e-witch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 480, 481, 482  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - e-witch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> e-witch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
RaptorMira napsal:
e-witch napsal:
jo, dík vespolek - když už se o něco pokouším, byť doplňkově, tak ať to má nějakou štábní kulturu
to co popisuje Tom jsem na tom sama tak nějak kriticky vydedukovala, úchop mě to nutilo zúžit už přímo v akci, ale i tak to držím úplně na konci rádlování a dál už sa to šmýká ! :)
... a k hlavnímu problému, jj, mám omezenou hybnost na pravé kyčli a stejně tak by mi prospělo dostat se pánví blíž ke kolenům při dřepech, ale prostě to nende ... můžu zkusit, jestli to bude lepčí, když se na to víc zaměřím při strečinku, ale
RaptorMira napsal:
a taky nebude

asi tak :D :D

i kdyby se po... tak nikdy nebude mít pozici, aby začínala bez hrozného předklonu, se zadkem strašně daleko a s hrozně hlubokým podřepem. Tahá ve všech bodech v nevýhodě a změní to maximálně tak po zkrácení kostí... u klasiky má daleko výhodnější postavení...

Myslim, ze muze tahat slusne i sumo. Musi ji, ale to ale nekdo srovnat. Ona treba vytoci spicky jako u suma, ale kolena ji jdou uplne jinam. Porad bojuje s tezistem. Otazka je co sumu budou rikat kycle a kolena.

Kazdopadne by sumem odlehcila dost zadum a co si budem rikat, je to zenska a ty silny zada proste nemaj (i kdyz si to o sobe nektery myslej).

Na stary kolena jsem prisel na to, ze tohle stridani stylu neni uplne od veci a cloveka to muze posunout. Dal bych tomu sanci.

OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... má na výběr, co mu zrovna bude sedět, klidně ať to střídá, určitě se posune v obojím. Ale proč lámat od začátku úplný základ, když to neudělá ani ve dřepu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
arkan

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
drlift_ napsal:
RaptorMira napsal:
e-witch napsal:
jo, dík vespolek - když už se o něco pokouším, byť doplňkově, tak ať to má nějakou štábní kulturu
to co popisuje Tom jsem na tom sama tak nějak kriticky vydedukovala, úchop mě to nutilo zúžit už přímo v akci, ale i tak to držím úplně na konci rádlování a dál už sa to šmýká ! :)
... a k hlavnímu problému, jj, mám omezenou hybnost na pravé kyčli a stejně tak by mi prospělo dostat se pánví blíž ke kolenům při dřepech, ale prostě to nende ... můžu zkusit, jestli to bude lepčí, když se na to víc zaměřím při strečinku, ale
RaptorMira napsal:
a taky nebude

i kdyby se po... tak nikdy nebude mít pozici, aby začínala bez hrozného předklonu, se zadkem strašně daleko a s hrozně hlubokým podřepem. Tahá ve všech bodech v nevýhodě a změní to maximálně tak po zkrácení kostí... u klasiky má daleko výhodnější postavení...

Myslim, ze muze tahat slusne i sumo. Musi ji, ale to ale nekdo srovnat. Ona treba vytoci spicky jako u suma, ale kolena ji jdou uplne jinam. Porad bojuje s tezistem. Otazka je co sumu budou rikat kycle a kolena.

Kazdopadne by sumem odlehcila dost zadum a co si budem rikat, je to zenska a ty silny zada proste nemaj (i kdyz si to o sobe nektery myslej).

Na stary kolena jsem prisel na to, ze tohle stridani stylu neni uplne od veci a cloveka to muze posunout. Dal bych tomu sanci.

OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... má na výběr, co mu zrovna bude sedět, klidně ať to střídá, určitě se posune v obojím. Ale proč lámat od začátku úplný základ, když to neudělá ani ve dřepu?

Nevím jak dlouho to cvičí, ale je to zpestření tréninku do dalších let ,časem se zdokonalí v procítění cviku a celkově v technice .Myslím tím že 1 rok nic neznamená .
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
drlift_ napsal:
RaptorMira napsal:
e-witch napsal:
RaptorMira napsal:
a taky nebude

Míro asi bys čuměl, jaký jsem byl jelito já se svejma čapíma nohama, když jsem se sumem začínal. Vůbec jsem nechápal jak tak může někdo zvedat. A heled. Srovnali mě do toho kluci a i když to byl dlouhej boj, myslím že se mi povedlo se to jakž takž naučit. A přesně jak píše Martin, lehký dny chodím klasikou a těžký sumem a posouvá mě to slušně dál.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK - tak v padesáti konečně vyrovná, co teď dává klasikou jednoruč. Naštěstí bude pořád ve své kategorii vyhrávat, tak o čas fakt nejde...
jinak pro zpestření tréninku ať si dělá i kotouly a veletoče ... mimo závodní období
drlift_

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:

OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat...

Jenze jednak je to zenska (=slaby zada) a pak si myslim, ze az na par vyjimek, temer kazdy, kdo zacal tahat klasikou, taha tak uz nejaky cas a zkusi to sumem, je z toho vykulenej a moc mu to nejde. Ja bych tomu proste sanci dal a hned bych to nezavrhoval.

Kdyz se podivam na MS/ME, kde ty zensky uz umej zvedat, tak pomer klasika versus sumo je dost jednoznacnej, takze na tom sumu pro zensky nejspis neco bude. Neni to tak davno co sumem nezvedal temer nikdo ....
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
RaptorMira napsal:

OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat...

Jenze jednak je to zenska (=slaby zada) a pak si myslim, ze az na par vyjimek, temer kazdy, kdo zacal tahat klasikou, taha tak uz nejaky cas a zkusi to sumem, je z toho vykulenej a moc mu to nejde. Ja bych tomu proste sanci dal a hned bych to nezavrhoval.

Kdyz se podivam na MS/ME, kde ty zensky uz umej zvedat, tak pomer klasika versus sumo je dost jednoznacnej, takze na tom sumu pro zensky nejspis neco bude. Neni to tak davno co sumem nezvedal temer nikdo ....

to máš pravdu. E-witch bude právě ta co v tom poměru zvedá klasikou a dá víc než 3násobek svojí váhy Jinak je mi to jedno. Já jsem v jiné kategorii, takže nekonkúúruju. 56kg váží můj bágl na závody...
e-witch

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
víc než 3násobek svojí váhy

no moméént, ještě nedávno to bylo 160, nejsme na Aukru ! :))
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas 50kilo aj s postelou
160 je trojnasobek
priblizne
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas 50kilo aj s postelou
160 je trojnasobek
priblizne
e-witch

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... hele nesnižuj laskavě mou objemovku !! a hned několikanásobně !

a to zatahuju břicho
Judson

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste tak prifouknout vrsek a bylo by to dokonaly
e-witch

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jo, a Raptor se vytasí se 4násobkem
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako letity znalec zenske krasy davam palec hore!
RaptorMira

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... jo, a Raptor se vytasí se 4násobkem

no v tom případě bych vytasil minimálně 4násobek...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řím taky nepostavili za den
dej ji aspon rok

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - e-witch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 480, 481, 482  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: