Honza, dik, spis ted trochu spoliham na to, ze telo bude po pauze reagovat trochu lip a treba me to posune snadneji dal.
opet fsq a smrdlacka :D
bp 6/ 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100
12/ 70 - podle me zbytecnost
fsq 5/ 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100
posledni opacko uz celkem tezky a asi jsem nesel uplne dolu, co to jde
dl cca 5x5x120
o nicem, spatnej uchop a natazeny hamy z rdl
spodni kladka 8/ 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95
posledni serka uz tezka, priste zkusim asi min op.
lytka v sede + bricho dojezd bez stavy a bez zapisu :D
Ikdyz to ze zapisu nevypada, tak to tak hrozny nebylo. Vlastne i celkem dobry.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
box bsq 45cm 5/ 40 - 70 - 100 - 130 - 150 - 160 - 170 - 180
poslední op. s cinkutím z pravé strany od dopomoci do činky, ale asi bych to sám nedal
bp 10/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90
spodní kladka 5/ 65 - 75 - 85 - 95 - 105
dl 8/ 70 - 90 - 110 - 130
sice s molitanama a nadhmat, ale úchop stále na houby a i díky tomu poslední sérka těžká
dojezd sedleh 20op. + military 8x40 (lehce na test ramene) asi 4x
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
jedes dl s molitanama neco jako fat gripz? ja je prave chci kvuli uchopu zacit pouzivat taky a chci vedet,jak se ti s nima cvici. Jinak super trenink,podobnej chci pristi rok nasadit taky,zadny zbytecnosti,jen tahat a tlacit tezky tyče
jedes dl s molitanama neco jako fat gripz? ja je prave chci kvuli uchopu zacit pouzivat taky a chci vedet,jak se ti s nima cvici. Jinak super trenink,podobnej chci pristi rok nasadit taky,zadny zbytecnosti,jen tahat a tlacit tezky tyče
Molitany jsem si teď vzal, protože ručičky a hlavně dlaně teď nebyly zvyklý na vroubkování os, takže je budu ničit o něco pomaleji :-)
Možná by mohly posloužit jako levnější náhrada za fat gripz nebo tlustou osu pro posílení úchopu.
Pokud ale budeš chtít v rukách držet nějakou vyšší váhu, tak můžu doporučit magnézko.
Možná by nebylo špatný kombinovat těžký mrtvoly s magnézkem a střídavým úchopem a lehký mrtvoly s molitanama a nadhmatem na zlepšení úchopu. Dík za tip, možná vyzkouším. :D
Jednoduchý tréninky s jednoduchýma obměnama se mi zatím osvědčily nejlíp a jelikož jsem nikdy necvičil delší dobu v kuse (2 roky bez přestávky několim měsiců určitě ne, ikdyž posilku budu možná navštěvovat tak 10 let), tak nic náročnějšího nepotřebuju.
Molitany jsem si teď vzal, protože ručičky a hlavně dlaně teď nebyly zvyklý na vroubkování os, takže je budu ničit o něco pomaleji :-)
Možná by mohly posloužit jako levnější náhrada za fat gripz nebo tlustou osu pro posílení úchopu.
Pokud ale budeš chtít v rukách držet nějakou vyšší váhu, tak můžu doporučit magnézko.
Možná by nebylo špatný kombinovat těžký mrtvoly s magnézkem a střídavým úchopem a lehký mrtvoly s molitanama a nadhmatem na zlepšení úchopu. Dík za tip, možná vyzkouším. :D
Jednoduchý tréninky s jednoduchýma obměnama se mi zatím osvědčily nejlíp a jelikož jsem nikdy necvičil delší dobu v kuse (2 roky bez přestávky několim měsiců určitě ne, ikdyž posilku budu možná navštěvovat tak 10 let), tak nic náročnějšího nepotřebuju.
Magnezko zatim nepotrebuju ale do budoucna uvidim. Jinak fat gripz me dost lakaj, lidi je si je hodne chvalej ale ta cena je velka :P
Cviky zakladni sou proste top a myslim ze 95 % lidi kteri necvici kvuli 'prknum' muzou cerpat jen z nich
Dneska PR na snídani:
160g semolinových těstovin
7 vajec
cca 50g slaniny
olej
250 kysanýho zelí, aby to líp klouzalo do krku
B: 80g
S: 135g
T: 80g
cca 6200kJ
lehce veslo
fsq 5/ 50 - 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100 - 105 - 110
...že by to bylo lehký, to zrovna ne
dl 5/ 50 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150
vše nadhmat, magnézko, poslední 2 sérky odtahaný víc zádama, než bych si představoval
Budu opet pocitat stary osy od grunu za 15kg, ostatni za 20kg, at mam pro sebe lepsi porovnani, jak se vraci sila, seru na podvazeny kotouce. Do fsq logu budu odecitat 5kg.
Vcera jsem na basketu prepadl pres borca asi ze 2m na prdel na parkety. Trosku narazena kostr, domu jsem se tak nejak belhal, ale dneska uz v pohode.
zas to divny veslo
premisteni silou 5/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
3/ 85 - 4op. uz pouze high pull
test pohyblivosti zapesti a rekl bych se to pujde, zatim to budu zkouset s rozumem, zadnej hrot
bp 10/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95
melo bejt o 5kg vic, ale stridal jsem se s kamosem a nechtel jsem otravovat s 2,5kama :), stejne to bylo celkem na doraz
dosed na 45cm lavku 5/ 75 - 95 - 115
3/ 135 - 155 - 175 - 195 - beru jako PR, sice jsem tam uz tuto vahu asi urcite mel, ale ne na regulerni dosed. asi jsem uz vydaval i nejake ustni zvukove projevy :D
spodni kladka 5/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110
tak tohle bylo uz tezsi, nez bych si predstavoval, takze trosku vetsi pomoc spodnima zadama
bruch + military
stary dobry veslo :D mel jsem z neho takovou radost, ze za 2 minuty jsem uz nemohl dychat a telo si po dalsi 5, co jsem byl uz pryc, uvedomilo, ze se zapomnelo potit
fsq 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 110
je to porad boj s technikou, opet to bylo tezky
přemístění silou 8/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
normálně bych asi nedával tolik op. na tenhle cvik, ale aspoň se trochu mákne na fyzičce, bude se dát kam přidávat váha a ubírat op.
bp 8/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100
poslední 2op. nestíhal levej triceps, možná budu střídat bp s floorpressem
horní kladka širokej úchop 8/ 50 - 55 - 60 - 65 - 70
po 100 letech, tragédie, těžký, technika špatná, širokej úchop mi nikdy nešel, ale chci něco střídat se spodní kladkou, tak tomu dám šanci
břicho
francie
Ty brdo, takovy dva radikalni zmeny , premisteni po 8 opakovanich a zarazeni horni kladky. Preci jen nejsi takova konzerva, jak jsem si myslel. Uplne te uz vidim, jak si brzy das se mnou a Blazenou trio na spinneru
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty brdo, takovy dva radikalni zmeny , premisteni po 8 opakovanich a zarazeni horni kladky. Preci jen nejsi takova konzerva, jak jsem si myslel. Uplne te uz vidim, jak si brzy das se mnou a Blazenou trio na spinneru
Konzerva jsem, protože kupodivu do posilky nechodím kvůli postavě, ale kvůli tomu, že mě baví zlepšovat svoje výkony a to nejen v posilce, ale i ve sportu, pro mě hlavně v basketu. Zkombinovat obojí dohromady mně trvalo poměrně dlouho a od toho se i odvíjí výběr cviků a styl cvičení.
Na splitech partie 1 týdně ala záda/triceps atd. s vynucenýma opakováníma jsem skoro začínal a v tomhle směru to byly ty nejvíc nesmyslný tréninky, které jsem odcvičil, protože silové zlepšení bylo nic moc, špatná regenerace (samozřejmě to bylo i vdobě, kdy jsem nevěděl o výživě absolutně nic, takže to na to mělo taky vliv), na basketu nebyla síla. Teď už je to o něčem jiným a to mám 30, takže rege není taková, jako za mlada.
Horní kladka je tam kvůli tomu, protože potřebuju asi trochu větší pauzu, než 1 den mezi stejnýma cvika, tak hledám nějakou náhradu ke spodní kladce.
Sry, ale spinner nevím ani, co to je. Dělám si srandu, ale jedinej aerobní stroj, kterej mě trochu zajímá je veslo a to kvůli tomu, že se na něm dají starý kosti trochu dobře rozhejbat. Mně stačí kardio na basketu, protože mně to přijde jako mnohem zábavnější forma než sedět na něčem a motat nohama a sledovat budík.
Doufám, že ti moje vyčerpávájící odpověď, pokud jsi ji přečetl, stačila.
Neboj, 5ky a 3ky přijdou, jenom se chci nějak pomalu rozhejbat.
Tak pravda ze jsi nemusel byt tak strucny a mohl ses trochu rozepsat, ale na odpoledni nedelni pocteni to stacilo, takze diky za odpoved
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak pravda ze jsi nemusel byt tak strucny a mohl ses trochu rozepsat, ale na odpoledni nedelni pocteni to stacilo, takze diky za odpoved
Proste mam jiny priority, jiny zkusenosti a jiny cile (ikdyz, kde ty jsou :D), nez ty. Tot vse.
Jestli chces historii mych sportu a jak jsem cvicil, neni problem. Rozhodne by tech pic*vin bylo na cteni vic.
guru napsal:
já jezdíval 10ky powerclean + pushpress po dřepech =) to bylo dost na fyzičku
Jinak mě stejně rozsekávaj ty tvoje dosedy =) Někdy na podzim to chci taky vyzkoušet
Pekny. Na me jsou 10ky uz moc a nejak me nebavi, do tech 8mi to jde...
Dosed je dobrej cvik. Ja ho mam cca max 5cm nad paralel, takze teoreticky bych mel byt schopnej tohle dat na paralel na volnej.
Zalezi na tom, jako si nastavis vysku, pokud si ji das stejne vysoko, jako jedes volnej drep, tak budes muset nejaky kila z cinky ubrat. Nebo si ho muzes dat na vysku mrtvyho bodu a brat ho jako doplnek k drepu. Mozna te to i chytne. Je to celkove spis o dynamice.
Zacinam zas premyslet o zmene posilovny.
Zas nebyly klice, ktery vlastne nebyly nikdy, co jsem zacal zas chodit normalne. Veslo obsazeny, takze bez zahrati, stojan na drepy obsazenej, misto na mrtvolu taky, bench kupodivu ne. Poradi cviku se mi nelibilo a clovek ani nemel klid na cviceni.
Dneska to stalo za h*vn*. Jestli to takhle pujde dal, musim nasetrit kacky, dat do poradku sklep, sehnat powerrack, lavicku a velkou cinku.
bp 6/ 45 - 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105
5/ 115 - 6. s dopomoci :/
tady se pokusim vymluvit na jeste namozeny tricy z fr. tlaků, spolehliveho to cviku v tomhle ohledu pro me...
dl 5/ 65 - 95 - 115 - 135 - 145 - 155 - 165
nechal jsem doma magnezko, technicky mi to vubec nesedlo, vsechno bylo tezky, na druhou stranu tam nebyl asi ani jeden podvazenej kotouc, dle Draperovych prevazovani, takze jeste o to vetsi skok, nez mel byt + i tak tam bylo vic, nez melo byt...
Nejradsi bych zapis nedelal, ale vzdycky to neni "gut".
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru