|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nick987
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 6:23 pm Předmět: EKTOMORF ! |
|
|
Dobrý den,
mám totální problemy uz.. vubec se neda pribrat. Delam atletiku.. kazdy den trenink. Do fita chodim jen tak 2x do tydne (je to málo?). Včera jsem si sestavil jidelnicek a chtel bych ho tak trochu zhodnotit.
snidane: 150g vlocek, banán
svacina: 100g ryze (nebo testoviny), 1 lzicka olej, varene vejce 4x
obed: 100g ryze, lzcika extra olivovy olej, 100g kureci prsa
svacina: ryze 100g, lzicka olivoveho oleje
vecere: olivovy olej 1 lzicka, ryze 200g (nebo testoviny)
druha vecere: tvaroh odtucneny, piskoty 10ks.
3511kcal,bilkoviny 139g, sacharidy 546, tuky 87,2.
Mozná bych ubral nejake bilkoviny a pridal na tukach ale nevim co ubrat.
Co se tyce treninku jedu spis UT: cele telo.. hlavne nohy (atle.trenink), CT: biceps, triceps, popripadne lytka SO- prsa,ramena. Bricho jezdím tak 4x do tydne.
Moje váha 66kg. pred rokem jsem mel cca 62kg. nejak jsem pribral ale ted uz to jde nejak spatne a nevím proc. Děkuji za pomoc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
a když koukám na ten jídelníček, tak fakt nevím, kde jsi vzal 140 g bílkovin, to jako z té rýže, směšných 4 vajec, trapné vaničky tvarohu a ubohých 100 g kuřecích prs, děláš si z nás srandu?
|
|
| nahoru |
|
 |
nick987
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
vypocitali mi to kaloricke tabulky. Snidane ma 23 bilkovin, svacina 33, obed 30, svacina 7, vecere 14 vecer 2: 31
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
precti si neco o vyuzitelnosti bilkovin,, obilniny maj sice okolo 13g B/100g, ale pokud je jis samotne, ta vyuzitelnost je hodne nizka, ale napr. s cervenym masem se dobre doplnuje a uz to jde pocitat.
ty v podstate nemas od obeda bilkoviny, ptze i ten tvaroh samotny za moc nestoji _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
Zkusil jsem to nacpat do svý super-mega-nejlepší aplikace  a výsledek je 430 g sacharidů, 125 g bílkovin, 55 g tuku => cca 2700 kcal (je to bez těch piškotů, ty v databázi nemam, ale to už bude zanedbatelný rozdíl).
Během zadávání jsem si řikal, jestli myslíš vážně, že chceš přibrat na 4x denně rýže s 1 lžičkou olivového oleje
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | jako každý ektomorf jsi akorát líný se pořádně nažrat, proto máš cvrklý žaludek a žereš porce jako pro vrabčáka, ty ve skrytu duše chceš být hubený ektomorf, tak tady nepiš kidy o tom, že chceš přibrat, když to není vůbec pravda... |
pekna sracka.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | cipinek napsal: | jako každý ektomorf jsi akorát líný se pořádně nažrat, proto máš cvrklý žaludek a žereš porce jako pro vrabčáka, ty ve skrytu duše chceš být hubený ektomorf, tak tady nepiš kidy o tom, že chceš přibrat, když to není vůbec pravda... |
pekna sracka. |
cipinek? ci ektomorf?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nick987
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Big Muscle- sorry ja myslel 1 lzici.
Takže jestli jsem to dobre pochopil tak roslinne bilkoviny nejsou tak dulezite. Tak muzu mit treba 100g zivocisnych a 50g roslinnych bílkovin? stravi se mi to?.
Jinak k snidani pridam mleko 250ml.
k odpoledni svacine pidam cottage
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 9:00 pm Předmět: |
|
|
ne žádný nesmysly, místo té rýže k obědu tam hodíš 250 g pěkně prorostlé krkovice a půl kila brambor s půl malé lahvičky tatarky, to stejné k večeři, maso a brambory, pokud chceš přibrat, tak 0,5 kg tučného masa denně, klidně i tučné ryby...
|
|
| nahoru |
|
 |
nick987
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
jsem student a tohle si moc nemuzu dovolit cipinku..
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 9:53 pm Předmět: |
|
|
napr.: vymen 100g ryze za 150g cestovin s 2 kelimkami cottage
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
Rady hezké, ale uvědomte si že ektomorf má slabší nejen tělesnou konstituci ale taky kapacitu trávení, když si zaplácne žaludek těžkým jídlem tak asi těžko udrží denní příjem.
Dej tam denně tři sáčky rýže a každý s 200-250g kuřecího, hovězího (vyjímečně...) nebo libového vepřového a porosteš. K tomu dvě až tři vyvážené svačiny (120g pečiva, šunka/sýr...)
Sám jsem ektomorf a vím o čem mluvím. To samé brambory, zbytečně dlouho se tráví. Potřebuješ něco co rychle strávíš a znova se můžeš rychle najíst, jen tak toho za den sníš dost. Dobře pij a nikdy ráno nehladověj. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 11:52 pm Předmět: |
|
|
Nevidím důvod, proč žrát furt jen rejži s masem, nechystá se na Mr. Olympia. V pohodě může zařadit brambory, vločky, těstoviny, pohanku, vajíčka, tvaroh, cottage, luštěniny, atd.
Jedna věc je mít stravu ze který bude nabírat, druhá je mít ten jídelníček trochu pestrej a neposrat si trávení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|