zkus mišmaš fitness ;) večer tam chodej dost zajímaví lidé, určitě by tě to tam bavilo... a třeba pití už problém není ;)
Jinak začínám mít fakt bobky z těch klíčů, mě se to ještě nestalo. Docela jsem plánoval tamzajít teď párkrát večer, ale nic z toho teda nebude
zkus mišmaš fitness ;) večer tam chodej dost zajímaví lidé, určitě by tě to tam bavilo... a třeba pití už problém není ;)
Jinak začínám mít fakt bobky z těch klíčů, mě se to ještě nestalo. Docela jsem plánoval tamzajít teď párkrát večer, ale nic z toho teda nebude
Silne o nem premyslim, mam to i bliz, ale bohuzel mam skoro novou 40ti vstupovou permicu do BG. Tak snad potom.
Verim, ze tam chodi borci, co uz nejakou chvili cvici na silu, takze bych mohl aspon nacerpat nejaky zkusenosti. Alespon podle toho, co jsem cetl na "osvalech".
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dosed na lavku 45cm 5/ 60 - 90
3/ 110 - 130 - 150 - 170 - 190
2/ 200 - 3op. s dopomoci, PR na 2RM
190ka lehka na zadech i v nohach, u 3.op na 200ce mne kluci nenechali potrapit a hned pomohli, ale neva, aspon jsem se nenadrel, v budoucnu to urcite pujde :D, kdybych si skoky navolil jinak a mel pred ni 3x180, tak by to urcite slo...
bp 5/ 55 - 70
3/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
posledni opacko na hrane
francie 3 serky, 4ta by byla vydrena, takze nekdy jindy...
dl 5/ 55 - 95
3/ 115 - 135 - 155 - 175 - 185
dneska nemel bejt, ale chtel jsem si trochu spravit naladu po utery, takze "lehce" 3ky, technika byla o neco lepsi, ale ideal jeste ne. posledni 3 serky stridavej, magnezko, 175ka podrzena 10 vterin nahore
bricho
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Neprovokuj, boxy dlouho nejedes a uz tam mas 200ku. Kdyz jsem to dneska videl, tak jsem si rekl takhle teda ne a stejne to nevyslo na tech 3x200.
Ale jen makej, aspon se mam s kym hecovat. :D
fsq 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115
posledni 2 serky zase trosku problem drzet rovny zada, ale pomalinku se to lepsi
dl 8/ 60 - 100 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160
magnezko, posledni 2 serky stridavej, melo byt jen do 150, ale to bylo celkem v pohode, na 160 jsem si ale uz dost vystavil spodni zada, ktery tenhle tyden dostaly zabrat a citil jsem je jeste do pulky benche, budou 2 dny volno, snad jim to bude stacit
bp 8/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100
7/ 110 :/
spodni kladka 8/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
posledni serka byla hodne s "dopomoci", ale max je tam 115, takze pak uz nejakou chvili pridavat nebudu
bricho
Za posledni 2 dny asi 11 hodin spanku, coz je na me pomerne nic moc, takze jsem podle toho cekal i posilku, ale zas tak hrozny to nebylo. Plany pro dnesek opet nesplneny. :D
V posilce kamos a guru, kterej si chtel vyzkouset dosedy.
veslo 3min (10)
premisteni silou 8/ 55 - 60 - 65 - 70 - 75
asi s nekrivejsi osou, co tam je, takze prvni 3 serky jsem si zvykal a posledni 2 uz ztezkly a chybela i dynamika :)
dosed na lavku 45cm 5/ 55 - 75 - 95 - 115 - 135 - 155 - 175 (nebo tak nejak)
4/ 190 - 5. s dopomoci z jedne strany
dneska nejak nebyla stava a posledni 2 serky uz celkem (hodne) tezky
bp 5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110
3/ 120 - 4. s lehounkou dopomoci + 5. s dopomoci
4x (sedleh 20x + shyb podhmat 6xbw)
Měl/chtěl jsem jít včera večer, ale spankovej deficit se nezmenšoval, spíš zvětšoval, začlo mě lehce bolet v krku. Jak mám málo naspáno, tak mě i bolí hlava, takže jsem se na vykašlal a šel až dneska, což bylo rozumnější.
Na vesle jsem se vystřídal s vodníkem, kterej naštětstí končil, ale malej rybníček tam zbyl.
Pro něj: těch 500m odhaduju mezi 1:30-1:50 na zátež 10. 1:50 mám standartně průměr na svoje rozhejbávácí 3 minuty. Když jsem na tom byl líp, tak tam občas naskočilo něco málo pod 1:30, ale to jen extrémně.
veslo 3min (10)
fsq 5/ 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100 - 110 - 120
U poslední série jsem už asi nešel tak hluboko, ale pořád to bylo dost pod paralel.
dl 5/ 60 - 100
3/ 120 - 140 - 160 - 180 - 200
Špatně navolený skoky, chtěl jsem jít jen do 190, vyrovnané PR, dneska se tahalo dobře, ikdyž se mi moc nechtělo. Záda sice nemám extrémně rovný, ale zaroveň si myslím, že s úplně rovnýma zádama prostě těžce tahat nejde, na druhou stranu jsem ani neměl pocit, že by to bylo pro záda nějak těžký. Magnézko, poslední 2 střídavej úchop, 200ka nadoraz, řekl bych.
bp 5/ 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100 - 110 - 120
2/ 130 - 3.op s lehkou dopomocí (alespoň bych řekl, že byla malá)
V poslední sérce jsem na levé straně 2 ťukl do stojanu, je vidět, že levá ruka ještě furt není tam, kde byla.
spodní kladka 6/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115
francie
břicho
Mne dnes blbe a to se mne na ty tahy celkem chtelo
Jinak 3x200kg hodne slusny a BP 3x130 (skoro 3x teda...) skoro jak ja dneska
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mne dnes blbe a to se mne na ty tahy celkem chtelo
Jinak 3x200kg hodne slusny a BP 3x130 (skoro 3x teda...) skoro jak ja dneska
Dík, ale zas to byla pružná ohnutá osa (kterou naštěstí už vím, jak chytit) a klasika podvažený kotouče ( 2,5+20+20+15+15+10+10 na každé straně).
Síla už je pomalinku tam, kde byla, do Vánoc to nějak došmrdlám, na svátky asi pauza, pak nějakej větší pracovní objem, ale to ještě daleko, takže se o možná změní. :D
Tenhle styl tréninku mně teďka zrovná sedí.
Koukal jsem k tobě do logu, stejně pořád nechápu, kde bereš tu vůli a sílu po posilce, ještě dát dolik vesla, na to bych neměl.
Jj s mekkou pruznou osou se to taha sakra jinak, to znam :-) Take jsem mel drive s tou ohlou obcas problem si ji spravne chytkout, protoze kdyz jsem ji chytl blbe, tak se mne v ruce zacala protacet a zku*vilo to celou serii, ted uz take vim jak....
citace:
klasika podvažený kotouče ( 2,5+20+20+15+15+10+10 na každé straně).
tzn. minus 8-10kg :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jj, ja vím a počítám s tím. Důležitý je, že vím, jak a co přidávat, případně ubírat.
Vsak jo. Tech mych 5x5x200kg je ve skutecnosti nejakych 190 pokud vubec, ale jak rikas, hlavni je, ze vis, jak pridavat. Jinak jeste jsem zjistil, alespon u me to plati, ze se mne mnohem lepe taha s pogumovanyma kotoucema. Jednu dobu jsem cvicil v Fitness 2000 na Kounicove (dnes uz Blue Star Gym), kde jsou ligo kotouce a uplne jinak jsem to citil v rukach nez s temahle zeleznyma grunama.
Pravděpodobně na mě přeskočil nějakej bacil od přítelkyně. Celej den jsem se válel v posteli a přemýšlel, jestli mám jít. Nakonec jsem šel a stálo to za h*vno. Chyběla dynamika a všechno bylo těžší, než by mělo bejt.
Dám volno, dokud mi nebude líp. Zapisovat nic nebudu, protože by mě to akorát štvalo.
U všeho lehce podseknutý váhy, čekal jsem, že to bude lehký, ale nic moc. Asi začínám bejt už moc línej.
Včera odehranej pro mě první zápas sezóny. Tam jsem hrál taky jako máslo. Za 20min. pouze 2 body, takže tragédie, alespoň to byly rozhodují 2 body v posledních 5ti vteřinách, protože bylo vítězství o 1 bod. Samozřejmě předcházela dobrá nahrávka. A opět jsem si připomněl tragickou fýzu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru