|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Podle mě Dwayne rozhodně nemá geniální genetiku, právě naopak.
Z těch pitomejch legend wrestlingu je na tom schopností nabrat svaly asi nejhůř.
Když vezmu Cenu, Goldberga, Nathana Jonese, ale i dědu Hulka....tak je proti nim slabej. Má z nich asi největší charizma, ale tím to končí. A nejvíc mě pak odrovnala Rockova věta, že nikdy nechtěl být největší wrestler, ale nejlepší  Nejlepší v tomhle pseudosportu? Co to je za termín?
Naposledy upravil Johncreasy dne pá srpen 12, 2011 11:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
Tommy...co to zase meleš?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
tommy ty ses blbej az to neni pekny , cim dal vic zasnu co jeste dokazes vymyslet ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
bez srandy tommy,na tebe to piko zanechalo nepekne nasledky... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AzzY

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Pánové vám nepřijde smutný neustále řešit tu samou otázku ? Rozebírat na X stránkách furt do nekonečna to samé ?.. Z deseti stránek, co tu jsou.. je dobých sedm čistě otázkou steroidů.. sakra proč ?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
tommy ty ses fakt uletak, kazdej jen vidim, ze je spocenej a leskne se, ale ty vidis, ze vypada jak vetrelec :))) Jinak souhlas s Johnym, ze Rock je docela nic moc, to takovej Cena je uplne jinde..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Když vezmu Cenu, Goldberga, Nathana Jonese, ale i dědu Hulka....tak je proti nim slabej. Má z nich asi největší charizma , ale tím to končí. A nejvíc mě pak odrovnala Rockova věta, že nikdy nechtěl být největší wrestler, ale nejlepší Nejlepší v tomhle pseudosportu? Co to je za termín ? |
Účetní ... prostě koukneš na svůj kontrakt a kontrakty těch okolo, a je to jasné . Ve své podstatě je to maximálně objektivní ... sport to sice není, ale nemůžeš zase chtít všechno . S charismatem souhlas, on je z toho davu jednoznačně nej sympoš a dokonce i mě baví se na něj koukat. Zatímco třeba u Ceny bych usnul nebo si šel dát prášek, že na to vůbec čumím _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Podle mě Dwayne rozhodně nemá geniální genetiku, právě naopak.
Z těch pitomejch legend wrestlingu je na tom schopností nabrat svaly asi nejhůř.
Když vezmu Cenu, Goldberga, Nathana Jonese, ale i dědu Hulka....tak je proti nim slabej. Má z nich asi největší charizma, ale tím to končí. A nejvíc mě pak odrovnala Rockova věta, že nikdy nechtěl být největší wrestler, ale nejlepší Nejlepší v tomhle pseudosportu? Co to je za termín? |
ja osobne som fanusik Rock-a uz od jednociferneho veku, ked som na 20cm ciernobielej telke pozeral WWF.
ale chcel som k tej genetike, ak on nema genetiku tak neviem kto ju ma. snad len foto jeho otca:
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ono sa dajú brať rôzne naj: v charisme určite Hogan a Rock, v pohybovom movesete, akým nedisponoval nik pred ani po Lesnar, v schopnosti dokázať urobiť pozerateľný/dobrý match aj napriek rokmi zničenému telu a so širokou variantou oponentov Undertaker, či v práci na micu Rick Flair atd. atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
Starej Rock vypadá absolutně špičkově!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Dobrej zabiják!!! :) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
teraz s tou briadkou+ten ksicht jak moj dvojnik  musim s tym nieco urobit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Virde....vídíš chlape sám sis tou fotkou jeho táty odpověděl. Na tátu nemá ( V otázce svalového rozvoje, plnosti tvarů.)
Naposledy upravil Johncreasy dne pá srpen 12, 2011 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
A srovnání s Cenou?  To je úplně mimo mísu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|