Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
agnez

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak EMCO jo,ty jsou snad ochucene ne?Ale ja kupoval ty klasicke za 10kc..Jako me to chutna max s vajickama,dam do toho jeden banan a posypu skorici a je to ok.
Jinak ty ochucene nevim jestli se vyplati,to muzu rovnou kupovat ,,zdrave" musli ne.Ale proc to resim,stejne se zkourim a sezeru jine srance
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsou ochucene

agnez

Jinak kdy budes mit tu nohu dokupy?Abys mohl cvicit.Jako nechapu ze s tim mas tak dlouho problemy,fotbalisti mivaj podobne zraneni a buzny do roka i drive behaj.Ses asi hodne zrasoval.
Morico

Draper napsal:
Ale nejsou vlocky jako vlocky, ja si navykl na EMCO jemne s vlakninou a kdyz bych se mel vratit ke klasickym levnym marketovym, tak je to celkem znatelny rozdil.

Já zas miluju Alnatura z DMka ...

a taky Jordans Chunky Traditional Porridge z Intersparu:
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Jinak kdy budes mit tu nohu dokupy?Abys mohl cvicit.Jako nechapu ze s tim mas tak dlouho problemy,fotbalisti mivaj podobne zraneni a buzny do roka i drive behaj.Ses asi hodne zrasoval.

nevim, tenkrat mne doktor rekl minimalne 4 mesice o holich a s ortezou + tak minimalne pul roku i vice rehabilitace, pak mne ji najdnou za 2 mesice chtel sundat, jenze at jsem se snazil jak chtel, neudelal jsem bez toho krok a okamzite to zacalo otekat a nestale se mne tam delaly vypotky. Pak jsem mel jit na vyndani sroubu a dratu, ale odkladal jsem to a trochu vic mne to tam zatuhlo a pozkracovalo, pak mne je vyndaly, coz sice byla uleva (hlavne proto, ze se to samovolen tlacilo ven a fakt to nebylo prijemne), ale v hybnosti mne to moc nepomohlo. Jeste jsem mel jit / mam na artroskopii (deliberace a repasace patelly), ale nevim, ted se to strasne zlepsuje, muzu jezdit na kole, coz jsem dosud nemohl (neslo to), chodim normalne, predtim jsem se kolebal jak kacer, pomalu udelam par drepu na /mirne pod paralel (sice hodne mrzacke a pomale, ale uz mne to pomalu pousti niz a niz), do schodu chodim bez problemu, pomalu si na to koleno kleknu, coz byl take velky problem atd, proste obrovske zlepseni behem poslednich par tydnu, i kdyz porad tam omezeni je znatelne. Tak nevim, treba to nakonec jeste po 2 letech rozhybu :)
agnez

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hnus,takova doba kvuli posrane smule.Jako nejhorsi bude to dohnat,tu atrofii svalu (pisu to dobre?)Jestli to teda pujde vubec.

By me zajimalo jak se treba vzpamatoval takovy J.P.Fux jak ho primackla ta cinka s 300kg a urval si oba kvadricepsy.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo ta atrofie nastala strasne rychle, behem par dni po operaci sval totalne odesel a do ted to byl jen trepajici se rosol a to nezabirala ani rehabilitace u soukrome fyzioterapeutky, ted uz se to zacina pekne chytat, i kdyz porad je vyrazne slabsi. Jinak smula to ani tak uplne nebyla, byla to spis moje hloupost, protoze mne jasne bylo receno, ze je to unavova zlomenina, takze pokud by to naprdlo tenkrat, tak by to prdlo treba pozdeji. A dalsi vec je, ze jsem tam to zelezo nechal zbytecne dlouho.
agnez

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To me poser,unavova?Takze se tomu mas vyhnout jak?Necvicit nekolik mesicu,dat si pohov.To chci videt kolik jich jeste budes mit,pri tvojem stylu cviceni
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
To me poser,unavova?Takze se tomu mas vyhnout jak?Necvicit nekolik mesicu,dat si pohov.To chci videt kolik jich jeste budes mit,pri tvojem stylu cviceni

nene tenkrat jsem cvicil nohy kazdy 3. den a celkem na krev a je mozne, ze jsem k tomu mel i nejake dispozice, protoze u nas v rodine snad neni nikdo, kdo nema neco s kolenem (ale to nevim jestli se i toto dedi) a pak treba spatna poloha nohou na tom legpressu, kde se mne to stalo a bylo to hned. Asi jedno k druhemu. No a taky je fakt, na ktery jsme malem zapomnel, ze tenkrat jsem byl tak trochu "on" a svaly silely rychleji nez slachy, klouby, kosti....
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ti proste prasklo to hlavni co drzi koleno po hromade ze ? Me by zajimalo jak to jako tim sroubem dali zase k sobe , to fakt nechapu, nemas nejake fotky ? :))
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
Co je čéška (patella)

Čéška, latinsky patella (ale můžeme se často setkat i s označením patela), je největší sezamská kost v těle. To znamená, že je zavzatá do úponové šlachy, v tomto případě čtyřhlavého stehenního  svalu.  Je  v kontaktu  pouze  se  stehenní  kostí, od holenní  kosti  je  oddělena  tukovými  polštářky kolenního  kloubu.

kód:
Funkce čéšky

Čéška není pouhým zpevněním přední plochy kolenního pouzdra, je hlavně kladkou, na které dochází ke změně směru tahu čtyřhlavého svalu. Úpon svalu bez čéšky by vyvinul v místě úponu podstatně menší sílu, než sval procházející kladkou. Navíc platí, že čím větší je změna úhlu tahu čtyřhlavého svalu (tj. čím více je kolenní kloub ohnutý), tím větší je síla, která tlačí čéšku proti stehenní kosti. Proto dochází k poškození čéšky zejména při neúměrném zatížení ve dřepu nebo v kleku (vzpěrači, posilovny).

fotky primo z rentgenu nemam, ale videl jsem ten sroub, byl pekne velkej. Mam jen fotky par tydnu po uraze
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1294516207_1.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1294516207_2.jpg

a jednu krasnou asi 5 dni po operaci :)
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1294515914_1.jpg
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty brdo...
Tak tomu sa teda hovori nezlomna sila ducha!
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne jak tam pisou cim vetsi ohyb... To jak vidim, kdyz nekdo jede drepy nebo hacken drep, ze uplne tlaci hamstringama na lytka, tak cekam, kdy ta patela rupne, to musi bejt tlak na to koleno, at me nidko netvrdi, ze as tu gras je bezpecnejsi, hovno tak... :)
c87

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

tu si myslim ze hodne zalezi ci si to nechas operovat v statnej klinike alebo sukromnej
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw kdyz o tom mluvime, tak dnes je to na den presne 2 roky, co me operovali.
Jinak nevim s tou hloubkou, mozna ano. Ja jel tenkrat 1. cvik hackeny, samozrejme ass to grass, asi 8 serii do 5x5x150kg to bylo v pohode, druhy cvik legpress, take 8 serii do 320kg, nakonec jsem si dal tu dojizdecku - pumpovacku, i kdyz jsme ji davat nechtel, s asi 200-220kg, uz nevim, s chodidly hodne od sebe a trochu vytocenymi do strany (vice nez obvykle), ale to nevim, jestli na to melo vliv,ale mozna to byla neprirozena poloha???, planoval jsem alespon 15 opakovani mozna vice do selhani, po tech 320kg to bylo strasne lehky a u 8. opakovani najednou krup a jak kdyz pod tebou praskne vetev + si pomatuji zvuk, jak kdyz se trha hadr nebo neco (to asi ty vazy) a hotovo, pak jsem si jen v mezi case jak jsem cekal na zachranku predstavoval, jak na me doma ceka maso s pecenou ryzi, ktere si uz nebudu moct dat a to me sralo asi v ten moment nejvic

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: