Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si tak říkám, že bysme si mohli nějak proházet komponenty, aby aspoň jeden z nás mohl cvičit normálně.

K té mrtvole, z toho co jsem vyčetl a vyzkoušel by ramena měla být nad osou nebo spíš lopatky by neměly jít před osu z pohledu cvičence a začít tahat tím způsobem, že se člověk zapře jakoby do pat. Tak to alespoň vyhovuje mně.
Cizo kouká víc do země, protože tahá hodně přes hamy, tzn. má startovní pozici boků vysoko. U RDLka se dívat před sebe není moc příjemný, takže tady to bude stejný, pokud je startovní pozice níž, tak pohled před sebe nevadí.
K šířce úchopu. Mně se nejlíp tahá, když mám lokty těsně vedle kolen a šířku postoje jakoby při dopadu, což znamená šlapky zhruba pod kyčlema. Nejlíp se mi tahalo podobným stylem, jako pán na tomto videu.

Ta technika se mi hodně líbí, ale chlápek bude poněkud menší a techniku si samozřejmě každej musí přizpůsobit svým potřebám.

A k tomu záklonu, tak pokud možno, tak odnaučit, zbytečně se přetěžujou spodní záda. Taky s tím bohužel bojuju.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kokot pojebany :D Zase jsem do toho fitka sel, i kdyz jsem byl tak trochu donucen :D . Rameno nejak prestalo bolet, ovsem nic to nemeni na tom, ze jsem po 3 mesicich intenzivniho treninku celkem pekne dojebanej a strhanej. Nebavi me to, zacinam stagnovat, zada nejsou zregenerovany, celkem rychle se unavim oproti drivejsku, hure spim atd.... I to rameno je znameni, ze je potreba trochu ulevit, proto beru rozum do hrsti a davam si minimalne cely tyden uplne volno od cinek. Pokud bych unavu potlacoval, na coz jsem celkem expert :) . tak by to dopadlo tak jak loni, takze ted oprovdu volno, dokud je cas.

Jelikoz to beru jako jakysi konec I. faze, tak tady davam jeste fotky aktualni poaerobkove formy. Po navratu bych rad zase trochu do objemu.

Poman

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám tě rád....
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se moc těšim, až někdo, kdo to tu nečte pravidelně napíše Drapovi, že má začat cvičit nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vidlák

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš teť taky skusit toho Wendleja? Tam se cvičí i ty nohi jak radí Oddo. Je to jen na 8+ měsíců, takže nemůžeš nic stratit. A kdybyz potřeboval poradit, tak se vúbec nemusíš ztidět napsat.
dovidos

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně dobrá forma.Dej se do kupy a začni cyklovat.Ty nohy jsou, vzhledem k tomu co máš za sebou, dobrý.S tím cyklováním myslím trénink Já mám po 2 operacích L kolene,ve kterým nemám menisky a 1 - 1,5cm kus chrupavky a plastice vazu, problém srovnat velikosti stehen taky.Zatim mi to ale dřepuje.
madball

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že nohy jsou hodně dobrý, když vezmu v potaz, že je to "jenom" z mrtvol a jenom "aerobky", tak je to super.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Lunreal

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Nechceš teť taky skusit toho Wendleja? Tam se cvičí i ty nohi jak radí Oddo. Je to jen na 8+ měsíců, takže nemůžeš nic stratit. A kdybyz potřeboval poradit, tak se vúbec nemusíš ztidět napsat.

Být tebou, tak se stydím
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Vidlák napsal:

Být tebou, tak se stydím

Tez bych mu to doporucil. Je to ale jen "vidlak", tak co od nej cekat..

Nohy: Nejak mne ted rostou trochu vice, co mam novej rotoped a muzu to trochu osolit na zatezi. Stejne tak mne vzdy rostly z veslovani. Mrtvoly nevim, sice se tam samozrejme take zapojuji, ale jelikoz MT cvicim porad, tak si myslim, ze uz je to pro me nohy takovy stereotyp, ze z nich rust nemuzou.

Kua zase jsem cele odpoledne nejak myslenkama v posilovne, doufam, ze me to do rana prejde
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Vidlák napsal:

Být tebou, tak se stydím

kdyz nic jineho, tak za tu cestinu bych ti naliskal

Drapere: dobre rostes! pekny zada a bricho, ale nech si na hrudniku narust aspon par chlupu at vypadas jako chlap
Crewe

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že vidím, kdo mi radí. Poklona chlape.
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, som zvyknutý na tvoje formy, ale musím uznať, teraz je tam pekný posun, slušné, dobre ti šlape matroš, a odfoť nejako chrbát, to musí teprv paráda z tých mŕtvol a vôbec, však aj spredu vidieť tú šírku.
Vidlák

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Lunreal napsal:
Vidlák napsal:

Být tebou, tak se stydím

kdyz nic jineho, tak za tu cestinu bych ti naliskal

chudák Lunreal
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Drape, som zvyknutý na tvoje formy, ale musím uznať, teraz je tam pekný posun, slušné, dobre ti šlape matroš , a odfoť nejako chrbát, to musí teprv paráda z tých mŕtvol a vôbec, však aj spredu vidieť tú šírku.

Turakame, bez urazky, jestli je tohle narazka na to, co si myslim, ze je a na co tu neustale hloupe narazis (a to jsem se predtim k tobe nevyjadroval, protoze te az na tuhle tvoji neskutecnou zaujatost celkem beru), tak uz je to od tebe vice nez trapne a ignoruj prosimte me a tvuj log jednou pro vzdy.
Pokud se mylim, omlouvam se, ale nic jineho me vazne nanapada.
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Turakam napsal:
Drape, som zvyknutý na tvoje formy, ale musím uznať, teraz je tam pekný posun, slušné, dobre ti šlape matroš , a odfoť nejako chrbát, to musí teprv paráda z tých mŕtvol a vôbec, však aj spredu vidieť tú šírku.

Turakame, bez urazky, jestli je tohle narazka na to, co si myslim, ze je a na co tu neustale hloupe narazis (a to jsem se predtim k tobe nevyjadroval, protoze te az na tuhle tvoji neskutecnou zaujatost celkem beru), tak uz je to od tebe vice nez trapne a ignoruj prosimte me a tvuj log jednou pro vzdy.
Pokud se mylim, omlouvam se, ale nic jineho me vazne nanapada.

Jesus, človek ho pochváli a on sa nakrkne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: