dotaz ohledně suplementace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - dotaz ohledně suplementace  Úvodní stránka -> Začátečníci -> dotaz ohledně suplementace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matezz06

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 1:39 pm    Předmět: dotaz ohledně suplementace Odpovědět s citátem

Zdravím, jako začátečník sem si myslel, že v začátcích pojedu bez suplementů, a že je začnu řešit, až kdybych nepřibíral dostatečně s kvalitní normální stravou.

Před pár dny se mi ozval kamarád, kterej vzdal posilku, že má nějakej přebytek suplementů. Hodil mi to vlastně zadarmo, takže bych to mohl využít.

Dostal jsem:
a
ten gainer má 15g bílkovin/100, navíc jsem doma našel glukopur, což sem tady taky někde zaslechl to slovo

mohli byste mi prosím zodpovědět pár dotazů?
1) gainer se dává po tréninku, můžu ho využít ještě v jiný čas? co dny, když necvičím? ještě mám nějaký fotbalový tréninky přes týden, můžu si ho dát i po nich?
2) to druhý jsou asi nějaký aminokyseliny, o kterých toho moc nevim- dávkování, doba pozření atd.?
3) k těm amino - JAK SE TO SAKRA KONZUMUJE? :D tableta nejde spolknout, když to rozdrtim na menší kousky, tak mi zůstává v krku a když to dám na prášek, tak se to ve vodě nerozpustí
4) ten glukopur jsou koukám téměř čistý sacharidy, to můžu využít kdy?

děkuju moc za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: