|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redis

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
zdarec svalovce :p Tak zas po pulroce jsem nakouknul, uz si vykuryrovanej?
jinak, co ten tvuj "chtel bych skusit boulder" :) mam dojem, ze je to tak pul roku? planujes to nekdy skusit? kdyz tak mi nekdy pisni a vzal bych te na stenu :)
edit. vim, ze si mel nak tu nohu :) tak pocitam s tim, az bys ji mel nejak v poradku uplne radej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:46 pm Předmět: |
|
|
Co? Ja a boulder?  Jak jsi na to omg prisel? to me v zivote nelakalo a predpokladam, ze ani lakat nikdy nebude..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
ty jo, ze ja to najdu :D urcite si to byl ty ! :p kdybych ja vedel kde si to psal ^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:55 pm Předmět: |
|
|
Hledej si, co chces. Me boulder proste nikdy nezajimal a zajimat ani nebude....vzdyt ani poradne nevim, co to je, jen vim, ze nejake lezeni po stene nebo co, tot vse a vic toho o nejakem boulderingu vedet fakt nepotrebuji, protoze me k tomu sportu opravdu nic netahne. Proste sis me spletl s nekym jinym a hotovo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
18/3 ZADA, TRICEPS
stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
70kg x 15,15
pritahy VC
60kg x 12
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
105kg x 8
110kg x 8
90kg x 12
-konecne ten cvik sedl jak ma, tech 8x110kg celkem prekvapilo, i kdyz ty posl 2 op nebyly nejhezci
mrtvy tah s JR
50kg + 50kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
-klasicky MT mam prepalenej, vubec se mne do nej nechce, takze ted budu jezdit chvili s JR, naprosto paradni zmena, tenhle cvik mne fakt chybel. Nebylo to ani nejak tezke, jen uz ke konci nebyla sranda udrzet to v rukach, ale i tak byla rezerva a pumpovalo to laty vic nez nejake kladky
pritahy kladky v leze
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8 + 70kg x 10 + 60kg x 15
80kg x 12
-gut
francouzsky tlak
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8,8
45kg x 10,10
40kg x 15
-asi me mrzi, ze me momentalne neboli loket, coz se asi po dnesku zmeni a zase to budu mesic rozchazet no ale jinak to bralo pekne
uzky tlak na MP podhmatem
50kg x 12
60kg x 12
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 6
70kg x 10
-velmi prijemna zmena
triceps. kladka pred hlavu
40kg x 15
50kg x 12,12,12
50kg x 15,15,15 (normal stahovani kladky)
kolo
45 minut
-opet neskutecne tempo a az do konce jsem neustale zvysoval zatez
-dnes jsem se dobre vyspal a do fitka se mne po dlouhe dobe opravdu chtelo a tesil jsem se a byl z toho naprosto vynikajci trenink. Po silove casti jsem mel sice zase pocit, jakobych nic nedelal, vubec jsem se nezadychal a byl jsem prakticky suchej, preci jen je to oproti predchozimu typu treniku porad do jiste miry flakarna, ovsem po kardiu po me byla v posilovne totalni potopa a tecu jeste ted
-dalsi trenink asi v nedeli.
edit: jak tak na to koukam, tak to vypada skoro jako normalni trenink, ze by konecne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
ty tréninky se svým počtem cviků (a sérií, pokud jejich celkový počet vydělíme aspoň 2  ) začínají blížit obyčejným tréninkům smrtelníků :D
ale co mě ještě zajímá, do kterého tréninku plánuješ zařadit přemístění ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Do zadneho, jezdil jsem tento cvik dost dlouho, takze je na case si od nej odpocnout stejne tak jako treba mrtve tahy. Ted cvicim tak trochu vice "po kulturisticku" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
vim, ze to moc neresis, ale ja jsem celkem zvedavej, jak ted na tebe tenhle trenink zapusobi. osobne bych rekl, ze bys se svym potencialem ted z neho dokazal vymackout celkem hodne. ale to spis jen tak na okraj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:01 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | vim, ze to moc neresis, ale ja jsem celkem zvedavej, jak ted na tebe tenhle trenink zapusobi. osobne bych rekl, ze bys se svym potencialem ted z neho dokazal vymackout celkem hodne. ale to spis jen tak na okraj. |
Ja zadny potencial nemam, mam jen rekneme trochu vetsi zapalani pro vec :)
Jinak mas pravdu, neresim to a trenink jsem nemenil proto, ze bych chtel novy impulz k rustu, ale protozo, ze uz me ten stary tolik nebavil. Kdybych z tohoto chtel vymackonut vic nez jen to, ze chci, aby me bavil, musel bych tomu prizpusobit i jine veci - znacne omezit kardio, zlepsit stravu atd, ale to me fakt uz davno preslo hnat se za vysledky, nechavam tomu naprosto volny prubeh. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
14/3 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,07km (PR!!)
rychlost: 42,07km/h
zatez: 8-9/9 (55 minut na max 9)
spalena energie: 959kcal
RPM 112-115
tepova frekvence: ****
-Nekolikrat se mne uz potvrdilo, ze je to celkem rozdil slapat rano, kdy jsem ztuhlej a rozlamanej a slapat behem dne, kdy jsem taknejak porad na nohach a v pohybu jako treba dnes. Uz zacatek byl nejakej moc dobrej a celkem brzy jsem chytl rychlost, prvni minuty na max zatez byly sice tezke, ale pak jsem se do toho neskutecne dostal a az do konce zvysoval rychlost zatez bohuzel uz nebylo zvysovat kam) a tusil jsem, ze pokud to udrzim, tak dnes 42 km padne a take padlo. Pokud slapu rano, tak ta zatez 9 bohate staci, ale dnes jsem mel pocit, ze by to klidne jeste neco sneslo, takze si asi budu muset poridit novy rotoped nebo ergometr :) Posledni minutu jsem vedel, ze 42km je jasnych, tak jsem ji zamerne nedaval na krev a drzel stejne tempo,abych si mohl objketivne zmerit tepovku, kterou mam zhruba po celou dobu a 3x jsem nameril po 10 sec intervalech neco malo pres 180/min, i kdyz mne to ani nepripada a klidne bych dnes uvital vyssi tempo, ale jak rikam u tech rannich aerobek nalacno mne to staci. celkove ale myslim, ze aerobni kondice sla hodne nahoru a nemyslim jako ukazatel jen rotoped ale i dalsi veci.... I kdyz vim, ze kdybych mohl zkusit nejaky crossfit,tak jsem nejspis mrtvej po 10 sekundach :D
Navic dnes jsem mel posledni velke jidlo brzy rano, pak jen zelninovy salat s tunakem v praci, takze jsem mel celkem hlad a myslel jsem, ze nebude energie a nakonec z toho bylo BIG PR, obcas u sebe nektere veci proste nechapu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | mam jen rekneme trochu vetsi zapalani pro vec |
i to je potenciál a spousta lidí je díky tomu mnohem dál, než ti víc talentovaní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
20/3 PRSA, BICEPS, RAMENA, BRICHO
tlaky JR v leze
27,5kg x 12
30kg x 12
32,5kg x 10
35kg x 8
37,5kg x 6,6,6,7
-pridal jsem a nebylo to ani tak tezke jak minule
protismerky
22,5kg x 15
25kg x 15
27,5kg x 15
30kg x 12
30kg x 12 + 25kg x 12 + 20kg x 20
-pumping
sikmy bench na MP
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 8
90kg x 5
80kg x 8
60kg x 15
-gut
rozpazky
15kg x 15
17,5kg x 12,12,12,12
-prava ruka mne jde sejdrem jako skoro u vseho, ale jinak ok
bicepsovy zdvih JR
15kg x 12
17,5kg x 10
20kg x 10
22,5Kg x 8
25kg x 6
27,5kg x 5 + 17,5kg x 10 + 10kg x 15
20kg x 10
-az nechutny pumping  v bicakach je oproti zbytku ted nejak moc sily
bicepsovy zdvih VC - skotovka
32,5kg x 12
35kg x 12
37,5kg x 10
40kg x 10
42,5kg x 8
32,5kg x 15
-i tech 42kg celkem v pohode, coz jsem nikdy drive na skotovce v plnem rozsahu pohybu nedaval.
bicepsovy zdvih na kladce
40kg x 15
45kg x 15
50kg x 15
55kg x 12
55kg x 12 + 40kg x 12 + 30kg x 15
-dojizdecka, bicaky dnes fakt nechutne pumpnuty
tlaky JR v sede
17,5kg x 12
22,5kg x 8
25kg x 6
27,5kg x 6,6,6
20kg x 10
-sice jsem si rikal, ze se na ramena vykaslu, ale zase bych je nemel kam dat a kvuli nim extra chodit do fitka se mne nechce a nemam na to cas, takze jsem dal jen 2 cviky. Od minule jsem na tlaky pridal, i kdyz to posl. op bylo na krev, tak ok a pekne jsem je citil. Po tech kozach uz stejne moc nepotrebovaly
pritahy EZ k brade
32,5kg x 12
37,5kg x 10
42,5kg x 10,10,10
32,5kg x 20
-at porad nejezdim upazovani, tak jsem dal pritahy EZ, velmi prijemna zmena
zkracovacky
15,15,15,15,15
-strasne dlouho jsem to nejel a odpovidala tomu i technika. Sice jsem z toho brisaky citil, ale subjektivni pocit z provedeni cviku je hrozny  Musim se to zase naucit, ale nejspis si koupim fttball a budu ho cvicit doma na nem, coz je lepsi
svicka
15,15,15,15,15
-po tech zkracovackach prvni 2 serie nic moc, ale pak dobry
predklony na stroji
55kg x 20,20,20,20,20
-au z toho mam krece v brichu jeste ted :)
kolo
50 minut
-opet totalni masakr jizda  O 5 minut jsem prestrelil, protoze jsem zamerne nesledoval cas, rekl jsem si, ze se na nej kouknu, az odehraje 10 pisnicek, ale byly trochu delsi a kdyz jsem se podival, bylo tam 48 a neco minut :) Po silovem treninku jsem byl uplne suchej, tady stacilo 10 minut a byla podemnou potopa, jak to vypadalo po 50 minutach netreba popisovat  . Zatez na spinneru jsem neustale zvysoval a tempo drzel, tepovka asi hodne vysoka, ale energie porad hodne. Kdyz slapu, tak jsem v jakemsi tranzu a absolutne nevnimam okoli, jen se soustredim na jizdu
-3. trenink po zmene, silova cast opet pocit strasne flakarny, prakticky bez potu, na coz nejsem zvykly a ze u toho snad ani nehnu s tepovoou frekvenci :- ( za to jsem ale vsechny svaly krasne procitil a napumpoval, mnohem lepe nez u predchoziho full body treninku. Abych byl spokojenej a mel pocit, ze jsem alespon neco delal, tak jsem si samozrejme musel dat jeste kardio, sice jsem chtel jit konecne na veslo, ale jeho cas jeste prijde :) a tady jsem se poradne vypotil a vybil ze sebe alespon nejakou energii. Celkove s dnesnim treninkem maximalni spokojenost, priste zase neco pridame, kde to pujde.
-dalsi trenink zada + triceps bud zitra nebo v utery _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne ne březen 20, 2011 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Drape mám otázku trošku mimo. Snad mě za ni neukamenuješ. Proč se dáva ve splitu k prsům biceps a k zádům triceps? Vždyt u cviků na záda zapojíš spíše biceps a u cviků na prsa zase tricák, nebo je to kvůli tomu, abys zapojil co nejvíce svalů?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|