Euro 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Euro 2012  Úvodní stránka -> Ostatní -> Euro 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenér má týmu dát taktiku - a pokud je jí hra na jednoho útočníka, kterého má doplňovat skvělej Pilař + někdo špatnej na pravo a Rosickej útočící z pozice stopera, tak je to taktika už jasně a zaručeně nevhodná. Takže jo, změnit trenéra je nutnost. Přinese to změnu? Ve stylu fotbalu určitě.
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Trenér má týmu dát taktiku - a pokud je jí hra na jednoho útočníka, kterého má doplňovat skvělej Pilař + někdo špatnej na pravo a Rosickej útočící z pozice stopera, tak je to taktika už jasně a zaručeně nevhodná. Takže jo, změnit trenéra je nutnost. Přinese to změnu? Ve stylu fotbalu určitě.

Aji kdyby to trenoval Advocaat, Guardiola, Ferguson dohromady. Oni na to nemaji jako jednotlivci, ani jako team. Muzou zahrat jeden, dva podareny zapasy, ale zbytek bude biida.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chuckis

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není pravda. Jako příklad bych uvedl MS v hokeji 2010. Taky se říkalo, že na to nemaj a jak to dopadlo ?
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:
Muzou zahrat jeden, dva podareny zapasy

Chuckis

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako já repre taky moc nemusim, protože předváděj hovno, ale vem to i z tohohle úhlu pohledu :)
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolím si sem dát jeden obrázek :D ... (i když já jakožto zaujatej hokejovej fanda a antifotbalovej fanda nejsem správný měřítko :D )
tomasjuve

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Dovolím si sem dát jeden obrázek :D ... (i když já jakožto zaujatej hokejovej fanda a antifotbalovej fanda nejsem správný měřítko :D )

ten kto vytvoril ten obrazok je riadne vymlety futbal je vo svete asi tak 100 krat popularnejsi a urobit v nom uspech je neporovnatelne narocnejsie ako v hokeji
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomasjuve napsal:
Grimley napsal:

ten kto vytvoril ten obrazok je riadne vymlety futbal je vo svete asi tak 100 krat popularnejsi a urobit v nom uspech je neporovnatelne narocnejsie ako v hokeji

To mi řekni proč je náročnější v něm "urobit" úspěch?... kolik je v čr registrovanejch fotbalistů?... fotbal se hraje na každý vsi ... :))
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
fotbal se hraje na každý vsi ... :))

v každé vsi všude na světě, i ty nejzapadlejší africký a asijský prdele hrajou fotbal...je několikanasobně jednodušší vyhrát ( pro náš nároďák ) hokejový mistrovství světa , než fotbalový. V hokeju ja ta 6tka nejlepších stejná už desítky let a jen se mění. Ve fotbale ma MS šanci vyhrát třeba 15 týmů
tomasjuve

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
tomasjuve napsal:
Grimley napsal:

To mi řekni proč je náročnější v něm "urobit" úspěch?... kolik je v čr registrovanejch fotbalistů?... fotbal se hraje na každý vsi ... :))

trochu logiky by nezaskodilo ziadas odo mna argument a sam ho hned spominas. zober si SR 8000 ludi hra hokej z toho hadam 40 sa moze dostat do repre ktora moze vyhrat ms v hokeji. to znamena 1 z 200 ludi ma taku sancu to ani netreba byt neviem ako nadany - dovod je ze hokej hra velmi malo lludi na svete. naproti futbal hral hadam kazdy na svete a musis maat skutocne talent ako 1 z 100 000 aby si mohol vyhrat ms. samozrejme to co som pisal plati akonarocne je to pre jednotlivca , ale v pripade krajin to ostava hoci pomer uz nie je tak vyrazne ako pri jednotlivcoch

Naposledy upravil tomasjuve dne út červen 12, 2012 6:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Pavelito

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozně se omlouvám Gebremu....v zimě na Tipsport lize se mi nezdál, ale co předvádí na EURU....super Theo
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No člověk by zase řekl, že na MS se dostane opravdu výběr, když je možnost vybírat z tolika lidí ... ale jak vidíme, ono to zase s tím výběrem nebude tak horký
kuše

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serou mě ti prej fotbaloví experi na ČT4, kvůli nim mám vyplej zvuk... strašný moudra, co melou...
Pavelito

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No člověk by zase řekl, že na MS se dostane opravdu výběr, když je možnost vybírat z tolika lidí ... ale jak vidíme, ono to zase s tím výběrem nebude tak horký

Spíš je to tak..... MS v hokeji pro mě ztrácí atraktivitu oproti fotbalovému tím, že je každý rok ... což znamená 3x víc pokusů vyhrát hokej než fotbal..
Seva98

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tahle logika? Fotbal se hraje vsude, v CR hral fotbal snad uplne kazdy chlap minimalne 1. Hokej je vetsinou cenove/casove hodne narocny a je velkemu procentu mladych nedostupny a tak sanci si zatrenovat a vyzkouset hokej ma jen hrstka.

Z toho vyplyva, ze najit v sobe fotbalovy talent ma vesmes sanci kazdy. Zato v hokeji muze byt tech promhranych talentu v CR 100vky. Takze lidi co jsou talentovani ve fotbale v CR a vi o tom, je o hodne vice nez tech talentovanych v hokeji.

Sami se podivejte na recko, nikdy se mu nedarilo a prece ma jedno zlato z ME. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98eck%C3%A1_fotbalov%C3%A1_reprezentace

Proste uspet je stejne narocne, jen nase Ceska reprezentace ve fotbale nestoji za rec, zatim.

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Euro 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: