Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
guruhonza napsal:
:D mám do BG posledn vstup na permici a ve čtvrtek tam asi půjdu učit spolubydlu základy, tak pak napiš, kdy tam budeš

chodíš do BG?já su tam furt..známe se?

Poslední vstup do BG mám z 29.11. a před tím 2.11 a před tím 19.10. =) z loňska. Takže asi neznáme. Teda určitě, ani tehdy jsem tě tam nikdy neviděl, chodíval jsem většinou hned ráno a sledoval drapera při tréningu a on mi za to nadával
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drejpe, Průvan je sice Průvan, ale už mě jaksi přestalo bavit mrhat tolik časem, než tam vždycky z Krpole dojedu :D .. navíc tam měli čím dál rozsypanější činky... A naopak, řeknu spoustě kámošů, ať začnou chodit taky do BG
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do Velkýho Průvanu nebo do Malýho?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky jeho svalový paměti na tom bude zas za čas dobře, ale dokud je teda na úrovni smrtky, či staženýho králíka, tak ho musím vidět, aspoň mi nebude moc co vyčítat, invalida jeden.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Díky jeho svalový paměti na tom bude zas za čas dobře, ale dokud je teda na úrovni smrtky, či staženýho králíka, tak ho musím vidět, aspoň mi nebude moc co vyčítat, invalida jeden.

=) udělej fotku o které nemusí nikdo vědět
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do velkýho jsem chodil ... žlutý polstrování na strojích... ve sklepě to bylo, ale už jsem am nebyl asi půl roku
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No mylsím, že jsme to tu Drejpovi slušně zasrali a už by mohl zajít do BG a nahodit sem nějakej ten zápis (ideálně s aktuálkou)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
eSko napsal:

=) udělej fotku o které nemusí nikdo vědět

EDIT. (prosím adminy o smazání).

Naposledy upravil eSko dne po říjen 01, 2012 11:41 am, celkově upraveno 1 krát
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Martule napsal:
guruhonza napsal:
:D mám do BG posledn vstup na permici a ve čtvrtek tam asi půjdu učit spolubydlu základy, tak pak napiš, kdy tam budeš

chodíš do BG?já su tam furt..známe se?

Poslední vstup do BG mám z 29.11. a před tím 2.11 a před tím 19.10. =) z loňska. Takže asi neznáme. Teda určitě, ani tehdy jsem tě tam nikdy neviděl, chodíval jsem většinou hned ráno a sledoval drapera při tréningu a on mi za to nadával

hm,tak to né no..ja tam chodim od unora/března 2012..takže to sme se ani potkat nemohli...
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
eSko napsal:
On vás jenom tahá za nos, nikam nepůjde, protože je už chcíplej jak já.

VSAZKA?

Jo vsadte se treba o permanentku do BG. Martina si chces zrovna dneska koupit ze jo? Tak by ji mela alespon gratis
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper v posilovně olololol
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Martule napsal:
eSko napsal:
On vás jenom tahá za nos, nikam nepůjde, protože je už chcíplej jak já.

VSAZKA?

Jo vsadte se treba o permanentku do BG. Martina si chces zrovna dneska koupit ze jo? Tak by ji mela alespon gratis

jo..to by mi bralo..když jsem to počítala,tak se slevou,kterou tam mám a s intenzitou,jakou tam chodím se mi to už teď o 20kč nevyplácí..takže to vyřeším radikálně, koupím permici a budu chodit aj na kardio do gymu :) stejně,když tam náhodou jeden den nejsu,tak z toho nemůžu spát

a k tomu Martina ....ještě jednou mi řekneš Martina a utrhnu ti hlavu...vymysli si cokoliv, klidně blonďatá blbko ale neříkej mi Martino
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:

a k tomu Martina ....ještě jednou mi řekneš Martina a utrhnu ti hlavu...vymysli si cokoliv, klidně blonďatá blbko ale neříkej mi Martino

Tak kdyz uz jsme teda u toho, tak co je tohle? Myslim ten hnus na konci vety, kdyz vis, jak jsem na to alergickej? Hmm?

Martule napsal:
tak tohle mi udělalo velkou radost,opravdu ano....
jnerez

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že dobrí holubi se vracejí .

PS: Drapere, až půjdeš benchovat, tak dej věděj, ze začátku po té pauze to budeš mít hodně těžký, tak ti zas rád helfnu .
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Martule napsal:

Tak kdyz uz jsme teda u toho, tak co je tohle? Myslim ten hnus na konci vety, kdyz vis, jak jsem na to alergickej? Hmm?

Martule napsal:
tak tohle mi udělalo velkou radost,opravdu ano....

Ted to neni vyjimecne výmluva,ale ve chvíli,kdy jsem to postovala,tak jsem měla zasekanej komp macrama a ty smajlíci se nehýbali...takže jsem fakt nemohla tušit,že to na tebe zamrká...sry

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: