Dm683 - OG CrossFit

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dm683 - OG CrossFit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dm683 - OG CrossFit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dm683

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 12:49 pm    Předmět: Dm683 - OG CrossFit Odpovědět s citátem

Ahoj, tak jsem se rozhodl, že se taky rozhodl, že se začnu účastit diskuzí na fóru a založím si svůj log.
Rovnou upozorňuji, že cvičím pro radost a z lásky ke sportu, závodní ambice nemám absolutně žádné. Samozřejmě taky kvůli postavě, síle a celkově chci být "fit". Když tak nad tim přemejšlim, tak už bez cvičení být nemůžu a ve dnech volna se už těšim na den další, až budu moc jít na železa.

Úvod do situace:

Je mi 24. Měřím 195cm. Cvičit jsem začal asi před 4mi roky, psal rok 2009. Ze začátku jsem cvičil spíš pro zlepšení kondice, zkvalitnění svalů a zlepšení poměru aktivní hmota/tuk. Cvičit jsem chodil nepravidelně, jak se mi zrovna chtělo. 2x - 3x týdně. Jídelníček 0. "Cíle" se mi podařilo více méně plnit, i když to šlo hrozně pomalu. Nějaký ten tuk, jsem shodil, svaly nabral, síla se zlepšila. Na svou výšku jsem si držel váhu 90-95kg.

Od začátku roku 2011 u nás zavřeli posilovnu a já ,i když nuceně, cvičit přestal.
Znovu ji otevřeli o pár měsíců později v srpnu. Cvičit jsem začal znovu, ale jen krátce, protože mi to můj zdravotní stav nedovolil.

V říjnu roku 2011 se u mě projevil pilonidální sinus a já musel pod nůž. Ačkoliv proběhla operace bez potíží, původně krátká rekonvalescence se díky pooperační péči v brandýské nemocnici dost protáhla. Rána byla hnisavá a nelepšila se. Po několika ambulatních a velice bolestivých zákrocích jsem se rozhold /ze známosti/ jít do ULZ, tak si mě okamžitě nechali a ležel jsem tam pdo denním dohledem od začátu listopadu až do Vánoc. To jsem byl sice propuštěn, ale zákaz jakéhokoliv pohybu pokračoval až o března. To už jsem vážil 102kg, což je můj OR (doma se pokusim najít nějakou fotku). Jako naschvál, jsem si hned v březnu zlomil ruku a cvičení šlo zas stranou. Aspoň jsem začal s aerobkou. Za dalších půl roku jsem volným tempem shodil na 89kg.

Od října 2012 jsem začal naplno cvičit. Šlo to z těžka. Síla žádná, svaly nikde.

Nedávná minulost, soušasnost, blízká budoucnost.

Když se mi pečlivým treninkem a stravou podařilo do Vánoc udržet váhu kolem 90kg a vyměnil jsem tuky za svaly. Rozhodl jsem se začít nabírat svaly. Objem jsem jel jen lehký, nechtěl jsem zas nabírat moc tuků. Uprostřed února jsem vážil už 95kg s 12,7% tuku. Plánovaný objem jsem měl jet do konce března, ale kvůli nemoci a přerušení třeninku jsem si ho prodloužil do 7. dubna. V tu dobu 98.5kg. Maximální váhy: MT-170kg, Dř- 170kg, BP- 100kg,

Sem jsem původně chtěl dát svou fotku, ale kvůli málo příspěvkům mě to nechce pustit, tak kdyžtak na mainwebu,nick stejnej.

Od 7. dubna jsem začal hubnout. Zatím na 95.5kg.

Trenink

Pondělí:

Bench press 5x8-10
Dumbbell Bent-Over Rows 6x8
Bulgarian split-squats 4x8
Calf rises 3x10
Shoulder press 4x8
SS Chin-ups 5x???
SS Dips 5x???
Hanging leg rises 4x???

Středa:

Incline Dumbbell press 5x7
Bent-Over Barbell row 5x8-10
SS1 Thrusters 5x10
SS1 Pull-ups 5x???
SS2 EZ curl 6x6-8
SS2 Close-grip BP 6x6-8
Abs crunches 100reps

Pátek:

Bench press 5x4
Dumbbell Bent-Over Rows 6x4
Lunges 4x8
Calf rises 3x10
Shoulder press db 4x4
SS Chin-ups 5x???
SS Dips 5x???
Hanging leg rises 4x???

Neděle:

Incline Dumbbell press 5x4
Bent-Over Barbell row 5x4
SS1 Thrusters 5x10
SS1 Pull-ups 5x???
SS2 Dumbbell biceps curl 6x6-8
SS2 Push downs 6x6-8
Abs crunches 100reps

???- max počet kolik každou serii udělám se svou vahou
SS- supersérie

Poznámky:

MT a dřepy jsem jel do toho 7. dubna, chtěl jsem změnu, proto v treninku nejsou.
Série s 3-4op. jedu na 90%, 5-7op. 80%, 8-10op. 75%
Nemám rád stroje, radši všechno hezky čistý váhy.

Už jsem několikrát slyšel, že no neni možný "uregenerovat" Do teď jsem jel trenink na můj vkus o chlup těžší (taky FB 4x) a zvládat se to dá.

K treninku jedu 4-5x aerobku (squash, běh, plavání, jízda na kole, vesl. trenažér)

Dietu plánuju mít do léta. Přes něj 2x posilovna + TRX doma. A od září/října Bear nebo Korte. To se ještě uvidí :)

Jídelníček a suplementy:

NIkdy jsem nebyl pro vážení gramů u každého jídla. Jedu metoda "pokus-omyl". Když chci hubnout a nehubnu, uberu sacharidy a lehce tuků. Když chci přibrat, jim víc. Musim podotknout, že jim kvalitní plnohodnotný potraviny, ne junk-food.

Všední dny:
07:20 - Bílý jogurt 400g/ 3-4 míchaná vejce (+ občas 1x ks celozrného pečiva, sýr eidam 20%)
09:30 - SmartLabs CFM 90% protein - 30g + voda
12:00 - Maso (K,V,H) + rýře/těstoviny + brokolice/okurka/paprika
15:00 - Sýr cottage 150g + celozrné pečivo 1-2ks (podle velikosti) + občas pomeranč
19:00 - potreninkový nápoj Smartlabs Hydro delicate 40g + 20g maltodextrin
19:30 - Večeře co zrovna doma je maso + příloha, když není nic syrečky 165g + pečivo
22:00 - Micelární casein 30g

Víkend:

Jak to vyjde, o víkendu dělám za barem (19:00-06:00) a to mi dycky všechno rozhodí, takže žádnou pravidelnost napsat nemůžu.

Suplementy:

Muscle Pharm Amino 1 limeta/višeň - při treninku/ aerobce
Muscle Pharm Shred Matrix - 2t v 6:30, 2t 14:00. Koupil jsem si ho na zkoušku do diety. Připomínky během času připšu. Zatím s ním, spokojenost. Nepřepadá mě únava a hlad taky nemám, aspoň většinou.

Závěrem:

Účel logu, neni psát si každý snědený jídlo a trening. Ale zaznamenat postřehy, váhy (moje i želez), změny treningu atd. Prostě co mi bude připadat zajímavý k uchování. Jinak abych nazepomněl, koncem dubna půjdu na in-body, to budou pak informace přesnější.[/img]

Naposledy upravil Dm683 dne st říjen 23, 2013 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Už jsem několikrát slyšel, že no neni možný "uregenerovat" Do teď jsem jel trenink na můj vkus o chlup těžší (taky FB 4x) a zvládat se to dá.

Tohle tu casto take ctu a nechapu, jak nekdo muzes tvrdit, ze nejaky nemuze dotycna osoba uregenerovat, kdyz kazdy ma jine regeneracni schopnosti i podminky.
Dm683

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera klasickej trenink. Dnes squash. Ale zejtra jen TRX ráno. V 14:30 totiž odlétám do Londýna a návrat v pondělí večer. Takže přijdu o tři treninky.

I když ten pondělní si možná nahradim v úterý aspoň.

Jinak v neděli se tam běží další velkej maraton, tak doufám, že to nedopadne jako v Bostonu.
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je strašný přijít o 3 tréninky kůli výletu do Londýna...To vyřeš tak že si ten maraton zaběhneš a bude trénink:D
Dm683

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To víš, že jo. Bál jsem se o život, kdyby tam byla bomba. Ne, že umřu rovnou při běhu.
Dm683

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v Londýně bylo krásně, trénink nic a dieta taky nic moc. Holt fish&chips + big english breakfirst. :) Aspoň jsme za těch pár dní nějakejch 50km nachodili.

23.4.

Ráno jsem si hodil aspoň pondělní trénink a potom hodinka squashe.

24.4.

Dnes už klasická středa.
Dm683

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ještě posílám slíbený fotky, snad to už půjde.

Únor 2012

Únor 2013
Dm683

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc nechápu z jakýho důvodu, ale po thrusterech mě pokaždý začaly hrozně bolet ramena. Takže upravuju trenink:

Středa:
Push-ups 5x???
Incline Dumbbell press 5x7
Bent-Over Barbell row 5x8-10
Dřep 5x6
SS Rozpažky 6x10 (3x rovně, 3x v předklonu)
SS EZ curl 6x6-8
SS Close-grip BP 6x6-8
Abs crunches 100reps

Neděle:
Push-ups 5x???
Incline Dumbbell press 5x4
Bent-Over Barbell row 5x4
SS Rozpažky 6x10 (3x rovně, 3x v předklonu)
SS Dumbbell biceps curl 6x6-8
SS Push downs 6x6-8
Abs crunches 100reps
Poman

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to cvičíš blbě
Dm683

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Asi to cvičíš blbě

To právě nevim, teoreticky dělám všechno dobře. Prakticky na sebe nevidim. Ale zrovna u těch ramen na tom nic neni. Kdyby mě bolely záda, tak to chápu, ramena ne.
Poman

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tss,teorie je jedna vec a navic zrovna tenhle cvik je sakra technicky tezkej. A videl jsem i bolesti hlavy ze sedlehu takze:D
Dm683

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera byl svátek, tak jsem toho musel hned náležitě využít.
9:20-10:20 klasická středeční posilovna, akorát jsem vynechal dřepy, jelikož jsem věděl, co přijde.
9:30-12:00 squash
14:00 - 19:00 cyklovýlet do Poděbrad. 85km

večer mě chytaly do nohou trochu křeče, ale i tak jsem si den náramně užil.
Dm683

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záznam z dnešního InBody:

Ještě jedna fotka formy, z beachovýho turnaje.

[/img]
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je teda zjimave, pod 5% tuku je super, to bych cekal ze budes teda vypadat docela jinak, vysekaneji, zilnatej, dehydrovanej, tak nejak )
Kazdopadne super forma, zvlaste na tu velkou vysku a vahu.
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý smraďochu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dm683 - OG CrossFit Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: