsem vzdy musel polozit nadlokti na zem, zklidnit a pak vytlacit, coz uz bylo totalne na krev. Jinak nohy u tohoto cviku mam ve vzduchu a prijde mne to, nevim proc, lepsi.

kliky s nohama nahore (VI)
17,17,17,17,17
-tohle bylo celkem logicky nejtezsich 5 serii kliku, co jsem kdy jel.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,14 (kazda ruka)
-klasika, aerobka, pumping latu...

kliky s nohama nahore (VII)
17,17,17,17,17
-tyhle byly o neco lehci nez ty predchozi, protoze si svaly, ktere zde nejvice zapojuji, u predchoziho cviku relativne odpocly

pritahy JR (obe ruce zaroven)
27,5kg/27,5kg x 15,15,15,15,15,15
-absolutne bomba cvik

predpazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,17 (kazda ruka 15op)
-nejvrazednejsi doplnkovy cvik

upazovani s kotouci ve stoje
10kg/10kg x 15,15,15,15,15
-ramena po predchozim cviku totalne na sracku a tohle stalo celkem za hovno a navic se to dnes blbe drzelo, ale to uz je jen detail

bicepsovy zdvih JR-kladivo
15kg/15kg x 15,15,15,15,15
-ruce a ramena jsem dnes dal po vice op., tohle bylo hodne hodne hodne na krev, malem mne to urvalo bicaky, ale nadherne to pumpovalo

kliky na siroko (VIII)
20,20,20,20,20
-a prece jen mne to jeste nedalo. Tady uz jsem mel opet "klikovou silu", takze sly pekne, hlavne prvni 3 serie, pak uz tezke. Dnes celkem 820 kliku

extenze JR ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15 + 20kg x 20,20,20,20,20,20
-myslim, ze se pomalu blizi to, ze se na tenhle cvik budu muset vykaslat, protoze loket tady fakt boli.

kolo
60 minut (44,93km, 44,93km/h, 54 minut na max zatez)
-zase chybelo podelanych par metru do vysnenych 45km :) a pritom stacilo tak malo, v nejake casti jet proste chvili o neco rychleji. Kdyz to srovnam se vcerejsi jizdou, kdy mne to prislo nejake nezvykle lehke, tak dnes to bylo naprosto neco jineho, neskutecna makacka, ze zacatku jsem vubec nestacil s dechem, tepovka celou dobu urcite mnohem vyssi a celkove jsem do toho musel dat mnohem mnohem vice. Jelikoz jsem vedel, ze mam najeto na PR, tak do poslednich 20 minut jsme dal vse, co slo, ale to uz jsem mel vazne strach o sve zdravi.

-vyborny trenink, vse sedlo a ze vseho jsem mel vyborny pocit. Zitra jeste nevim, ale dost mozna uplne volno, protoze mam dost prace a pokud nevstanu brzy, tak nestihnu ani tu aerobku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

820 kliků za tréning, to je solidní
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6/2 AEROBKA

kolo
60 minut (44,20km 44,20km/h, celkem 52 minut na max zatez)
60 minut (43,40km 43,40km/h, celkem 59 minut na max zatez)

-dnes trenink z casovych duvodu brzy rano asi 20 minut po probuzeni a jeste se slepenejma ocima :) navic i tak jsem byl v celkem velkym casovym pressu, protoze jsem chtel zacit jeste driv. Kazdopadne peklo od zacatku do konce a na to, ze jsem jeste skoro spal, celkem dobry vysledek. Tu druhou hodinovku jsem jel ke konci uz opravdu na zalozni system :) a asi 5 minut pred koncem jsem si musel na minutu ubrat zatez (jo jo srabek ), ale pak jsem se jeste hecl a dojel to totalne na krev a nohy uz znacne KO. Jinak ale vyborny trenink a jsem rad, ze jsem si na nej privstal, i kdyz jsme ty 2 hodiny jeste mohl spat.
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7/2 TRENINK c. 16 (15+ reps, home gym)

kliky na siroko (I)
30,30,25,25,25,25,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 (=500)
-dnes jsem si rekl, ze bych mohl "trochu" vic klikovat, takze jsem zacal klasickymi kliky na siroko. Obvykle jezdim po 20op, v prvni serii jsem zkusil vic - 30 a jeste tam nejaka razerva na par technickych opakovani byla (priste zkusim 35), druha serie uz vicemene na doraz, ale neco by asi jeste slo, dalsi 4 serie byly po 25op a celkem ok, pak uz 20ky. Kdybych chtel vice opakovani, slo by to na ukor prestavek a zase jsem u toho nechtel stravit pul dne :) Chtel jsem jet tak maximalne 10 serii ale nejak se to vymklo :D a porad jsem pridaval a pridaval, az jsem byl na 400 opakovanich a tak jsem si rekl, ze tech 100 jeste dam, at mam do zacatku peknych 500. Je fakt, ze ke konci jsem se uz trochu zadychal. Kazdopadne ale krasa, ten cvik fakt miluju a kozy a vlastne i ramena a tricaky jsem mel paradne napumpovany.

trh s JR
20kg x 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 (kazda ruka, tzn. celkem 400op)
-do posledni chvile jsem nevedel, jak trh dnes jet, ale po tech 500 opakovni kliku bylo jasne, ze do nejakych tezkych serii se poustet nebudu a stejne mely byt na rade "lehke" (lehke ale jen v tom slova smyslu, ze je to s lehci cinkou, co se tyka fyzicke narocnosti, tak je to tak 5x tezsi :) ). Co bych k tomu rekl. Vaha celkem lehka (20kg + osa), jinak ale MASAKR neskutecnej a pochopit to muze jen ten sebevrah, ktery si tohle zkusi :). Jinak ale nadhera (kdyz to bylo za mnou).

kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 (=200)
-po tom prvnim klikovem maratonu jsem vedel, ze hlavni mise dnesniho treninku bude 1000 kliku, takze po trhu nasledovala varka dalsich 200. Ze zacatku lehke, ale s kazdou dalsi serii hodne odchazela sila, nektere serie byly fakt na krev a hodne zalezelo na pauzach.

mrtvy tah s JR
40kg/40kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
-moc se mne do toho nechtelo, ale co by to bylo za trenink bez DL. Bylo to hnusny :), ale bralo to opet paradne, takze vlastne naprosto super :)

kliky na siroko (III)
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 (=200)
-700 kliku jsem mel uz za sebou, takze ted dalsich alespon 100. Opet prvni asi 3 serie celkem lehke a rychle, pak tezsi a tezsi, ale dal jsem to a opet myslim, ze dobre technicky. Cheatovat by tu slo tim zpusobem, ze bych zvedal prdel, ale na to si davam hodne pozor. Jinak nektere serie jsem jel s dlanema na zemi, nektere s rukama v pest. A ani nevim, co je lespi, oboje je trochu jine a nejlepsi je asi to stridat.

pritahy JR
32,5kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,15 (kazda ruka)
-ted mel byt floor press, ale na 99% jsem vedel, ze to bude stat za ho*no, protoze tlakova sila byla uz uplne v pr*eli, no ale zkusil jsem. Nalozil jsem si 22,5kg, s cimz obvykle cvicim 15ky, pak jsem ale sundal na 20, prvni serie selhani u 12. opakovani, takze sbohem, ale bylo to logicke a stejne me ten cvik uz tolik nebavi. Dalsi cvik tedy pritahy JR a kdyz teda ma byt dnesni trenink aerobka tak poradna. Sice se to nezda, ale tenhle cvik je v tomhle poctu opakovani a proto, ze se obe ruce stridaji, takze serii je celkem 20, docela maso. Vse sedlo naprosto luxusne, celkem tedy 300 opakovani.

kliky na siroko (IV)
20,20,20,20,20 (=100)
-do tisicovky mne chybelo uz jen 100 kliku, takze hura na ne. Uz byly tezsi, ale nejaky velky problem nebyl, takze hlavni mise dnesniho treninku 1000 kliku splnena.

predpazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,17 (na kazdou ruku)
-nevim proc, ale vzdycky u tohoto cviku ke konci rvu jak maly decko. Strasne to pali a ramena mam po tom vzdy totalne odvareny na 10 minut

upazovani v predklonu s kotouci
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-par treninku jsem ten cvik vynechal, protoze uz nebral tak pekne jak kdyz jsem s nim zacinal, ale dnes opet krasne prociteny zadni delty. Netreba tady pouzivat vetsi vahu.

bicepsovy zdvih JR - kladivo
15kg/15kg x 15,15,15,15,15
-tezky jak prase, vse na krev, predlokti uz unavene, ale bicaky krasne na sracku

extenze JR ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15 + 20kg x 20,20,20,20,20
-dnes to sedlo lepe nez jindy

kolo
60 minut (44,60km, 44,60km/h, 54 minut na max zatez)
-prvnich 20 minut naprosto neskutecne hnusny, s dechem totalne v prdeli, takze cil byl jasny, vydrzet hodinu a prezit to, ani jednomu jsem ale moc neveril No ale vule byla silnejsi a valil jsem, co jsem mohl, mozna i vic :), abych mel po 30 minutach 22km a povedlo se a dokonce o 50m vic. Pak uz tedy stacilo drzet to na 44km/h, abych mel povinnych 44km, samozrejme ze jsem se ale snazil jet vic a cim vic se blizil konec, tim jsem jel rychleji. Poslednich 10 minut uz jsem to skoro ani nepoustel pod 45km/h, sice totalne KO, ale vytahl jsem z toho 44,60km, takze max. spokojenost a hlavne take proto, ze jsme s tim v prvni 20ti minutovce nesekl, protoze to byla fakt krizovka.

-sice to takhle na papire vypada, ze toho moc nebylo oproti jinym treninkum, ale verte, ze toho bylo az az :) a byl to absolutne jeden z nejlepsich treninku. Priste zase tezsi verze.
cocman

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses fakt magor . Hele mas tuseni, jak dlouho ti treba trvalo tech prvnich 500 kliku? beru to z crossfitovyho hlediska, takze zadnej dotaz typu: "a jak dlouho ti trva celej tvuj trenink a proc to jezdis tak dlouhy atd" :-D. A jinak ty kliky s dotknutim hrudniku zeme az do propnutejch rukou? Zavidim ti tuhle klikovaci silu. Jakmile jde o tlaky, tak sem tragickej
Loudy

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si teď řek, že do konce týdne chci dát celkem 500kliků a ty dáš 1000kliků v jednom tréninku
Máš novýho ctitele
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Ty ses fakt magor . Hele mas tuseni, jak dlouho ti treba trvalo tech prvnich 500 kliku? beru to z crossfitovyho hlediska, takze zadnej dotaz typu: "a jak dlouho ti trva celej tvuj trenink a proc to jezdis tak dlouhy atd" :-D. A jinak ty kliky s dotknutim hrudniku zeme az do propnutejch rukou? Zavidim ti tuhle klikovaci silu. Jakmile jde o tlaky, tak sem tragickej

cau v poho...
co se tyka techniky, 90% opakovani s dotekem prsou zeme a co se tyka propnuti rukou, tak u prevazne vetsiny opakovani ano, jen ze zacatku serie mam tendenci jet to hodne dynamicky a tam nekdy nepropnu uplne 100%, ale jak pak s kazdym dalsim opakovanim zpomaluji, tak uz i propinam. Btw ma to tak vubec byt spravne to propinani?
edit: a co se tyka casu, tak bohuzel nemam tuseni, kdybych vedel, ze z toho bude 500, tak to zmerim. Ale nejak moc jsem pauzy nenatahoval, ale fakt nedokazi rict.

Loudy napsal:
Já si teď řek, že do konce týdne chci dát celkem 500kliků a ty dáš 1000kliků v jednom tréninku
Máš novýho ctitele

Ja jsem kdysi pred lety hodne hodne klikoval, 1000ka denne nebo obden byla rutina, nekdy jsem dal i 2000, takze si to me telo jeste asi trochu pomatuje a navic jsem se jednou pripravoval na jedny testy, kde byly kliky jedna z disciplin, takze tady jsem se ucil i techniku.
cocman

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslim, ze u vysokyho poctu, by se asi nemely uplne propinat, ale ja je propinam. Zatim me nic neboli, tak si nestezuju. Fakt paradni vykon jinak
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
No myslim, ze u vysokyho poctu, by se asi nemely uplne propinat, ale ja je propinam. Zatim me nic neboli, tak si nestezuju. Fakt paradni vykon jinak

Dik :) Jak jsem rikal, ze zacatku, kdyz je dost dynamiky, nepropinam uplne maximalne, jakmile rychlost odchazi a ja zpomaluji, tak propinam.
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
MASAKR neskutecnej a pochopit to muze jen ten sebevrah, ktery si tohle zkusi :)
jo tohle je fakt, nejakou predstavu treba o tech trzich mam, ze bych byl schopnej v zaplave potu, krve a se znicenejma rukama a zadama je dokoncit ale nejhorsi je ta predstava, ze ty je jedes jenom jako jeden ze cviku v treninku, kterej mimo jiny obsahuje jeste 1000 kliku a dalsi veci.. bude to znit teple, ale fakt respekt!
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik

Stejne ale mozna si myslite, ze prehanim :), ale nejvetsi masakr je stejne vzdy to kolo, protoze do toho tempa, v jakem jedu, je potreba dat mnohem vice energie nez do celeho siloveho treninku a jak jsem treba chvili zadychanej po serii trhu, tak takhle stejne a nebo mozna jeste vic jsem zadychanej celych 60 minut na kole. Behem treninku jsem se zapotil akorat u trhu, ale zadne extremni zpoceni, jen par kapek, pak celkem celkem v suchu, na kole jsem total durch po prvnich ani ne 10 minutach a pak uz ze me jen vali proudy potu.
elnino

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Rekl jsem si, ze by bylo dobre zacit hrat ping pong,tak jsem zacal," rekl Forrest Gump. Nejsi ty autista? :D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepřemýšlel jsi o nějakým sportu, kde je třeba vytrvalost, nějaký veslování nebo něco takovýho, kde Tě nebude limitovat noha? Protože tyhle výkony, to je fakt maso
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Nepřemýšlel jsi o nějakým sportu, kde je třeba vytrvalost, nějaký veslování nebo něco takovýho, kde Tě nebude limitovat noha? Protože tyhle výkony, to je fakt maso

Ani ne :) Me by k tomu bohuzel musel nekdo doslova dokopat nebo v lepsim pripade dovest za rucicku , jinak sam nejsem schopnej se k necemu donutit. Crossfit by me asi bavil, ale s jednou napulfunkcni nohou by to nebylo zdaleka ono a spoustu cviku, ktere tam patri, bych musel ozelet. A samozrejme od te nohy se odviji i celkova hybnost a mrstnost. Samozrejme ze by to nejak slo uzpusobit, ale bez drepu, anglicaku, thrusters a tady tech veci by to nebylo ono.
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8/2 AEROBKA

kolo
60 minut (44,60km 44,60km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,50km 43,50km/h, celkem 58 minut na max zatez)

-prvni hodina naprosto dokonala :) U druhe casti bylo par krizi, prvni asi o 5. do 20. minuty, to jsem vahal, jestli se na to nemam vykaslat, druha poslednich 15 minut a to fakt velika, hlavne uz dochazela sila v nohach, coz je celkem logicke vzhledem k zatezi, kterou na ne kladu. Poslednich 5 minut jsem sotva drzel rychlost a asi nikdy jsem nebyl radeji, ze to mam za sebou jako ted :) Jinak ale perfektni, hlavne prvni polovina.
-dnes mne privezli nakladaci osu, takze od zitrka nabere muj trenink novych rozmeru :)
-po vcerejsim klikovani krasna svalovka v kozach, ramenech a tricepsech

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: