Zaslal: ne červenec 15, 2012 10:36 am Předmět: Dlaně a prsty
Zdravim, když dělám tlaky s těžkými jednoručkami, tak mě po chvíli zvedání začnou bolet dlaně a prsty. Dost mě to limituje, sice většinou s velkým sebezapřením dokončím plánovaná opakovaní, ale ke konci už musím překonávat i křeč.
Existují nějaké cviky nebo nějaké rady, které by mi v tomhle mohly pomoct? Mám hubené dlouhé prsty, určitě bych s tím chtěl něco udělat. Díky
Prostě si zvyknout... Jak když přecházíš na přední dřep a bolí tě u toho přední ramena. Ale pokud dostáváš křeče, tak se možná podívat na nějaký minerály/vitamíny
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Sice neporádím, ale mám také dotaz:
Když jedu lýtka v sedě či ve stoje, tak mě začnou "pálit" jakoby chodidla, nemá někdo podobnou zkušenost?
Mam to sami, ume to bylo podle me kvuli plochym noham. Poridil sem si proto vlozky do bot a po chvili noseni se to zlepsilo, ted me uz boli o dost min.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru