Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
22/1 TRENINK c.40

bench press

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5 ( - takhle ok, ta se mi libila :) )
190kg x 5 ( - ta taky, stale jeste celkem plynuly pohyb)
190kg x 5 ( - no rekneme ze to jeste uslo :) )
190kg x 5 ( - tady jsem u posl. op. poznal co je to gravitacni sila :) )
190kg x 5 ( tady jsem citil od zacatku, ze to nebude ono a posledni opakovani )
190kg x 5 ( - taky hnusna, proste jsem si ty 2 mohl odpustit na ty videa se radeji ani nekoukejte :) )
premisteni a vyraz
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-po mrtvolach dnes tezsi a trochu chybela dynamika, ale dal jsem to, opet serie, ktere jsem chytl o neco uzsim uchop se mne zdaly lehci a sviznejsi nez ty sirsim uchopem. Celkove ale spojenost.

Drapere ty jses fakt magor
s tema tahama si se podle me dostal nekam do horni kasty lidi tady na foru

A naprosto nedokazu pobrat, jak po tom muzes dat dalsich 7 serii premisteni+tlak

Myslim, ze s timhle treninkem by mela problem valna vetsina lidi tady na foru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/1 TRENINK c.40

bench press
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
-dnes lehky trenink, tzn. 10+ reps, u benche jsem to vzdy jel s 80kg a vaha tak akorat, ale uz bylo na case pridat, sice jen 2,5kg ale preci. Prvni 3 serie ok, 4. ztezkla a u 5. bylo posledni opakovani totalne na krev, ale hnal jsem, protoze nebyl cas, tak mozna i to se projevilo.

mrtvy tah
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
-i mrtvoly dnes lehce, sice me to tolik nebavi jako tezke 5ky (a tech 190 na cince vypada i lepe nez 140 :D ), ale i tohle ma neco do sebe. Minule jsem rikal, ze to musi jit jak hovno, ovsem realita byla trochu jina :). Sice jsem to dal, ale u posledni serie jsem se pekne zapotil. U techto serii s vice opakovanima je technika trochu jina nez u tezkych serii, jednak to jedu rychleji (asi abych to mel rychleji za sebou), s cinkou tukam o zem a rekl bych, ze to vice taham zadama a mene nohama a mam je i pekne napumpovany. Udychat tohle neni absolutne zadny problem nastesti :) i uchop celem drzi s magnezkem. Jo jinak PR pro 5x10:)

military press
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-dnes jsem misto premisteni a tlaku dal jen military press, jednak jsem musel opravdu valit a premisteni a tlak se trochu protahnout casove a jednak u tohoto cviku nejak nevidim smysl jet tyhle vyssi pocty opakovani max tak 6-7, u tech 10tek uz jde stejne technika do haje. Dnes tedy jen military press, prvnich 3x10 striktni MP, 4. u posledniho opakovani trochu odraz a 5. uz posledni 2 op. uz trochu push press, ale opet jsem spechal a navic tam nekdo cekal na cinku...celkem fajn to sedlo.

bicepsovy zdvih EZ
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
-chtel jsem to sice jet s klasickou VC, ale ustoupil jsem jednomu klukovi, ktery mne na zacatku ustoupil, kdyz mne prenechal moji oblibenou osu na DL, coz nevadi, protoze jsem stejne bic. zdvih s EZ hodne dlouho nejel. Bylo to celkem lehke, ale daval jsem kratke pauzy, takze kazda dalsi serie tezsi a tezsi

kliky na bradlech
Drejprd x 16
Drejprd x 13
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-dnes jsem dal sice mene opakovani, ale jel jsem to asi vic "tricepsoveji" :)

pritahy JR
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 12 (2x)
-tohle dnes sedlo naprosto uzasne, v pristim tezkem treninku zkusim pridat

tlaky JR hlavou nahoru
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
-chtel jsem MP, ale nekdo mne tam vlezl tesne pred nosem, ale taky dobre, volna vaha je volna vaha. Tusil jsem, ze 27ky budou tak akorat a take ze jo, posledni opakovani posleni serie jsem tlacil snad i obocim :)

superserie: uzky bench press + bicepsovy zdvih JR v sede
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
70kg x 10 + 20kg x 10
-uzky bench u prvnich serii tezsi, protoze tricaky byly unavene z predchozich tlaku, pak to zlehklo, biceps v sede opet lehci nez ve stoje

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-dlouho jsem cekal na 12ky, ptal jsem se kluka, kolik ma s nema jeste serii, on ze uz jen 1, jenze zapomnel dodat, ze asi 50 pomalych opakovani v polovine jsem uz trochu nervoval, protoze jsem zacal chladnout :D a navic jsem nemel cas.

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 15 + 25kg x 20
-pumping

kolo
30 minut
-sice jsem si stezoval na cas, ale kolo nakonec tam proste patri, bez toho by to byl trenink jen na 80%. Tempo dnes vyborne, rekl bych, ze i zatez vetsi, jen to nejak pomalu utikalo. Kdyz jsem myslel, ze uz je tak 28. minuta, tak byla teprve 20. ale jinak super

TIME: 107 minut (60 serii kdyz bych pocital cviky, ktere se jedou na kazdou stranu tela zvlast - pritahy JR a upazovani, tak je to 70 serii :) + 30 minut kolo

-rano jsem brzy vstaval, cely den na nohach, jidlo rano v 5 pak v 11 zeleninovy salat s tunakem a pak az ted po treninku, ale i tak to byl vyborny trenink, navic v casovem pressu ,takze jsem fakt valil, co to slo. V prestvkach mezi seriema jsem si chystal naradi pro dalsi cvik, aby to ocejpalo, fitko bylo narvane a obcas nekdo zdrzoval :), ale i tak jsem to stihl v celkem dobrem case. Ovsem zlate treninky v 7 rano :) Ted 100% zitra a ve srtedu volno, snad dam alespon 1 den kolo, i kdyz nevim,jestli se mne bude odpoledne / navecer chtit, dalsi trenink ve ctvrtek, ted si hlavne musi odpocnout vzprimovace, sice neboli, ale pri ohybu mne trochu taha na leve strane.

Naposledy upravil Draper dne po leden 24, 2011 6:40 pm, celkově upraveno 1 krát
elnino

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ted 100% zitra a ve srtedu volno, snad dam alespon 1 den kolo

25/1 TRENINK c.41
- ráno jsem se probudil docela zregenerovanej,ale do fitka se mi moc nechtělo,nakonec jsem se rozhodl že půjdu,i když jsem psal,že ne.Hodil jsem do sebe trojitý kafe....

Draper

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elnino napsal:
Draper napsal:
Ted 100% zitra a ve srtedu volno, snad dam alespon 1 den kolo

25/1 TRENINK c.41
- ráno jsem se probudil docela zregenerovanej,ale do fitka se mi moc nechtělo,nakonec jsem se rozhodl že půjdu,i když jsem psal,že ne.Hodil jsem do sebe trojitý kafe....

nastesti zitra ani pozitri proste jit moct nebudu, ani kdyby mne nebolel jediny sval v tele (coz po dnesku nehrozi :) ) a nervovat se tam odpoledne/navecer v narvanym fitku, to si dam radeji volno nebo kolo a nevic volno od cinek potrebuji
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt 5 sérií na cvik. Mám z tebe radost.

elnino:
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,28km
rychlost: 41,28 km/h
zatez: 8/9 (od 40. minuty intervaly, stridani 8 a 9)
spalena energie: 941 kcal
RPM: ???
tepova frekvence: ???

-opet cely den na nohach, chtel jsem to dnes dat je opravdu lehce, ale nesral jsem se s tim a bylo z toho absolutne nejbrutalnejsi rotopedove kardio v mem zivote :D a to proto, ze jsem to zacal v druhe casto prokladat intervaly na max zatez. Do 40. minuty jsem jel jako vzdy na zatez 8 z max 9, pak jsem si rekl, ze bych to mohl obcas prehodit na 9 (HI+), coz je celkem rozdil oproti 8, vzdy jsem tak jel minutu a snazil se drzet rychlost porad na tech cca 41km/h, byl neskutecy masakr, potil jsem krev, tepovku jsem u tech minutovek musel mit asi neslucitelnou se zivotem :D , ale vzdy jsem to vydrzel a krasne me tak cela hodina utekla. Celkem jsem to dal 10x 1 minutu (protoze jsem zacal az ke konci), ale i kdyz to byl hnus, tak z toho mam neskutecne krasny pocit a budu to zarazovat pravidelne. Posledni 3 minuty jsem dojel na 8 ale snazil jsem se dohnat ujetou vzdalesnot, kterou jsem preci jen pri tech HI+ trochu ztratil, takze jsem valil i pres 44km/h, vic uz jsem z toho nevytahl
-jinak po vcerejsim treninku se kupodivu citim zregenerovanejsi nez vcera pred nim
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsi se nejak rozjel s těma mrtvolama

takovej nanicovatej a hele ho...

nic jsem neřek
Culda13

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu MT nechápu , já to prostě nedám
cipinek

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já ti řeknu malé tajemství, takové zlepšení je právě díky tomu rotopedu, protože když jezdíš takhle silově na nejtětší zátěže, neskutečným způsobem ti z toho narostou hamstringy, které u mrtvoly používáš... , fakt to ale není prdel...
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nebudu tu vest takove ty falesne recicky, ktere tu nekteri o svych vykonech radi rikaji,ac si to nemysli, ze je to trapne ze to stoji za hovno atd ,protoze ja sam jsem s mrtvym tahem docela spokojenej, zvast i proto, ze stale nemuzu plne zapojit haxny nebo proto, ze pred cca 2 mesici bylo 5x5x130 zhruba stejne tezke jako dnes to same se 190 :), ale zase treba bench je oproti tomu slabota a pomalu kazdy druhy u nas v posilovne benchuje vic nez ja, coz me ale vubec netrapi. Kazdopadne kdyby se mne nekdy povedlo tech vysnenych 5x5x200kg na mrtvolu, tak by to byl pro me absolutne nejlepsi vykon a byl bych nadmiru spokojenej.
Culda13

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

změň posilovnu , 200 kg je můj sen
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,20km
rychlost: 41,20km/h
zatez: 8/9, od 25. minuty intervaly celkem 14 minut na nej. zatez
spalena energie: 939 kcal
RPM: 108-111 (posledni 2 minuty 116)
tepova frekvence:

-sice jsem chtel dat volno ale.....vsak to znate Po vcerejsich intervalech jsou docela citit nohy, takze jsme to dnes chtel jet jen lehce no ale..... vsak to znate Takze jsem to/se prekonal a od 25. minuty do konce jsem to prokladal minutovymi intervaly na max zatez pri udrzeni rychlosti co nejvice ke 41km/h. Ty minutovky jsou neskutene peklo a masakr a i kdyz pak vratim prevod zpet na 8, tak jsem rad, ze vubec drzim tempo ale opravdu to ma neco do sebe.
Rachela

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podarilo sa ti uz niekedy dodrzat planovane volno?
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Podarilo sa ti uz niekedy dodrzat planovane volno?

uz jsem se tesil, ze bude konecne jeden trenink bez komentaru a dotazu (nemyslim to ale ve zlem :) )
nevim, asi se to nekdy podarilo, treba na stedry den a den nasledujici :) Ale tu aerobku neberu jako trenink , to je proste aerobka a v pondeli jsem psal, ze minimalne do ctvrtka bude volno od posilovny a take ze ano. Navic ted nemam moc casu a jsem rad, ze se ta hodinka alespon na tohle nasla.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27/1 TRENINK c.41

bench press
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5Kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
-bench me posledni treninky moc nebavil, takze me ani nenapadlo, ze bych pridal, protoze kdyz jsem jel naposledy 5ky s touto vahou, bylo to na krev, ale mozna jsem tech blbych 2,5kg pridat mohl, protoze jsem byl odpocnutej a tohle slo dnes az nezvykle krasne. Daval jsem kratke pauzy, vse jsem jel celkem pomalu, bez odrazu a nepoustel jsem cinku k brichu, coz delam, kdyz je to tezke a chci si to ulehcit a hlavni je, ze to nebylo na krev. Myslim, ze alespon 5x5x105kg by dnes padlo.

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5 ( )
190kg x 5 ( )
190kg x 5 ( )
190kg x 5 ( )
190kg x 5 ( )
190kg x 5 ( - na konci jsem si tu cinku chvilku podrzel v rukach, jeste by to slo mnohem dele, ale proc bych to delal :) kazdopadne z tech poslednich 2 extra serii mam dnes lepsi pocit nez minule, i kdyz byly ku*evsky tezke a oproti prvnim 4-5 technicky horsi )
-dnes byl cil zopakovat to co v sobotu a pokud mozno tak, aby to nebylo ultra tezke a abych z toho mel lepsi pocit nez minule i z tech poslednich serii a myslim, ze se povedlo. 2 dny jsem necvicil, vzprimovace byly trochu namozne a myslim, ze zada celkove ocenily odpocinek, takze dnes, i kdyz jsem se toho trochu bal, tak jsem tomu veril a povedlo se. Myslim, ze dnes by mozna bylo realne i 195kg, ale asi by to bylo ke konci podobne prasackou technikou jako minule. Vim, ze tam jsou stale technicke nedostatky, ale snazim se v ramci moznosti co nejvice zapojovat nohy. Sice jsem INGovi slibil, ze dam jen 5 serii, ale chtel jsem si vylepsit reputaci z tech minulych 2, takze jsem si je tam jeste dal. Pokud jeste nekdy pridam, tak uz opravdu jen 5x5 :)

premisteni a tlak
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-ty mrtvoly me nevycucly tolik jako minule a i tady to bylo znat. Prvni 3 serie celkem easy, tak jsem daval i kratsi pauzy, ale pak to tezklo. Dnes bylo lepsi - jistejis premisteni nez vyraz, i kdyz kdyz koukam na videa premisteni, tak se to od te me verze pomerne hodne lisi :D Ale neva, hlavne, ze me to bavi.

bicepsovy zdvih JR
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
-gut, akorat vaha

francouzsky tlak s VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-na bradla jsem se dnes vykaslal, nejak me uz tolik nebavi, takze je budu dava kazdy druhy trenink. Loket porad neboli (coz uz dlouho nebude, pokud budu tento cvik cvicit :D ) respektive boli pri tech prvnich seriich, takze jsem dal asi 3-4 rozcvicovaci serie, kdy to nejprve bolelo hodne a s kazdou dalsi serii mene a mene a pri pracovnich s 50kg vubec. Dlouho jsem to nejel s touto vahou, takze jsem nevedel, kolik opakovani pro 5 serii, zacal jsem na 8, ale bylo to lehke, stejne tak 2. serie, tak jsem dalsi 3 dojel po 10, i kdyz ta posledni uz na krev. Tricaky ovsem paradne napumpovany.

pritahy VC
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
-dnes nejaky moc tezky oproti minule, no ale zada to celkem bralo

bench press hlavou dolu
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-sice jsem chtel jit na MP, ale nekdo mne tam zrovna vlezl a jeste ze tak, protoze tohle je super cvik :)

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + extezne JR ve stoje
35kg x 12 + 32,5kg x 12
35kg x 12 + 32,5kg x 12
35kg x 12 + 32,5kg x 12
35kg x 12 + 32,5kg x 12
35kg x 15 + 32,5kg x 12
-cas strasne letel, takze fofr, pokud jsem chtel stihnout jeste kolo, skotovka docela easy prekvapive, vse v plnem rozsahu pohybu, posledni serii jsem si dal 15op a porad ne uplne na krev, extenze naopak tezka a na krev, ale oboje sedlo vyborne

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 15
-rychlovka a ramena tak na srot, ze jsem se chvili ani nebyl schopnej napit :)

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-pocitove gut, technicky nevim, ale taky to byla rychlovka, jen pouceni pro priste, mezi seriema nikdy nepit, protoze to tam pak v zaludku pekne skace :D

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-gut

kolo
30 minut
-po 2 a pul hodinovem treninku masakr ale takovy ten prijemny masakr :D, slapalo se vyborne, co jsem s tim zacal, tak aerobni kondice pekne stoupa

TIME: 142 minut + 30 minut kolo

-2 dny volna, kdyz nepocitam kardio, kdy nohy dostavaly celkem peknou sodu, byly skutecne znat, ani tak ne na energii, te mam nastesti vzdy dost, ale hlavne na sile a vse jsem odjel celkem s jistotou. Hlavni byly samozrejme mrtvoly, se kteryma jsem spokojen, uvidime, co priste. Pokud bych mel pridat, asi by to chtelo 2 dny volna, jenze z casovych duvodu mne to vychazi na sobotu, tak uvidime, jak se budu citit. Vim, ze bych mohl zacit davat treba 3ky nebo 4ky, ale porad me laka tech 5x5x200kg a do te doby nechci snizovat, jen ale nevim, jestli se tam takto dostanu
edit: jo jinak nahodou abych nebyl narcen z toho, ze tajim svoji suplementaci tak pred trenikem 1 a pul tbl EX2 a stredne silne kafe. Jinak premyslim, ze bych dobral zbytek kreatinu, ktery jsem vysadil pred mesicem, ale nevim, jestli ma cenu ho davat tak brzy, stejne uz by to bylo jen tak na 3 tydny max.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: