|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Twiztid napsal: | | týýýýýýjo dík a muzu treba na snidani take ty mysli ochucene s jahodami sušene? třeba do jogurtu? bíleho? ja myslel ze moc mleko ne ze je moc tučne.plno z toho ani neznam :-D . |
Nízko a polotučné mléko je do diety naprosto v pořádku.
Jestli myslíš takové ty tvrdší musli s kousky ovoce - pražené, tak těm se vyhni, mají plno jednoduchých cukrů. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Twiztid napsal: | | tvaroh ochuceny nebo ne? no ten chleba to je horsi drahe to je jak svina:-D a ovoce jen dopoledne ne odpoledne uz by se ovoce nemelo ne jsem slysel.no odboural jsem sladke prestal jsem sladit čaj a pit sladke vody no. ani moc nesolim ta ryže skoro nebyla osolena. ty obedy to je horsi no vaří tu jeste mamka pro všechny no nebo bych si musel sam furt varit no. treba dnes jsem si ja uvařil to jidlo no. dobre tak ty mezi jidla muzu nahradit zeleninou a ovocem posledni večere kolem te 7. ja myslel ze maslo ne e jakjo je rama flora atd |
Vše pokud možno neochucené. Musli nahraď vločkami s ovocem a ořechy.
Pečivo: Chléb drahý není. :) Stačí si přečíst složení a vybrat si.
Ovoce: Ovoce můžeš i odpoledne, ale méně kalorické. Bobule, jablka, meruňky atd nejsou zas tak hrozné.
Slazení: Vyhýbej se rafinovanému cukru.
Pokud mamka navaří něco s masem, klidně si to dej. Jen třeba svíčkovou si dej s masem, omáčky MINIMALNE a místo knedlíku brambory, jednoduché.
Mezi jídla není JEN zelenina. Má to být výživné jídlo. Zeleninu ke každému slanému jídlu pokud možno...Slanému proto, že nevím jak bys ke sladému jedl zeleninu.
Máslo nevadí v menším množství. Musíš brát ohled na kalorickou hodnotu. No a margaríny..mám na ně dost subjektivní názor, takže vybírej pečlivě...dala bych přednost právě ramě nebo floře, před Perlou...ale stejně jim nefandím.
EDIT: Děkuji Frozzi:)
EDIT2: Prostě se vyhýbej rafinvanému cukru. Mimochodem, rafinovaný cukr je ve všem, kde je napsáno ve složení "cukr" a je to slazený výrobek. (Je často i v pečivu, ale to jen aby nakynulo těsto...)
Naposledy upravil Merrao dne ne únor 19, 2012 7:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Twiztid
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
no doma se kupuje hlavne plnotučne prave mleko. no mysli myslim tohle no trebas emco.cz/cs/produkty/#/musli/Mysli%20medov%C3%A9%20s%20o%C5%99echy
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Twiztid napsal: | | no doma se kupuje hlavne plnotučne prave mleko. no mysli myslim tohle no trebas emco.cz/cs/produkty/#/musli/Mysli%20medov%C3%A9%20s%20o%C5%99echy |
Lepší alternativa:
http://www.emco.cz/cs/produkty/#/ovesne-vlocky/Ovesné vločky jemné s vlákninou
+ trochu medu, rozinky, skořice, ovoce, bílý jogurt, oříšky...kombinací je hodně, můžeš zkoušet.
edit: :-) aha, Merr. už ti to napsala předemnou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem viděla v kauflandu "musli" bez cukru
http://www.emco.cz/cs/produkty/#/musli/Mysli%20lehk%C3%A9%20a%20k%C5%99ehk%C3%A9%20se%20sem%C3%ADnky%20a%20o%C5%99%C3%AD%C5%A1ky
Musíš si to celé zkopírovat a vložit.
Není tam cukr, jak vidíš.
celozrnné cereálie 75% (ovesné vločky 25%, ječné vločky, pšeničné vločky toustované, žitné vločky sladové (žito, ječný slad)), 15% slunečnicová semínka, 7% dýňová semena loupaná pražená, 2% lísková jádra pražená, 1% mandle.
proto je to více vyhovující,jak zapékané. Ale počítej s tím, že to není bůhví sladké:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Twiztid
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
no prave no :). kurde tolik informaci juva. ted me mamina sprdla ze jsem ji snedl ctvrt okurky k te večeři :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Twiztid
|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem tu zpět s 91kg jsem na nějakých 86-87 kg. můj jídelníček je ráno snídaně jako je třeba 1-2 více zrnné housky s pohankou šunka a plátkový sýr k tomu voda čista nebo mléko o víkendu když je víc času tak bílý jogurt s mysli a medem ten prý můžu ale uvažuju že místo jogurtu dam jen ten med nevím. svačinu mam 2 krajíce se sýrem taveným třebas furt voda. potom oběd doma který si porcuju na malý talířek před jídlem sklenku vody minimálně i mamina se snaží vařit ne moc tučně. během dne ovoce zelenina. večeře je kolem 7-8 lehká třebas 3 toustové tmavé chleby jen šunka a paprika třeba zase sklenka před jídlem vody. Dnes třeba kuře na zeli bramborový knedlík. slyšel jsem že bramborový můžu. Pořad beru spalovač tuku Fat Burner denní noční. jakékoliv rady zase uvítám. nemůžu dostat tuk na bocích z břicha to docela jde pryč, i když dole ještě tam něco je, je na čem pracovat. ve fitku se snažím běhat ale nějak nemůžu se dostat do fyzičky a mam strach že spaluju i svaly. jelikož hraju házenou tak potřebuju fyzičku takže běhám takový rychlý běh 15-20 minut při tepové frekvenci 160-170 i vím četl jsem že by to melo byt kolem 100-120. Ale teď otázka jestli za nějakou dobu brát nějaký suplement na nabráni síly a svalové hmoty. já vím necvičím dlouho a jsem v klidu v tomhle tom. ale dnes mě zarazilo cvičil jsem 4 cviky po 3-4 sérii na prsa a prsa proste necítím nenapumpoval jsem je bud tam žádné svaly nemam nebo spis to cvičím blbou technikou víc jsem cítil ramena triceps apod. začal jsem benchpress jelikož cvičím sám tak radši na izolovaném benchpressu kde si tu činku zaháknu kdybych už nemohl a zvedám to rovně mam tam 10kg na každé strane12 opakovaní po 3 sérii nohy mam na lavici není to nic moc ale jak říkám na vaze nezaleží hlavně technika a opakovaní. potom jsem si dal jak to popsat no stroj kde jsou na stranách tyčky ruce rozpažené rovně a dávám je před sebe v sede 12 opakovaní 3 série potom stroj kde zas mam pěsti vodorovné v sede od hrudi odtahuju před sebe též 12 opakovaní po 3 sérii a furt nič všechno spis ramena triceps a já nevím co ale kozy nic tak jsem si dal na lavici v leže jednoručky a nad sebe s rovnými ruky. tím jsem skončil s prsama no. potom jsem si dal něco na břicho na šikmé nohy zaražené a potom na rovné lavici nohy ve vzduchu a nahoru dolu ne úplně nahoru no což prý je na spodní sval břišní i když mě při tom víc bolí stehna přední :-D protože mám natažené nohy nevím :). je to menší slohovka ale rad zas uvítám nějaké info :)
Naposledy upravil Twiztid dne so březen 10, 2012 10:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Mas nejaky problem s jednoduchym "v", pravopisem, stylistikou a ceskym jazykem obecne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Twiztid
|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Twiztid napsal: | | snad už budeš spokojený |
No par veci by tam jeste bylo, ale to je jedno, nejsem pan ucitel a nebudu buzerovat
Jen jeste jedna takova rada. Kdybys pouzival odstavce a jednotlive pasaze a otazky trochu oddelil, zvysil by sis tim sanci na to, ze ti nekdo poradi, protoze takovy patlanec lidi casto odradi od toho, aby si to vubec precetli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 10, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
Twiztid: nejste kamaradi s H4nzem? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so březen 10, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Twiztid: nejste kamaradi s H4nzem? |
Teď jsi to vystihl, chtěl jsem to napsat 5 minut zpátky
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
| Twiztid napsal: | | Tak jsem tu zpět s 91kg jsem na nějakých 86-87 kg. můj jídelníček je ráno snídaně jako je třeba 1-2 více zrnné housky s pohankou šunka a plátkový sýr k tomu voda čista |
To je fajn.
| Twiztid napsal: | | nebo mléko o víkendu když je víc času tak bílý jogurt s mysli a medem ten prý můžu ale uvažuju že místo jogurtu dam jen ten med nevím. |
Med můžeš no, v přimřeném množství.
Musli bych být tebou nahradila vločkami, když už máš ten med. + ovoce
A jogurt v žádným případě nevyhazuj, vždyť co by ti tam pak zbylo? Sacharidy a cukry...a tuky z musli
| Twiztid napsal: | | svačinu mam 2 krajíce se sýrem taveným třebas furt voda. |
Tavený sýr vyhoď nic ti to nedá. Můžeš snídani a svačinu měnit. Sladkou/slanou.
| Twiztid napsal: | | potom oběd doma který si porcuju na malý talířek před jídlem sklenku vody minimálně i mamina se snaží vařit ne moc tučně. |
Pokud ti to pomáhá :)
| Twiztid napsal: | | během dne ovoce zelenina. |
To je správně. Ke každému jídlu bych dávala ovoce/zeleninu velkou asi jako tvá pěst. Z toho v pozdních hodinách třeba omezit cukernaté (banány atd.)
| Twiztid napsal: | | večeře je kolem 7-8 lehká třebas 3 toustové tmavé chleby jen šunka a paprika třeba zase sklenka před jídlem vody. |
Jen šunka? Šunka v sobě mnoho nemá. Ty chleby jsou ok, ale každý den to super není. I já dělám tuhle chybu:)
| Twiztid napsal: | | Dnes třeba kuře na zeli bramborový knedlík. slyšel jsem že bramborový můžu. |
Knedlík jako knedlík,...jez to omezeně...tohle je zrovna potravina, kteoru bych si dala být tebou jednou za dva týdny k nedělnímu obědu.
| Twiztid napsal: | | Pořad beru spalovač tuku Fat Burner denní noční. jakékoliv rady zase uvítám. nemůžu dostat tuk na bocích z břicha to docela jde pryč, i když dole ještě tam něco je, je na čem pracovat. |
Spalovačům nerozumím ale s tvým jídelníčkem se nedivím. A za další žádný spalovač ti nepomůže pokud nebudeš mít příjem menší než výdej a kvalitní stravu.
| Twiztid napsal: | | ve fitku se snažím běhat ale nějak nemůžu se dostat do fyzičky a mam strach že spaluju i svaly. |
Pokud budeš jíst dostatek bílkovin, a KVALITNI STRAVU tak je tolik spalovat nebudeš. Nicméně, nejdřív nějaké svaly naber ať máš co spalovat...Střídala bych posilovací dny s kardio dny.
| Twiztid napsal: | | Ale teď otázka jestli za nějakou dobu brát nějaký suplement na nabráni síly a svalové hmoty. já vím necvičím dlouho a jsem v klidu v tomhle tom.) |
Kdyby ti chyběly bílkoviny, pořídila bych si protein Nicméně nejdřív si dej dohromady tu stravu.
--------------------
Nepřijde mi, že sis vzal něco z toho co jsem napsala :) Dala jsem ti menší přehled zdrojů bílkovin, které bys mohl využívat a některé nejsou ani drahé, a vzal sis z toho zatím co koukám jen jogurt, který chceš vyhodit, sýr a šunku (která patří mezi méně dobré zdroje bílkovin...zvlášť v čr) a maso...
A PŘÍŠTĚ PIŠ V ODSTAVCÍCH. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Twiztid
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
Vono je to složité při moji práci no někdy. Takže trochu to tu pro přehlednost rozepíšu jinak:
| citace: | Med můžeš no, v přiměřeném množství.
Musli bych být tebou nahradila vločkami, když už máš ten med. + ovoce
A jogurt v žádným případě nevyhazuj, vždyť co by ti tam pak zbylo? Sacharidy a cukry...a tuky z musli |
Dobře takže na tu snídani: Více zrnné pečivo to je jasné , jak říkáš tak teda radši plátkový eidam, hermelín, dotaz ohledně tvarohu ochucený nebo ne nebo si ho trochu osladit trochu medem ale nevím jak to bude chutnat :-D. Bílý jogurt s ovesnými vločkami a trochu toho medu. Přiměřené množství na jeden jogurt třeba 2 čajové lžíce? Dotaz spíše mléko než tu vodu na snídaní? a kolik toho mléka vypít abych to zas nepřeháněl
Co se týče těstoviny, rýže, ovesné vločky by šli. Má třeba smysl jíst čistě rýži nebo těstoviny protože mi to třeba chutná i jen tak ale otázkou zase jaké množství no:)
| citace: | | potom oběd doma který si porcuju na malý talířek před jídlem sklenku vody minimálně i mamina se snaží vařit ne moc tučně. |
no vono docela jo protože mozek vnimá plný talíř a nasytím se kdybych mel velký talíř a malo jidla tak mi to přijde že jsem nic neměl.Možna je to kravina. Toho bramboroveho knedliku jsem měl treba jen 3-4 kolečka
| citace: | | Nepřijde mi, že sis vzal něco z toho co jsem napsala :) Dala jsem ti menší přehled zdrojů bílkovin, které bys mohl využívat a některé nejsou ani drahé, a vzal sis z toho zatím co koukám jen jogurt, který chceš vyhodit, sýr a šunku (která patří mezi méně dobré zdroje bílkovin...zvlášť v čr) a maso... |
No kdyby si viděla můj jídelníček předtím tak pokrok je myslím brutální. protože snídaně co mi padlo do pusy potom 2 chleby což jsou 4 krajíce a potom ještě jsem si zašel do Číňana na gyros s hranolkama nebo nudle s kuřecím. potom oběd docela do narvání a večeře i kolem 11-12 dva tři krajíce. pití voda ze šťávou docela hodně oslazené víkendy prochlastané pivem a tvrdým. Ted ani nepiju by se dalo říct
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Já si zasadil do květináče pažitku.Kup si v tescu za 20kč 500g fitness celozrného chleba - dej na to cottage s rajčaty a pažitkou nebo ředkvičky - super mňamka na svačinu.
Teď jsou vajíčka drahé, ale jinak vždycky koupím plato, hodím to do vody, nechám uvařit na tvrdo a hodím do ledničky.Když třeba spěchám do školy a nic jsem si ennachystal, tak si vždycky hodím dvě do báglu s nějakým tvarohem nebo jogurtem.
Jinak s upravenou stravou a běháním ty výsledky příjdou, nepotřbuješ žádný fat-burner.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|