posledne skoro 3mesiace som siel ciste celne drepy, chcel som nejak vyvazit silu hamstringov a kvadricepsov, dnes som mal na plane prvy krat po tej dobe vyskusat zadne drepy..... aj by sa tak stalo keby som neskoncil na pohotovosti zo rozrezanou rukou
_________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
[img:3c884ec79f]http://www.t-nation.com/img/tnationArt/banners/tbanner_f.jpg[/img:3c884ec79f]
Jo cvičím, pěknej cvik na kvádry. Navíc je to aspon změna oproti klasice. Když už, tak napadaj vás nějaké normální (tím myslím, aby to nebyly dřepy se závažím na opasku atd., prostě aby se dali cvičit v fitnesscentrech) varianty dřepu? Krom :
- hackeny (to je na mě moc HC)
- širokej, úzkej postoj
- již zmíněný čelní dřep
- dosedy
BUFU: zercher drepy, sissy drepy ( ), neviem potom ako sa volaju tie kde mas cinku medzi nohami, tusim som ich videl davnejsie aj v Daymoonovom logu
Ano. To je Jefferson Squat
Jinak přední jsem ještě nezkoušel. Možná jsem konzervativní, nevím. Ale chystám se na ně taky někdy. Teď bych rád zkusil zařadit nějak Hacken dřepy, protože mě posledně hrozně bavily.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Hoši jedno lepší jak druhý
Sissy - bych upad
Zecher - to mě zase upadnou ruce
Jefferson - ty vypadaj zajímavě, ale nebolí z toho záda, jako tím vytočením...
Zařazuji pravidělně.Výborný cvik s těžší technikou, která chce trošku času na zvládnutí řekl bych.Výborně reagují kvadricepsy o to míň hamstringy.Jako cvik na břicho taky jednička po více sériích už ani břicho nedávám.Používám kulturistický úchop.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Zařazuji pravidělně.Výborný cvik s těžší technikou, která chce trošku času na zvládnutí řekl bych.Výborně reagují kvadricepsy o to míň hamstringy.Jako cvik na břicho taky jednička po více sériích už ani břicho nedávám.Používám kulturistický úchop.
Těžší technikou? Mě přijdou technicky jednodušší než zadní...
Samo Tě to srovná do správné polohy, v podstatě na tom není moc co zkazit...
Jinak já je fakt miluju...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
No občas z toho cejtím spodní záda. Nevíš čím to slečno Kulich?
Kolenama jedu trochu víc před špičky než při klasickým dřepu...
Jezdím to dolů co to jde....
Bez pásku...
Činku držím překříženýma rukama...
Záda se snažím moc nepředklánět a držím je (snažím se) rovně...
Bez pásku...
u čelních je právě fajn, že když se předkloníš, tak to logicky vyklopíš.. (a proto se předklánět nemůžeš) Ale s těma překříženýma rukama to bude trochu jinak...
S kolenama to tak je, to je v pořádku... ale ta záda... U zadních Tě nebolí?
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Bez pásku...
u čelních je právě fajn, že když se předkloníš, tak to logicky vyklopíš.. (a proto se předklánět nemůžeš) Ale s těma překříženýma rukama to bude trochu jinak...
S kolenama to tak je, to je v pořádku... ale ta záda... U zadních Tě nebolí?
Co myslíš to s těma rukama? Jinak u klasických mě kupodivu nic nebolí (možná někdy, ale fakt hoodně výjmečně).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru