Dotaz k mrtvole

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dotaz k mrtvole  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Dotaz k mrtvole
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
Majesty napsal:
Na ten nesmyslnej sloh reagovat nebudu, to si pis k sobe do denicku, popripade zaloz do slozky "pro meho biografa".
Tak treba jsem arogantni blb, nicmene fakt ze pozved pri vice nez peti opakovanich prinasi vice skod nez prospechu nezmenis. A to s tim trenerem jsem napsal jako legraci, protoze me
ntz napsal:
osobne trener - Pan Trener - rekl,
znelo velice vtipne ale trenersky kurz mam, to zas jo

Post +
drahy majesty ..

ja osobne se s Tebou nechci nijak merit a konfrontovat, ale z logiky veci Te vyzyvam *k vetsi zdrzenlivosti* v sekci pro zacatecniky .. zkus prosim zaguglig "mrtvý tah začátečník" .. 9/10 clanku bude konstruovat trening jak rikam ja ..

Netvrdim tim, ze to co rikas je absolutni blbost - dokonce si myslim, ze mas naprostou pravdu pro pokrocileho cvicence, ale KUADRAT, DYK SE BAVIME O ZACATECNIKOVI KTERYHO BOLEJ ZADA !!!!

edit :: mir majesty .. kazdej mluvime o jine veci ;) .. nehadejme se, ja jsem taky zakouslej blb kdyz mam pocit, ze mam pravdu .. podle me se nebavime o tom samem

Co že ho bolí?! Bavíme se tu jen o tom že to cvičil poprvé v životě a pravděpodobně to přestřelil a má svalovku což vůbec není na škodu. A jestli nějakého začátečníka bolí záda tak by cvičit MT neměl do doby než si to srovná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Tom

diky za fantasticke vysvetleni .. zkusim to teda zmenit .. svuj max neznam, nikdy jsem to nezkousel .. ted jedu 8x8 s 85kg s 2 minutovejma prestavkama mezi seriema .. ten pocet opakovani me docela bavi, protoze opravdu musim zabirat rekneme "6-8" opakovani .. ta 1-5 je takove rozehrivaci

zdravim, ntz
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caparzo napsal:
citace:
Důkladné prohrátí bederky např pomocí předklonů s prázdnou osou, nebo klidně jen s násadou od koštěte. :-) Já jdu třeba 5 sérií po 20-30 opakováních. Pak už jdu na mrtvý tah a jdu třeba 3 série po 5 opakováních s 50 kg. Přihodím na 70 a šel bych třeba 3 x 3, pak 90 kg x 3 opakování a pracovní série by byla třeba 5 sérií po 3 opak se 110 kg. Nároky na CNS a udržení správné techniky minimální, svaly celého těla dostanou záhul. Tímto způsobem bych trénoval první dva měsíce a dál by se vidělo podle toho, jakým směrem bys chtěl trénink směřovat.

Celkem haluz že jsi se trefil cca do mojí výkonnosti, taky mám nějakých 150kg max, ale když bych jel jenom 5X3 se 110kg, tak bych si pak po tréninku připadal jako že to flákám. Techniku už mám celkem zmáknutou, jak by jsi mi doporučil odjet tréninky abych se zlepšil? Kolikrát týdně tahy cvičit? Začnu teda s těmi 110 kg x 3 opak. v pracovní sérii a jak dál? Mám přidávat váhu nebo nějak cyklovat serie/opakování? Můžete hodit nějaký nástřel tréninku na třeba 2 měsíce? Maxko mám těch 150 kg.

Power to the people/ Easy Strength, oboji velice podobny co se DL tyce.

Zacinas s vahou, kterou jsi schopen zvednout desetkrat a zvednes ji petkrat, shodis 10%, pauza 3-5 minut a znovu pet opakovani. Cvicis to 3-5x tydne a cyklujes. Pokud chces jen dva mesice, prihazuj kazdy trenink. Pokud trenujes 5x tydne, volil bych blokovou periodizaci. Tezko rict, jaky je zbytek Tveho treninku, nicmene obecne bych doporucil cvicit DL na zacatku, za cerstva. Jo a az budes urcovat tu pocatecni vahu, zaokrouhluj dolu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dotaz k mrtvole Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: