Dřepy denně doma

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dřepy denně doma  Úvodní stránka -> Trénink -> Dřepy denně doma
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dmjrider

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:57 pm    Předmět: Dřepy denně doma Odpovědět s citátem

Když budu denně dělat dřepy (3x30) bez váhy, tak má to smysl? Naberu i tak nějakou hmotu? Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smysl to má, hmotu nenabereš. Navíc za čtrnáct dní zjistíš, že zvládneš těch dřepů klidně pětkrát padesát, za dalších čtrnáct dní si dáš na záda batoh s knížkama, aby ses u toho aspoň trochu zadýchal a za dalších měsíc si stejně koupíš permanentku do posilovny. :-)
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nenabareš, trochu zpevníš, posílíš a trocha fyzičky... doporučuju dřepy s výskokem: půjdeš úplně dolu a extrémně prudce a výbušně vystřelíš do vzduchu co nejvíc to jde a při dopadu na nohy půjdeš zase do dřepu ale brzdivým plynulým pohybem a zas vystřelíš, zbrzdit dopad do dřepu... pěkně 6 sériií po 12ti opakováních... vyzkoušej
SP1R1T

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcu zařadit, že každý den budu dělat dřepy a kliky. Postupně budu zvyšovat a zvyšovat.
Chtěl sem zeptat, když např. budu dělat denně 500 dřepů, je lepší to dělat najednou (samozřejmě s přestávkama) nebo nebude vadit, když si to během dne rozložím? Např. ráno 100 odpoledne 300 a večer zas 100
Merrao

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to můj subjektivní názor, ale bylo by možná lepší si z toho udělat trénink.

Upřímě, když uděláš 100dřepů, tak mi to přijde jako kdyby jsi chodit po schodech třeba:)
Celodenní aktivita samozřejmě není k zahození, ale trénink by byl efektivnější nejspíš.

No také spíše záleží na tvé zdatnosti...já bych se třeba 100 dřepy zapotila, ale časově by to moc nedalo..spíše rozcvika.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi jsem před soutěží dělal obden ráno před školou 500 dřepů v sériích po 50 op. s pauzou do 20 s. Kromě toho jsem samozřejmě cvičil nohy ve fitku. Výsledek? Tak jak mě po těch třech měsících bolela kolena, to bych nikomu nepřál.Tj. na zvýšení kondice ano, na zvýšení obejmu stehen rozhodně ne dřepy bez zátěže samostatně.
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak tě to vlastně napadlo? Proč to chceš dělat?
SP1R1T

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
A jak tě to vlastně napadlo? Proč to chceš dělat?

Tak 50 kliků dělám každé ráno od nového roka. Já si myslím, že pár kliků ráno neuškodí co...?

No dřepy a všeobecně nohy nechci cvičit do té doby, než pudu k doktorovi, Trápí mě občas bolest v koleni, tak to nechci prozatím nějak zatěžovat. Ale zas nechcu, abych necvičil nohy, takže aspoň pár dřepů s vlastním tělem chci zařadit. Možná denně né, ale v ten netréninkový den aspoň. Má to smysl?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kliky a dřepy doma - resp. cvičení s vlastní hmotností je fajn na získání základní kondice. Nic víc od toho ale nemůžeš čekat. Svaly tedy rozhodně ne.

Rychle na stránku:

Přejdi na: