Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chvili jsem premyslel, o co vlastne jde, ted jsem si to nasel , takze se asi netreba vyjadrovat. Hlavni ale je, ze dle nazvu tveho logu jsi to zdrejme zdvihl a nechcipl jsi

http://www.forum.ronnie.cz/martinuv-trening-bud-to-zdvihni-nebo-chcipni-t24185.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2/4 I. Faze KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,28km
rychlost: 42,28km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 963kcal
RPM 112-115
tepova frekvence: ****

-vcera jsem sezral moc zakusku, zmrzlinovych poharu a podobnych sladkych s*racek (a kdo me zna, ta vi, co u me znamena slovo moc ) pak jeste nejake stejky (btw se susenymi rajcaty, naprosty luxus ta rajcata a druhy byl s glilovanymi cherry rajcaty taky dobrota ), coz bych sice momentalne z jistych duvodu nemel, ale byla jaksi prilezitost a stalo se no (dnes uz do vecera co nejvice stahnu bilkoviny) ,takze dnes bylo kardio tak trochu povinne za ty sladkosti , ale ono by bylo stejne :-). Mozna ze to zradlo me dnes dalo tolik energie, protoze to byl 2. nejlepsi vykon vubec a nejlepsi na ranni aerobku. Zacatek opet pomaly, nechtelo se, nohy ztuhly, pak jsem se do toho dostal, tepovka sice opet v "zavratnych vysinach", muvit bych u toho nemohl, ale s dechem krasne stacim a proste to jelo a byl jsem k nezastaveni. Poslednich 10 minut jsem rychlost nepustil pod 43km/h, posledni minutu jsem to vytahl az nad 46, opravdu masakr Celkem by me zajimalo, kolik litru ze sebe pri tom muzu vypotit, protoze podemou je vzdy vrstva vody a oblikani a rucniky totalne nacucly.

Jinak jedna aktualka. Vaha nevim, pres 100kg urcite, typuji tak 104kg

EDIT:

2/4 II. Faze KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,13km
rychlost: 42,13km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 961kcal
RPM 112-115
tepova frekvence: ****

-dnes mam vyjmecne ho*vno co na praci a po vcerejsku je co spalovat, nevic se citim vyborne, tak jsem si dal jeste jednu fazi . Radeji to nebudu psat jako novy prispevek, at si toho co nejmene lidi vsimne a nevypadam jak uplny magor
-No co rict, myslel jsem, ze to pujde hure, na 42km to moc nevypadlo, nohy uz byly prece jen trochu tezsi, no ale jel jsem tak nejak, ze by to eventuelne mohlo jit, pokud by neprislo nejake vyhoreni. Poslednich 15 minut jsem ale musel poradne maknout abych to vytahl na 42km, ale musel jsem celou dobu drzet rychlost mezi 42-43km/h, bylo to neskutecny peklo, ale nakonec jsem to dojel na jistotu a jeste 130m nad. Sice dnes trochu vice kardia nez je zdravo, ale drive jsem bezne delal 2 hodinovky i v kuse a nalacno, sice v mnohem mensi intenzite, ale delal a kdyz si vyjedu ven na kole, take tam nejsem jen hodinu, tak alespon nejake oduvodneni :D A vubec, kdovijak to bude dal s mym cvicenim, tak si zatim uzivam.

Naposledy upravil Draper dne so duben 02, 2011 4:49 pm, celkově upraveno 3 krát
ripperr

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda-masaker Draper , máš môj obdiv !!!!
Martin46

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

su zvedavy,jaky pokrok v sile udelas
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin46 napsal:

Tak to si asi jedinej , vcetne drapera
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin46 napsal:

moc nechapu tvuj post
edit: aha.....

Ripperr: dik

Naposledy upravil Draper dne so duben 02, 2011 6:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Korny

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doufám, že aspoň v Blue Gymu šlapeš jen na jednom rotopedu, protože jestli budeš takhle ničit všechny, tak tam za chvilku žádnej nebude a na čem budem šlapat my, smrtelníci?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný kostičky =)
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
doufám, že aspoň v Blue Gymu šlapeš jen na jednom rotopedu, protože jestli budeš takhle ničit všechny, tak tam za chvilku žádnej nebude a na čem budem šlapat my, smrtelníci?

tohle je muj domaci :) ale je fakt, ze co jsem v BG zacal po treninku s aerobkou na spinnerech, je tam porad na nejakam napsano mimo provoz a nebo pri slapani vydavaji divne zvuky , coz ale samozrejme nedavam na vinu sobe
Korny

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já spinnery nesnáším...já si právě říkal, že asi nechodíš na tu aerobku tam, to by dávno zrušili to solárko a udělali ti tam speciální aerobní místnost, měl by jsi tam i osvětlený zrcadlo a na dveřích by bylo "draper" ve velké hvězdě
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
já spinnery nesnáším...já si právě říkal, že asi nechodíš na tu aerobku tam, to by dávno zrušili to solárko a udělali ti tam speciální aerobní místnost, měl by jsi tam i osvětlený zrcadlo a na dveřích by bylo "draper" ve velké hvězdě

kdyz tam jde vzdycky nekdo cizi na solarko a vidi me, jak tam funim a topim se v litrech potu, tak vzdycky cumi, co to je stali navstevnici si uz zvykli. Jinak tam nic jineho nez ty spinnery nejsou a je fakt, ze z toho boli pekne prdel, ale ja uz mam svuj "oblibeny" vim jak si presne nastavit sedatko a riditka a se sedi na nem celkem pohodlne
Korny

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ono to vypadá komicky, když ty tam tak valíš a vedle slečny na těch trenažerech jenom velice lehounce aby se náhodou nezadýchaly já to střídám s factory fitness a víc se mi líbí ty rotopedy tam, šlapeš pořád proti odporu, když přestaneš šlapat, tak seš jak na normálním kole, na spinneru vždycky sice jedu rychleji a líp se drží tempo, ale já radši po staru:) jinak prdel z toho bolí no četl jsem, že jdeš na operaci, co to bude zač? jen artroskopie nebo klasika?
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
četl jsem, že jdeš na operaci, co to bude zač? jen artroskopie nebo klasika?

Mel jsem jit v pondeli snad uz na finalni operaci kolene, ale jiste a ne moc potesujici duvody, ktere tu zatim nebudu rozvadet, mne trochu zkrizily plany. A to jsem se fakt na tu operaci tesil, protoze uz jsem chel byt konecne fit : ( Uvidime.....
Korny

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo...to znám, já touhle dobou už měl cvičit, běhat, vybírat kopačky a hecovat kluky, že se playmaker vrací...místo toho mám ještě 3 týdny do operace a to jsem tu operaci o půl roku odložil kvůli škole a pak na ni 2 měsíce čekal
madball

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: