|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RaptorMira

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | RaptorMira napsal: | | e-witch napsal: | jo, dík vespolek - když už se o něco pokouším, byť doplňkově, tak ať to má nějakou štábní kulturu
to co popisuje Tom jsem na tom sama tak nějak kriticky vydedukovala, úchop mě to nutilo zúžit už přímo v akci, ale i tak to držím úplně na konci rádlování a dál už sa to šmýká ! :)
... a k hlavnímu problému, jj, mám omezenou hybnost na pravé kyčli a stejně tak by mi prospělo dostat se pánví blíž ke kolenům při dřepech, ale prostě to nende ... můžu zkusit, jestli to bude lepčí, když se na to víc zaměřím při strečinku, ale
| RaptorMira napsal: | | a taky nebude |
asi tak :D :D |
i kdyby se po... tak nikdy nebude mít pozici, aby začínala bez hrozného předklonu, se zadkem strašně daleko a s hrozně hlubokým podřepem. Tahá ve všech bodech v nevýhodě a změní to maximálně tak po zkrácení kostí... u klasiky má daleko výhodnější postavení... |
Myslim, ze muze tahat slusne i sumo. Musi ji, ale to ale nekdo srovnat. Ona treba vytoci spicky jako u suma, ale kolena ji jdou uplne jinam. Porad bojuje s tezistem. Otazka je co sumu budou rikat kycle a kolena.
Kazdopadne by sumem odlehcila dost zadum a co si budem rikat, je to zenska a ty silny zada proste nemaj (i kdyz si to o sobe nektery myslej).
Na stary kolena jsem prisel na to, ze tohle stridani stylu neni uplne od veci a cloveka to muze posunout. Dal bych tomu sanci. |
OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... má na výběr, co mu zrovna bude sedět, klidně ať to střídá, určitě se posune v obojím. Ale proč lámat od začátku úplný základ, když to neudělá ani ve dřepu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arkan

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | drlift_ napsal: | | RaptorMira napsal: | | e-witch napsal: | jo, dík vespolek - když už se o něco pokouším, byť doplňkově, tak ať to má nějakou štábní kulturu
to co popisuje Tom jsem na tom sama tak nějak kriticky vydedukovala, úchop mě to nutilo zúžit už přímo v akci, ale i tak to držím úplně na konci rádlování a dál už sa to šmýká ! :)
... a k hlavnímu problému, jj, mám omezenou hybnost na pravé kyčli a stejně tak by mi prospělo dostat se pánví blíž ke kolenům při dřepech, ale prostě to nende ... můžu zkusit, jestli to bude lepčí, když se na to víc zaměřím při strečinku, ale
i kdyby se po... tak nikdy nebude mít pozici, aby začínala bez hrozného předklonu, se zadkem strašně daleko a s hrozně hlubokým podřepem. Tahá ve všech bodech v nevýhodě a změní to maximálně tak po zkrácení kostí... u klasiky má daleko výhodnější postavení... |
Myslim, ze muze tahat slusne i sumo. Musi ji, ale to ale nekdo srovnat. Ona treba vytoci spicky jako u suma, ale kolena ji jdou uplne jinam. Porad bojuje s tezistem. Otazka je co sumu budou rikat kycle a kolena.
Kazdopadne by sumem odlehcila dost zadum a co si budem rikat, je to zenska a ty silny zada proste nemaj (i kdyz si to o sobe nektery myslej).
Na stary kolena jsem prisel na to, ze tohle stridani stylu neni uplne od veci a cloveka to muze posunout. Dal bych tomu sanci. |
OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... má na výběr, co mu zrovna bude sedět, klidně ať to střídá, určitě se posune v obojím. Ale proč lámat od začátku úplný základ, když to neudělá ani ve dřepu? |
Nevím jak dlouho to cvičí, ale je to zpestření tréninku do dalších let ,časem se zdokonalí v procítění cviku a celkově v technice .Myslím tím že 1 rok nic neznamená . _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | drlift_ napsal: | | RaptorMira napsal: | | e-witch napsal: | jo, dík vespolek - když už se o něco pokouším, byť doplňkově, tak ať to má nějakou štábní kulturu
OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... má na výběr, co mu zrovna bude sedět, klidně ať to střídá, určitě se posune v obojím. Ale proč lámat od začátku úplný základ, když to neudělá ani ve dřepu? |
Míro asi bys čuměl, jaký jsem byl jelito já se svejma čapíma nohama, když jsem se sumem začínal. Vůbec jsem nechápal jak tak může někdo zvedat. A heled. Srovnali mě do toho kluci a i když to byl dlouhej boj, myslím že se mi povedlo se to jakž takž naučit. A přesně jak píše Martin, lehký dny chodím klasikou a těžký sumem a posouvá mě to slušně dál. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
OK - tak v padesáti konečně vyrovná, co teď dává klasikou jednoruč. Naštěstí bude pořád ve své kategorii vyhrávat, tak o čas fakt nejde...
jinak pro zpestření tréninku ať si dělá i kotouly a veletoče ... mimo závodní období
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po červenec 07, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: |
OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... |
Jenze jednak je to zenska (=slaby zada) a pak si myslim, ze az na par vyjimek, temer kazdy, kdo zacal tahat klasikou, taha tak uz nejaky cas a zkusi to sumem, je z toho vykulenej a moc mu to nejde. Ja bych tomu proste sanci dal a hned bych to nezavrhoval.
Kdyz se podivam na MS/ME, kde ty zensky uz umej zvedat, tak pomer klasika versus sumo je dost jednoznacnej, takze na tom sumu pro zensky nejspis neco bude. Neni to tak davno co sumem nezvedal temer nikdo ....
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | RaptorMira napsal: |
OK - proč ale někomu vnucovat styl, který mu evidentně nesedí a u kterého bude neustále muset myslet na techniku...? Pokud k tomu někdo přijde a udělá to z 95% dobře a vidím, že má dobrý setup, a ještě navíc řekne "jé to je parádní a lehké" tak není o čem diskutovat... |
Jenze jednak je to zenska (=slaby zada) a pak si myslim, ze az na par vyjimek, temer kazdy, kdo zacal tahat klasikou, taha tak uz nejaky cas a zkusi to sumem, je z toho vykulenej a moc mu to nejde. Ja bych tomu proste sanci dal a hned bych to nezavrhoval.
Kdyz se podivam na MS/ME, kde ty zensky uz umej zvedat, tak pomer klasika versus sumo je dost jednoznacnej, takze na tom sumu pro zensky nejspis neco bude. Neni to tak davno co sumem nezvedal temer nikdo .... |
to máš pravdu. E-witch bude právě ta co v tom poměru zvedá klasikou a dá víc než 3násobek svojí váhy Jinak je mi to jedno. Já jsem v jiné kategorii, takže nekonkúúruju. 56kg váží můj bágl na závody...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | víc než 3násobek svojí váhy |
no moméént, ještě nedávno to bylo 160, nejsme na Aukru ! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
mas 50kilo aj s postelou
160 je trojnasobek
priblizne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
mas 50kilo aj s postelou
160 je trojnasobek
priblizne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 07, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
... jo, a Raptor se vytasí se 4násobkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 6:36 am Předmět: |
|
|
jako letity znalec zenske krasy davam palec hore! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... jo, a Raptor se vytasí se 4násobkem |
no v tom případě bych vytasil minimálně 4násobek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
Řím taky nepostavili za den
dej ji aspon rok _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|