Zaslal: út listopad 12, 2013 7:54 pm Předmět: dotaz začatečník
Zdravim
Mám dotaz, postnul by mi někdo nějaký videa na triceps a ramena kde se tyto cviky názorně ukazují s pomocí jednoručních činek :) ( nikde nemůžu najít video ze kterýho bych to pochopil)
dotaz č.2 Cvičím 5x15 kliků můžu to dělat každý den nebo jen 3x do týdne jako u normálního tréninku.
dotaz č3.chci si pořídit hrazdu zeď mam ze plynosilikátových tvárnicí udrží too ? :D
Na ramenobiceps je ideální superset: ve stoje zdvihneš jednoručky nad hlavu (makají ramena) a začneš cvičit bicáky (pozor na hlavu).
S klikama bych to tak nepřeháněl, protože ti narostou megakozy.
A stran tvárnic - ne, neudrží to. Na každé tvárnici je z boku nápis, že jsou háklivé na jakékoli namáhání tlakem, tahem a ohybem. Když odškrábneš omítku, určitě to tam najdeš.
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Na ramenobiceps je ideální superset: ve stoje zdvihneš jednoručky nad hlavu (makají ramena) a začneš cvičit bicáky (pozor na hlavu).
S klikama bych to tak nepřeháněl, protože ti narostou megakozy.
A stran tvárnic - ne, neudrží to. Na každé tvárnici je z boku nápis, že jsou háklivé na jakékoli namáhání tlakem, tahem a ohybem. Když odškrábneš omítku, určitě to tam najdeš.
Ten cvik se mi líbí přesně něco takového jsem hledal btw: má ten cvik název abych si ho mohl vyhledat a čeknout techniku atd.. díky :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru