Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, ale však to je mne úplne jasné, s mojou súčasnou kondičkou umieram po 10 minútach futbalu, o tom potom, len som si chcel rýpnuť, ako máš aj ty neraz vo zvyku, že načo to nafukovať, ked je to niečo ako nejaké okresná liga vo futbale, kde hrajú štamgasti, no:). A aj ty bys chcíp pod 90kg military, alebo 150kg benčom, je ľahké sa porovnávať s niečím, načo sa človek zameriava, ale o to mi ozaj nešlo. Len som si overil, že aj teba je jednoduché trošku rozhodiť, hned, ako človek zahrá na tvoju srdcovku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jasně, kluci si chodí udělat žízeň na pivo a vypadnout z domu, já teda bez toho pivka. Já to píšu hlavně z prdele, když vidím, že si někdo píše v logu 20min. kardia nebo 2x tabata, abych nebyl pozadu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zas chodím všade pešo, no:), srandujem, ale je to pravda heh
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska po vzoru Turakama do posilky pěškobusem.
Na mrtvoly ještě na dlouhou dobu budu jebat, tak se aspoň budu víc věnovat shybům.
Břuch a strečink zítra a bez "ramínek", ať se trochu dospím.

rozcvik

dosed s "výskokem"

3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140
Pokus, s čím se aspoň trochu odlepím od země.

A: bp
...
6x110
3x6x106
10x93

B: shyby paralel
...
6x +20
3x6 +14
10x
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
seeya

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh dat tak 3 dosedy so 140 tak lietam v oblakoch :). ..tolko k tomu odlepovaniu od zeme
madball

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seeya, tak ono to není zas tak těžký, jak to asi vypadá a ten "výskok" bude v řádech centimetrů. Je to jen o zvyku. Akorát je to samozřejmě trochu náročnější na koordinaci, stabilitu, střed těla a člověk se musí naučit ten dopad maximálně "absorbovat" do svalů, aby to odnášely klouby minimálně.

rozcvik

powerclean

...
5x3x84
Zatím celkem odpočinek.

dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120 - 140
3/ 150 - 155 - 160 - 165 - 170 - 175
2/ 180
11/ 150
Na trojku jsem se 180 jsem nevěřil středu těla, víc jak 11 opáček se 150 už by nedaly nohy. Když není den před činkama basket, tak se ty nohy celkem dají odcvičit. Energie bylo pořád dost.

A: inc bp
...
6x100
3x6x98

B: shyby nadhmat
...
4x6

plank
4xminuta

strečink
madball

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska váha při přípravě těsta na chleba ukázala 666g. Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Lustra. Asi nějaký znamení.
Protože mě momentálně víc baví basket, tak nohy budu pořádně cvičit jen o víkendu. Ideálně, když den před nebude zápas.

rozcvik

powerclean

...
5x3x86
Dneska holt nějaký těžší.

...
3/ 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
3x6x108
5x108
U posledního opáčka už mě přetlačila činka. Dlouhý pauzy a na krev. Příště teda už zase jen trojky.
Už se těším, až přidám na 3x125, půjdu do BG, a bude z toho 3x135, pojedu to bez stopek a bude z toho PR 3x140 při nižší BW. A běda, jak ne.

...
4x6 +16

plank
4xminuta

strečink
seeya

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pri benchi ides uplne vsetko stopky?
madball

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až na první 2 rozcvičovací ano. Nějak jsem zlenivěl a přijde mi to pohodlnější. Ale přiznám se, že když už je to těžší, tak ty stopky malinko zkracuju, ale pořád tam jsou.
Btw. předpokládám, že jak jsi psal v logu 1x90 hangclean, tak to byl asi spíš hangpowerclean. Pěknej výkon, to ti závidím. To bych teď nedal.
seeya

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuh..no pekne, to dava tvojim zapiskom trochu iny rozmer by som povedal :)
ad hangclean - vyzera to presne rovnako ako co som postoval video posledne, kde zacinam z tej stojanovej platformy. Urcite male pokrcenie kolien tam je, ale o full cleane nemoze byt ani reci samozrejme.
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seeya, pokud si to pamatuju správně, tak to, cos postoval naposledy byl powerclean z racku (boxu), což je ještě těžší než z visu. Alespoň podle mě.
K těm stopkám. U bp bych asi víc jak +5kg nevytěžil, kdybych to teď cvičil bez nich. Cvičím tak už poměrně dlouho. Možná by byl časem rozdíl 10kg, kdybych to začal jezdit zas bez nich, ale to jen těžce hádám...
Včera výhra o 18, ale zase tragédie. Doufám, že aspoň proti tabulkově silnějším soupeřům odehrajeme celej špíl slušně.

rozcvik

dosed s výskokem/odlepením :)

...
3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150
asi 5x5x40

A: inc bp 2
...
5x3x100

asi 3, 3, 3, 3, 4, 5, 6, 7

plank
minuta
4xminuta +5

strečink
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozcvik

powerclean

...
5x3x86
Lehčí než minule, ale mělo by to být ještě lehčí.

dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120 - 140
3/ 150 - 155 - 160 - 165 - 170
2/ 175
Chtěl jsem původně do 3x180, energie bylo dost, nohy jsem necítil zrasovaný, tak nevím, proč nešlo. Tenhle týden o zápas navíc vůči minulýmu týdnu + v pátek trochu víc "dynamických" dosedů, tak snad tohle byl ten důvod. Uvidím příště. Střed těla už ok, nohy nestíhaly.

...
5x3x110

...
5x3 +20

plank
minuta/ 0 +5 +10 + 15

strečink
madball

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gut, včera se na basketu běhalo zase dobře a to mě baví mnohem víc, než se zničenýma nohama...

rozcvik

powerclean

...
5x3x88

...
5x3x102
3x110
8x92 - bez stopek
Šlo to celkem dobře, ale 110 na krev, 9.op u 92 už nedotlačený.

...
5x3 +10
3x +15
8x

plank
5xminuta

strečink
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozcvik

dosed s výskokem / odlepením / bez

...
3/ 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170

...
6x3x112

...
3/ +20 - +22 - +24 - +26 - +28 - +30
U posledního opáčka chybělo tak 5cm k dotažení.

plank
5x minuta

strečink
madball

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč může být vhodnější koncentrát, než izolát:
http://bodybuilding.about.com/od/supplementationbasics/a/The-Whey-It-Is-The-Truth-About-Whey-Protein-For-Bodybuilding.htm

rozcvik

powerclean

...
5x3x88

dosed
5/ 20 - 70 - 100 - 120
3/ 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180
12/ 150 - 13. jenom negativka
Nevím, jestli byla ta trojka se 130, ale to je jedno, hlavně, že tam konečně šlo 3x180, ale bez rezervy. Tak, ještě dalších 30kg a jsem na svým z BG. Dobrý, že nějaký dosedy byly ve čtvrtek a včera zas nějaký solidnější běhání a skákání.

...
5x3x104
10x90 bez stopek

...
5x3 +10
9+1

plank
5xminuta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: