To máš pravdu, CHW opravdu tohle prosazuje. Třeba se taky někdy natočím a pak budeš kritizovat ty mě (což bych ti neradil )
Uz jsem ti to chtel nedavno napsat do logu, ze by me konkretne u tebe zajimaly nektere cviky - predevsim trh se 45kg pro 4 opakovani nebo kolik jsi to jel, coz uz je slusna vaha, technika tvych swingu a mozna i pritahy JR, tak to natoc (hlavne ty 2 prvne zminovane) a neboj, v kritice budu velmi mirnej
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,10,10
-dnes mohu poprve rict, ze mne to sedlo luxusne a ze jsem tech 5x10 dal celkem poctive s rezervou, aniz bych se u toho kroutil jak zizala a pekne jsem citil tricepsy. Tazke hned na uvod spokojenost.
mrtvy tah s JR
50kg + 50kg x 11,11,11,11,11,10
50kg + 50kg x 15 (haky)
-jak jsem psal minule, pridavat muzu uz jen jednou, protoze vetsi cinky jak 55ky v BG bohuzel nejsou, takze si to schovam na pozdeji. Dnes jsem nechal stejnou vahu jako minule a pokusil se navysit objem tim, ze jsem do kazde serie pridal 1 opakovani. Silove to bylo bez problemu, ovsem kriticky byl opet uchop. To, co jsem chtel splnit (5x11), jsem splnil, u 6 serie jsem dal jen 10 opakovani, u 11. by mne asi vypadla cinka z prave ruky no a tu posledni jsem dal opet s hakama na max pocet opakovani a dnes to bylo 15 (minule 13). Celkove naprosta spokojenost, paradni pumping zad a proste je to super cvik. Nevim, co priste, jestli uz vzit 55ky a nebo jeste zkusit treba 12ky s 50kg a 55ky si jeste setrit.
5. serie: (vsiml jsem si, ze uz se tak nezaklaim jako drive)
6. serie: (tady jen 10 opakovani, protoze dalsi bych uz neudrzel)
7. serie: (15 opakovani s hakama)
premisteni a tlak s JR
27,5kg x 9,9,9,9,9,9
-to same jako predchozi cvik, vahu jsem nechal, ale pridal jsem po 1 opakovani do kazde serie. Po mrtvolach se mne do toho moc nechtelo, nejhorsi je vzdy prvni serie, kdy mam pocit, ze se pobliju, pak se asi prizpusobi CNS nebo nevim a jde to lepe. Vse splneno dle planu, priste uz asi 30ky, ale bojim bojim Jinak uz jsem to asi psal, ale tento cvik je neskutecne brutalni na udychani v tomto poctu opakovani (protoze v kazde serii jedu vlastne 18 op a bez prestavky) a vubec neni o sile v ramenou,jak jsem si myslel, ale o sile celeho tela, vytrvalosti a o rychlosti, protoze cim vice dynamiky do toho dam, tim lepe to jde nahoru a je mnohem narocnejsi nez s VC. Take z nej vzdy pekne citim bricho.
5. serie:
bicepsovy zdvih JR
20kg x 7,7,7,7,7
-dnes jsem mel konecne stesti a byly volne 20ky, ovsem po tech predchozich 2 cvikach jsem byl solidne znicenej, takze to slo tak trochu krecovite a asi trochu prasacky :), ale bicaky jsem napumpoval pekne.
bench press hlavou dolu
70kg x 10,10,10,9,9,9
-stejna vaha jako minule, jen vice reps, daval jsem kratke pauzy, takze sile s kazdou serii odchazela. Sice bych to asi po 10op dal vse, ale jisty jsem si nebyl a aby na me skoncila cinka u BP hlavou dolu, to bych vazne nerad, protoze nevim, jak bych se z toho vysvobodil :) Jinak to ale pekne bralo spodni prsa.
pritahy VC
80kg x 9,9,9,9,9,9
-minule jsem se u posledni serie o neco mene predklanel nez u tech predchozich a mel jsem z toho mnohem lepsi pocit, takze dnes jsem to tak zkusil a opravdu se mne to tak zda lepsi = lepe citim zada a mene cheatuji, i kdyz samozrejme uznavam, ze bych na te technice mel jeste pracovat.
5. serie:
military press
50kg x 8,8,8,8,8
-dnes jsem po delsi dobe pridal, sice jsem chtel jen 2,5kg, at to zbytecne nezenu, ale omylem jsem pridal 5. Prvni 3 serie sly pekne, 4. uz tezka a 5 u posledniho opakovani na krev, jinak ale spokojenost.
2. serie:
superserie: francouzsky tlak EZ + bicepsovy zdvih VC
32,5kg x 11,11,11,11,11 + 37,5kg x 11,11,11,11,11
-gut, ale tohle me asi diky tomu, ze je to superserie a vice opakovani da vzdy pekne zabrat
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15
-pekne procitene zadni delty, pauzy jen minimalni par sekund, takze i pekna aerobka
superserie: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
55kg x 12,12,12,12,12 + 20kg x 15,15,18,18,18
-prijemne zakonceni treninku, i kdyz se mne koncit jeste nechtelo :)
TIME: 123 minut
-vynikajci trenink, ale jelikoz uz nektere cviky s rostouci vahou pekne tezknou, predevsim ty zakladni, tak uz se na ne netesim tolik, jako kdyz to bylo relativne lehke, ale i presto me to neskutecne bavi. Nevim, jestli to bylo tim, ale rano jsem dal silne kafe (6 vrchovatych lzicek) a 4 tbl guarany a jel jsem jak raketa a i silove jsem citil zlepsni, ale to bude jednak i tim, ze jsem stale v kalorickem nadbytku a diky tomu, ze to ted pekne roste
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne so listopad 27, 2010 4:42 pm, celkově upraveno 2 krát
Nevim, jestli to bylo tim, ale rano jsem dal silne kafe (6 vrchovatych lzicek) a 4 tbl guarany a jel jsem jak raketa a i silove jsem citil zlepsni, ale to bude jednak i tim, ze jsem stale v kalorickem nadbytku a diky tomu, ze to ted pekne roste
V co souhra CNS? Byla hodně narušená? Ale vážně, tohle tě fakt nerozhází? Tohle do sebe naprat, tak mám okamžitě infarkt a jdu spát tak za tejden :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nevim, jestli to bylo tim, ale rano jsem dal silne kafe (6 vrchovatych lzicek) a 4 tbl guarany a jel jsem jak raketa a i silove jsem citil zlepsni, ale to bude jednak i tim, ze jsem stale v kalorickem nadbytku a diky tomu, ze to ted pekne roste
V co souhra CNS? Byla hodně narušená? Ale vážně, tohle tě fakt nerozhází? Tohle do sebe naprat, tak mám okamžitě infarkt a jdu spát tak za tejden :)
ja ani nevim, jestli to citim nebo ne. Trenink jde suprove, ale myslim, ze by sel i bez toho, protoze me to ted bavi a to je predevsim v hlave. Nejaky efekt nabuzeni subjektivne necitim ani jine ucinky jako tlukot srdce atd.... Driv jsem se po kofeinu extremne potil, ted se potim vzdy umerne treninku (takze hodne), at ho dam nebo ne, takze nevim...
digitalm: diky
Jinak dnes byl v posilovne 77lety pan a cvicil lepe a intenzivneji nez polovina tech, co by mohli byt jeho vnuci. K tomu pry nekolikrat tydne chodi behat a hraje tenis. Kdyz se me ptal, kolik si myslim, ze je mu let, typl jsem 65 a to jsem se jeste bal, ze jsem mu pridal :), ale pry je mu 77 a rikal a to uz jsem slysel od mnoha starsich lidi, ze pokud prestane cvicit, okamzite ho zacne vsechno bolet.
Jinak dnes byl v posilovne 77lety pan a cvicil lepe a intenzivneji nez polovina tech, co by mohli byt jeho vnuci. K tomu pry nekolikrat tydne chodi behat a hraje tenis. Kdyz se me ptal, kolik si myslim, ze je mu let, typl jsem 65 a to jsem se jeste bal, ze jsem mu pridal :), ale pry je mu 77 a rikal a to uz jsem slysel od mnoha starsich lidi, ze pokud prestane cvicit, okamzite ho zacne vsechno bolet.
Toto je pro me nejvetsi motivace, byt zdravi a fit i v tolika letech (pokud se toho doziju) a vzdy takove lidi obdivuju.
Na závodech v Krnově jsem se osobně setkal s panem Krupou, který i ve svém věku (říkal tuším 76 let) pořád soutěží v kulturistice. Neuvěřitelně vitální a inspirativní čllověk! Mám k takovým lidem opravdu respekt.
Jestli to chceš taky takhle provozovat, tak ať jsi zítra nebo v úterý u Anny...
Estli jsi tam tedy už nebyl
bench press
80kg x 7,7,7,7,7,7
-opet jsem podle planu 2,5kg pridal a splneno na vybornou, dokonce s rezervou krome posledni serie a celkem kratke pauzy. Technicky to dnes take sedlo lepe nez kdy jindy, krasne jsem citil kozy. Spokojenost maximalni.
mrtvy tah
120kg x 8,8,8,8,8,8
plan byl pridat 5kg a udrzet 8 opakovani ve vsech seriich, ovsem moc jsem tomu neveril, protoze mam jeste svalovku ve spodnich zadech ze soboty, no ale zkusil jsem. Jeste predtim jsem se sel ovsem poradne vy**at asi ze strachu nebo co a nebo opozdena reakce na kavu, ktera me vzdy prozene :) Prvni serie mne ovsem presvedcila o tom, ze to dnes pujde vyborne a take ze slo. Chtel jsem dat 5 serii, ale vsechny sly celkem pekne, tak jsem si dal jeste jednu navic. Sedlo to vse opravdu vyborne. Priste pridam dalsich 5kg a asi snizim pocet opakovani.
3. serie:
4. serie:
premisteni a tlak
55kg x 8,8,8,8,8
-dnes i tady pridano a to 2,5kg, vahal jsem, jesli jet 7ky nebo 8ky, nakonec samozrejme vyhraly 8ky :) ovsem byl to poradny masakr, ramena nasracky, ja totlane mokrej, ale splneno a to je hlavni :) . Priste vahu necham a zkusim navysit objem cviku
3. serie:
4. serie:
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 9,9,9,8,8
-stejne jak minule, pekny pumping
francouzsky tlak
37,5kg x 9,9,9,9,9
-stejna vaha a stejny objem cviku jak minule, ale dnes lehci, kratsi pauzy a vyborne jsem citil tricepsy
pritahy JR
37,5kg x 9,9,9,9,9
-to same jak minule, ale mel jsem z toho lepsi pocit, oba laty pekne napumpovany
sikmy bench na MP
70kg x 8,8,8,8,8
-gut, posledni ale na krev
superserie: extenze JR za hlavou + bicepsovy zdvih JR - kladivo
25kg x 11,11,11,11,11 + 17,5kg x 11,11,11,11,11
-ty superserky na bic. a tric. mne vzdy daji pekne zabrat, pritom jsou to jen male svaly :) Triceps lehkej (ten ted sili asi diky bradlum pekne) a bicak trochu tezsi spise uz povolovalo predlokti, ale vse ok
swings
25kg x 12,12,12,12,12,12
-mno mno dnes to tak uplne perfektne nesedlo, ale nebylo to ani nejhorsi co se pocitu tyka bricho to bralo pekne, technika ale opet neandrtalska :-) Ale pracuji na zlepseni
5. serie (vim hnus..)
svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
-dnes celkem gut, ale je to strasne dlouhy cvik a vzdy ze me po nem silene lije
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-dojizdecka:)
pullover
27,5kg x 15,15,15,15,15
-a nebyl by to uplny trenink bez pulloveru. Dnes kratsi pauzy nez minule, nebylo to ani nijak tezke, ale protahlo me to a napumpovalo paradne :)
TIME: 133 minut
-vcera jsem byl po predvcerejsim treninku celkem pekne rozbitej (ne CNS, ale spise svalovka vsude mozne), ale doufal jsem, ze pres noc trochu zregeneruji a take ze mnozstvi jidla udela sve :) Spal jsem cca 6 a neco malo hodin, rano jsem se vzbudil stale se svalovkou a rozhodl jsem se, ze do fitka nepujdu, ale trochu jsem se protahl a najednou zjistil, ze je svalovka skoro pryc, takze jsem do sebe hodil silne kafe a guaranu a v 8 hodin byl ve fitku, i kdyz stale trochu rozbity. Od sameho zacatku do konce to slo ovsem naprosto vyborne a dnes nemam na co bych si stezoval :) Nechci to zakriknout, ale sila a svaly rostou a to ani nezeru maso a ryzi, nemam zadnou suplementaci krome proteinu, ktery zeru ovsem mimo trenink v mega davkach a ani nedavam nic po treninku zadne PTN, az cca za hodinu vlocky, mleko a protein.
swings
25kg x 12,12,12,12,12,12
-mno mno dnes to tak uplne perfektne nesedlo, ale nebylo to ani nejhorsi co se pocitu tyka bricho to bralo pekne, technika ale opet neandrtalska :-) Ale pracuji na zlepseni
5. serie (vim hnus..)
Vim, ze me asi posles do prdele , ale swing vazne neni cvik na bricho...a kdyz koukam na to video, tak si rikam, jak je kurva mozny, ze sis jeste neco neudelal
Moc kulatim ty spodni zada ze?
Ja z toho krome jinych svalu vazne ale citim bricho a vyborne, nemuzu za to :) ale dobre, snizim vahu, zacnu od zacatku a zlepsim to.
No ty spodni zada jsou dost kulaty...to je pravda. A taky ta cinka, kdyz je nahore, tak by mela padat dolu sama vlastni vahou. Ale pokud ji pomahas, tak je jasny, ze cejtis bricho
No ty spodni zada jsou dost kulaty...to je pravda. A taky ta cinka, kdyz je nahore, tak by mela padat dolu sama vlastni vahou. Ale pokud ji pomahas, tak je jasny, ze cejtis bricho
a to myslis, ze je nebezpecne?
ja o tomhle cviku vi hovno, takze se rad necham poucit a samozrejme se pokusim odstranit chyby.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru