Tom.K - je to síce malými písmenkami, ale prečítal som Kľudne nech nedýcha aj celú sériu, mne je to jedno
E-witch - palec pofúkam ak chceš, deťom to pomáha
Mě pomohlo u dřepů V průběhu cviku nedýchat
Nadechnout se před pokusem, ,maxímálně celej zpevnit a dolů.
vydechnout až nahoře a opakovat.
Ale používám to až od 80-% maxima.
Presne takto to delam i ja, u celnich drepu, nahore nadech do bricha, zatnout a dolu. Bez pasku.
fakt? Opravdu? Pánové, radíte tady začátečnický věci lifterce s několika tituly mistra ČR, závodící za jeden z nejúspěšnějších oddílů v ČR, takže tohle asi opravdu vědět nebude nooo.
Mrkvičku nekomentuju, ten na to jde nějak moc věděcky... ale bohužel na hovno.
Jo a teta, taky se mi to zrovna dvakrát nelíbí... Utíká Ti to dost do předklonu.
klíd strycu, proč to tady neprobrat, i když z toho něco třeba vím, může to pomoct někomu dalšímu, co to tady čte ... navíc jsem dost samorost, oddíl neoddíl a v souvislosti s tímto logem jsem se dozvěděla už nejednu dobrou radu :D
ano bere mě to dopředu, rozčiluju se právě proto, že se mi to teď nedaří nějak účelně odstranit
jako mladý dojebanec
raděj poraď co můj palec :D
Naposledy upravil e-witch dne pá červenec 11, 2014 9:13 am, celkově upraveno 1 krát
Tom.K - je to síce malými písmenkami, ale prečítal som
ono jde spíš o to, že lifter zvedající v dresech (nebo vlastně i bez dresů) jinak než na potapěče nedřepuje a vlastně i nebenčuje ani netahá. Do plna nadýchlej hrudník obrovsky zpěvní a přidá dost kil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru