|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
Zaslal: út březen 01, 2016 10:58 pm Předmět: |
|
|
Zase bych to neviděl tak žhavě... Půl hodiny, než rozhýbu zápěstí, ramena a zbytek a půl hodiny nástupy, mezi kterými dávám docela dlouhé pauzy, abych byl vždy svěží  kapacita ramen je zatím totiž bídná _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:07 pm Předmět: |
|
|
2.3.2016
Dia..
Stojka:
60min
nohy 42
Dřep vpředu: atg
5x20x52,5kg
Dřep hnus, stojka nešla, ale ramena začínají být trochu lepší.. vše ovšem beru pozitivně sluníčkově  Jinak jsem začal dělat na diplomce (konečně), takže možná sem tam vynechám cvičení.. času moc není _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
4.3.2016
Dia..
Stojka:
60min
nohy 45
Polosumo: -10cm
5x5x105kg
Ramena lepší, je vidět, že kapacita stoupá. Balanc pořád nic moc. Polosumo z toho deficitu neuvěřitelně píše do nohou  Spodní záda 95%.. Už se začínají adaptovat na častější cvičení, ikdyž jedu zatím jen dost zlehka, ale ke konci roku bych rád trochu na mrtvoky přitvrdil a potáhl něco víc, než jen tu dvoustovku, tak zatím jen přípravné cvíčo.
Celkově tréning odpovídal tomu, že mě v noci braly křeče do břicha a přes den jisté zažívací potíže, takže s jídlem také bídné  Asi ten oběd včera u sestry _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 8:57 pm Předmět: |
|
|
6.3.2016
Dia..
Stojka:
60min
balac 8sec
nohy 40
TrapBar:
5x10x135kg
Stojka docel šla, ale cítil jsem zápěstí.. byly spíš přepracované. Balanc 8sec.. to docela šlo. Dnes jsem měl jít úzký benč a přítahy na kruzích, ale když jsem stvořil, co jsem stvořil, tak jsem to nemohl nechat být  Takže benče zítra místo dotahů
Sice už jsem dával fotku do jiného topicu, ale sem si jí hodím taky
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:25 pm Předmět: |
|
|
7.3.2016
Dia..
Stojka:
60min
CG Benč/Přítahy na kruzích:
5x10x60kg / 5x10
Stojka se malinko lepší, přesto jsem zkroucenej jak paragraf a bude to trvat ještě tak desítky let, než to dopiluju  každopádně pokrok za ty dva týdny je docela nad očekávání..
Přidávám fotku.. tak vypadají světlejší chvilky hlavou hore. Dávám to sem pro pozdější porovnání (snad bude co srovnávat  ). Každopádně otevřít ramena a srovnat záda..
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:29 pm Předmět: |
|
|
Klobouk dolů, mě to pořád jde hrozně špatně. Musím víc cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:51 am Předmět: |
|
|
Nechápu jak tam máš ty ruce - vypadá to divně - jak kdyby to tam někdo udělal photoshopem :D Ale tím nechci říct, že je to špatně, jen jsem nikdy v životě ještě takovou stojku neviděl - asi je to jen "dobře" vyfocené :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 09, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
9.3.2016
včera stojka doma, jen lehce
dnes Maroldovka, neboť nemám přístup k sobě do gymu, až v neděli... takže taková cochcárna
CG Benč:
do 2x2x90kg docela na pohodu
Shyby:
5x5 ultrastriktně, dost ze široka
Přemístění od pasu do stoje:
5x5x50kg
Přední dřep:
5x20x55kg
Pak streč a tak dál... stojky zítra doma, v pátek opět maroldovka, v sobotu strašná ožíračka (jako normálně nechlastám (letos jsem měl jen jedno pivo (po kachně se musí (byla vážně dobrá (z domácího chovu)))), ale udělám výjimku (sestřenice se vdává)), v neděli koma a večer snad můj gym
Jinak dnes jsem byl na první hodině angličtiny s rodilým mluvčím.. takové pecky jsem nazažil, jak jsem se toho bál, tak jsem se dobře bavil
Diamond:
stejně nechápu, co tím přesně myslíš... možná to je tím, že jsem pěknej křivák  tak mi to přijde normální _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
11.3.2016
Maroldovka...
Tlak vstoje: s přemístěním
1x70kg
0x75kg
10x50kg
Dřep: zadní, atg, stopka 2sec
1x130kg
Polosumo: deficit 10cm
5x5x110kg
Shyby/bradla:
nevím.. tak 40 od každého
Pak žranice.. burger a jako předkrm kuřecí tortilka
Ráno necelých 87kilo. Dnes jsem nešel stojku, tak jsem si řekl, že zkusím tlak v stoje. Na ramena jsem nic nešel asi měsíc, 70 je na úrovni mé maximálky a padlo docela na pohodu, 75 už bylo moc, hodně jsem cítil tricáky, který dostaly v pondělí i ve středu. 10x50 docela potěšilo. Po středečních dřepech vastus medialis totálka, tak dnes jen pim pam, víc jsem raději nezkoušel. Polosumo z deficitu nic moc pocitově. Pak už jen nějaká pumpička.
Od neděle už to bude zase nějak normálně ve svém, takže stojka a tak.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po březen 14, 2016 7:49 pm Předmět: |
|
|
14.3.2016
Dia... záda biceps nebo co
Stojka:
40min
Polosumo: +10cm
10x155kg
+ ňáký shyby 40-50
Bici:
velká osa
Pim pam.. vůbec se mi nechtělo, ztuhlej, pokroucenej, divnej.. ale odcvičil jsem
Víkend trochu krušnej _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:40 pm Předmět: |
|
|
15.3.2016
doma..
Stojka:
asi 40 min
Dnes na stojku jen balanc... některé nástupy mám pocit, že už to začíná dávat smysl _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st březen 16, 2016 8:41 pm Předmět: |
|
|
16.3.2016
Dia..
Stojka:
50min
Dřep vpředu: atg
5x20x57,5kg
3kola:
tric kliky 10
ringrow 10
ttb 10
Stojka nešla, u dřepů se mi chtělo zvracet, poslední nohy na hrazdu byly dosti divoké.. ale jinak fajn tréning  Jinak loket zdá se býti dosti v pohodě, tak jsem zkusil kliky na bradýlkách, ze kterých si myslím, že to bylo špatné.. zatím vše ok.
Zítra jsem chtěl dávat stojku doma, ale ještě uvidím, dnes se to zápěstím moc nelíbilo.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
18.3.2016
Fáze I.
Běh:
6km, kváďák
Aneb když si vklidu nakupujete v tescu a zrazu telefon: "V sobotu máme zápas s německem." WTF? ...... Trochu jsem se zarazil, ale následovalo vysvětlení, že až příští sobotu (ufff to mě vážně uklidnilo) a jsou to opravdu němci (to mě moc neuklidnilo, snad ne nároďák  ). Takže jak za týden nahnat fyzičku, kterou jsem ztrácel celou zimu?  Dnes tedy lehký rozklus a nebudeme si nic nalhávat, byla to hrůza.. před i po 15g bcaa, do neděle musím být redy, aby dal lehké rozběhy, v úterý lehký běh a ve čtvrtek lehké rozběhy. Stejně v sobotu chcípnu _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|