EKTOMORF !

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - EKTOMORF !  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> EKTOMORF !
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nick987

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 6:23 pm    Předmět: EKTOMORF ! Odpovědět s citátem

Dobrý den,
mám totální problemy uz.. vubec se neda pribrat. Delam atletiku.. kazdy den trenink. Do fita chodim jen tak 2x do tydne (je to málo?). Včera jsem si sestavil jidelnicek a chtel bych ho tak trochu zhodnotit.
snidane: 150g vlocek, banán
svacina: 100g ryze (nebo testoviny), 1 lzicka olej, varene vejce 4x
obed: 100g ryze, lzcika extra olivovy olej, 100g kureci prsa
svacina: ryze 100g, lzicka olivoveho oleje
vecere: olivovy olej 1 lzicka, ryze 200g (nebo testoviny)
druha vecere: tvaroh odtucneny, piskoty 10ks.

3511kcal,bilkoviny 139g, sacharidy 546, tuky 87,2.
Mozná bych ubral nejake bilkoviny a pridal na tukach ale nevim co ubrat.
Co se tyce treninku jedu spis UT: cele telo.. hlavne nohy (atle.trenink), CT: biceps, triceps, popripadne lytka SO- prsa,ramena. Bricho jezdím tak 4x do tydne.
Moje váha 66kg. pred rokem jsem mel cca 62kg. nejak jsem pribral ale ted uz to jde nejak spatne a nevím proc. Děkuji za pomoc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako každý ektomorf jsi akorát líný se pořádně nažrat, proto máš cvrklý žaludek a žereš porce jako pro vrabčáka, ty ve skrytu duše chceš být hubený ektomorf, tak tady nepiš kidy o tom, že chceš přibrat, když to není vůbec pravda...
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a když koukám na ten jídelníček, tak fakt nevím, kde jsi vzal 140 g bílkovin, to jako z té rýže, směšných 4 vajec, trapné vaničky tvarohu a ubohých 100 g kuřecích prs, děláš si z nás srandu?
nick987

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypocitali mi to kaloricke tabulky. Snidane ma 23 bilkovin, svacina 33, obed 30, svacina 7, vecere 14 vecer 2: 31
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

precti si neco o vyuzitelnosti bilkovin,, obilniny maj sice okolo 13g B/100g, ale pokud je jis samotne, ta vyuzitelnost je hodne nizka, ale napr. s cervenym masem se dobre doplnuje a uz to jde pocitat.

ty v podstate nemas od obeda bilkoviny, ptze i ten tvaroh samotny za moc nestoji
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil jsem to nacpat do svý super-mega-nejlepší aplikace a výsledek je 430 g sacharidů, 125 g bílkovin, 55 g tuku => cca 2700 kcal (je to bez těch piškotů, ty v databázi nemam, ale to už bude zanedbatelný rozdíl).

Během zadávání jsem si řikal, jestli myslíš vážně, že chceš přibrat na 4x denně rýže s 1 lžičkou olivového oleje
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
jako každý ektomorf jsi akorát líný se pořádně nažrat, proto máš cvrklý žaludek a žereš porce jako pro vrabčáka, ty ve skrytu duše chceš být hubený ektomorf, tak tady nepiš kidy o tom, že chceš přibrat, když to není vůbec pravda...

pekna sracka.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
cipinek napsal:

pekna sracka.

cipinek? ci ektomorf?
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
cipinek napsal:

pekna sracka.

podla mna ma cipinek pravdu , je to len v hlave
nick987

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle- sorry ja myslel 1 lzici.
Takže jestli jsem to dobre pochopil tak roslinne bilkoviny nejsou tak dulezite. Tak muzu mit treba 100g zivocisnych a 50g roslinnych bílkovin? stravi se mi to?.

Jinak k snidani pridam mleko 250ml.
k odpoledni svacine pidam cottage
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne žádný nesmysly, místo té rýže k obědu tam hodíš 250 g pěkně prorostlé krkovice a půl kila brambor s půl malé lahvičky tatarky, to stejné k večeři, maso a brambory, pokud chceš přibrat, tak 0,5 kg tučného masa denně, klidně i tučné ryby...
nick987

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem student a tohle si moc nemuzu dovolit cipinku..
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napr.: vymen 100g ryze za 150g cestovin s 2 kelimkami cottage
wondra

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rady hezké, ale uvědomte si že ektomorf má slabší nejen tělesnou konstituci ale taky kapacitu trávení, když si zaplácne žaludek těžkým jídlem tak asi těžko udrží denní příjem.

Dej tam denně tři sáčky rýže a každý s 200-250g kuřecího, hovězího (vyjímečně...) nebo libového vepřového a porosteš. K tomu dvě až tři vyvážené svačiny (120g pečiva, šunka/sýr...)

Sám jsem ektomorf a vím o čem mluvím. To samé brambory, zbytečně dlouho se tráví. Potřebuješ něco co rychle strávíš a znova se můžeš rychle najíst, jen tak toho za den sníš dost. Dobře pij a nikdy ráno nehladověj.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidím důvod, proč žrát furt jen rejži s masem, nechystá se na Mr. Olympia. V pohodě může zařadit brambory, vločky, těstoviny, pohanku, vajíčka, tvaroh, cottage, luštěniny, atd.
Jedna věc je mít stravu ze který bude nabírat, druhá je mít ten jídelníček trochu pestrej a neposrat si trávení.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - EKTOMORF ! Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: