|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:15 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ale však to je mne úplne jasné, s mojou súčasnou kondičkou umieram po 10 minútach futbalu, o tom potom, len som si chcel rýpnuť, ako máš aj ty neraz vo zvyku, že načo to nafukovať, ked je to niečo ako nejaké okresná liga vo futbale, kde hrajú štamgasti, no:). A aj ty bys chcíp pod 90kg military, alebo 150kg benčom, je ľahké sa porovnávať s niečím, načo sa človek zameriava, ale o to mi ozaj nešlo. Len som si overil, že aj teba je jednoduché trošku rozhodiť, hned, ako človek zahrá na tvoju srdcovku _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
Však jasně, kluci si chodí udělat žízeň na pivo a vypadnout z domu, já teda bez toho pivka. Já to píšu hlavně z prdele, když vidím, že si někdo píše v logu 20min. kardia nebo 2x tabata, abych nebyl pozadu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
ja zas chodím všade pešo, no:), srandujem, ale je to pravda heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 10:48 pm Předmět: |
|
|
Heh dat tak 3 dosedy so 140 tak lietam v oblakoch :). ..tolko k tomu odlepovaniu od zeme
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 11, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Dneska váha při přípravě těsta na chleba ukázala 666g. Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Lustra. Asi nějaký znamení.
Protože mě momentálně víc baví basket, tak nohy budu pořádně cvičit jen o víkendu. Ideálně, když den před nebude zápas.
rozcvik
powerclean
...
5x3x86
Dneska holt nějaký těžší.
A: bp
...
3/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
3x6x108
5x108
U posledního opáčka už mě přetlačila činka. Dlouhý pauzy a na krev. Příště teda už zase jen trojky.
Už se těším, až přidám na 3x125, půjdu do BG, a bude z toho 3x135, pojedu to bez stopek a bude z toho PR 3x140 při nižší BW. A běda, jak ne.
B: shyby paralel
...
4x6 +16
plank
4xminuta
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 11, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
pri benchi ides uplne vsetko stopky?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 11, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
Až na první 2 rozcvičovací ano. Nějak jsem zlenivěl a přijde mi to pohodlnější. Ale přiznám se, že když už je to těžší, tak ty stopky malinko zkracuju, ale pořád tam jsou.
Btw. předpokládám, že jak jsi psal v logu 1x90 hangclean, tak to byl asi spíš hangpowerclean. Pěknej výkon, to ti závidím. To bych teď nedal. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 11, 2014 11:28 pm Předmět: |
|
|
fuh..no pekne, to dava tvojim zapiskom trochu iny rozmer by som povedal :)
ad hangclean - vyzera to presne rovnako ako co som postoval video posledne, kde zacinam z tej stojanovej platformy. Urcite male pokrcenie kolien tam je, ale o full cleane nemoze byt ani reci samozrejme.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Seeya, pokud si to pamatuju správně, tak to, cos postoval naposledy byl powerclean z racku (boxu), což je ještě těžší než z visu. Alespoň podle mě.
K těm stopkám. U bp bych asi víc jak +5kg nevytěžil, kdybych to teď cvičil bez nich. Cvičím tak už poměrně dlouho. Možná by byl časem rozdíl 10kg, kdybych to začal jezdit zas bez nich, ale to jen těžce hádám...
Včera výhra o 18, ale zase tragédie. Doufám, že aspoň proti tabulkově silnějším soupeřům odehrajeme celej špíl slušně.
rozcvik
dosed s výskokem/odlepením :)
...
3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150
asi 5x5x40
A: inc bp 2
...
5x3x100
B: shyby nadhmat
asi 3, 3, 3, 3, 4, 5, 6, 7
plank
minuta
4xminuta +5
strečink _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
rozcvik
powerclean
...
5x3x86
Lehčí než minule, ale mělo by to být ještě lehčí.
dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120 - 140
3/ 150 - 155 - 160 - 165 - 170
2/ 175
Chtěl jsem původně do 3x180, energie bylo dost, nohy jsem necítil zrasovaný, tak nevím, proč nešlo. Tenhle týden o zápas navíc vůči minulýmu týdnu + v pátek trochu víc "dynamických" dosedů, tak snad tohle byl ten důvod. Uvidím příště. Střed těla už ok, nohy nestíhaly.
...
5x3x110
...
5x3 +20
plank
minuta/ 0 +5 +10 + 15
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 18, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Gut, včera se na basketu běhalo zase dobře a to mě baví mnohem víc, než se zničenýma nohama...
rozcvik
powerclean
...
5x3x88
...
5x3x102
3x110
8x92 - bez stopek
Šlo to celkem dobře, ale 110 na krev, 9.op u 92 už nedotlačený.
...
5x3 +10
3x +15
8x
plank
5xminuta
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
rozcvik
dosed s výskokem / odlepením / bez
...
3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170
...
6x3x112
...
3/ +20 - +22 - +24 - +26 - +28 - +30
U posledního opáčka chybělo tak 5cm k dotažení.
plank
5x minuta
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so únor 22, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Proč může být vhodnější koncentrát, než izolát:
http://bodybuilding.about.com/od/supplementationbasics/a/The-Whey-It-Is-The-Truth-About-Whey-Protein-For-Bodybuilding.htm
rozcvik
powerclean
...
5x3x88
dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120
3/ 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180
12/ 150 - 13. jenom negativka
Nevím, jestli byla ta trojka se 130, ale to je jedno, hlavně, že tam konečně šlo 3x180, ale bez rezervy. Tak, ještě dalších 30kg a jsem na svým z BG. Dobrý, že nějaký dosedy byly ve čtvrtek a včera zas nějaký solidnější běhání a skákání.
...
5x3x104
10x90 bez stopek
...
5x3 +10
9+1
plank
5xminuta _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|