|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
absolutní úlet! Baroš-Pilaš-Gebre-Hubshík-Limberskej dneska skvělý a můj favorit na 3. místo Rusáci OUT.... :D to je divnej turnaj tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | absolutní úlet! Baroš-Pilaš-Gebre-Hubshík-Limberskej dneska skvělý a můj favorit na 3. místo Rusáci OUT.... :D to je divnej turnaj tohle. |
Rusko nepotupuje?
Mají stejně bodů s Řekama, ale vstřelili více golu celkově takže podle score potupují oni ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
Naštěstí jsou důležitější vzájemný zápasy, než skóre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Fantastickej zaver skupiny :) a vyhnem se Germanum . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Líp to skončit nemohlo. My jdeme z prvního místa a Rusko jde do hajzlu. |
Přesně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Narcooo napsal: | | Fantastickej zaver skupiny :) a vyhnem se Germanum . . . |
Portugalsko či Nizozemí nás smáznou stejně dobře jako skopčáci (pokud tedy bojujeme s týmy z této skupiny). Tenhle tým je strašně slabý a jediný důvod proč jsme teď v druhém poločase dominovali byl, že Poláci stejně jako ve všech ostatních zápasech ve druhém poločase odpadli ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
třeba se nám povede ten antifotbal z prvních 20 minut i ve 1/4finále =) já už věřím všemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Narcooo napsal: | | Fantastickej zaver skupiny :) a vyhnem se Germanum . . . |
Portugalsko či Nizozemí nás smáznou stejně dobře jako skopčáci (pokud tedy bojujeme s týmy z této skupiny). Tenhle tým je strašně slabý a jediný důvod proč jsme teď v druhém poločase dominovali byl, že Poláci stejně jako ve všech ostatních zápasech ve druhém poločase odpadli ... |
Já jsem našim letos také nevěřil, ovšem říci poté, co dokázali vyhrát skupinu, že je ten tým strašně slabý.....je hloupé a to negativistické zanícení až příliš citelné. Ikdyby nás někdo ve čtvrtfinále smázl....nedá se k těm mladejm klukům říci zlého ani popel. Natož ne takovou nesmyslnou kritiku. A Jiráček hraje jako ďábel....učil jsem toho kluka jenom rok, ale byl to šikovnej klučina už tenkrát.
Naposledy upravil Johncreasy dne so červen 16, 2012 11:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | třeba se nám povede ten antifotbal z prvních 20 minut i ve 1/4finále =) já už věřím všemu |
Můžeme hrát jen to co nám dovolí protivník. A jak jsi asi viděl, když protivník hrál kvalitně, prostě jsme se zhroutili. Baroš mohl jít na pivo protože se k němu míč nedostal a v obraně máme díry (jsem docela zvědavý kam se posune Gebre Selassie. Kluk opálená hraje výborně)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:29 pm Předmět: |
|
|
Tak Řecko před 8 lety taky nebylo lepší proti snad Itálii, Portugalsko a nám a stejně to vyhrálo. Měly štěstí a pravda - ta obrana jim fakt fungovala, né jako nám stopeři. Ale stát se může fakt všechno.
Jinak náš tým je stejně slabej jako před 14 dny. Štastně postoupili z nejslabší skupiny, ale i tak je top8 úspěch.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Grimley napsal: | No člověk by zase řekl, že na MS se dostane opravdu výběr, když je možnost vybírat z tolika lidí ... ale jak vidíme, ono to zase s tím výběrem nebude tak horký |
Spíš je to tak..... MS v hokeji pro mě ztrácí atraktivitu oproti fotbalovému tím, že je každý rok ... což znamená 3x víc pokusů vyhrát hokej než fotbal.. |
ty vole ty jsi matfyzak, ne? 3x1=4,to se jen tak nevidi
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Já jsem našim letos také nevěřil, ovšem říci poté, co dokázali vyhrát skupinu, že je ten tým strašně slabý.....je hloupé a to negativistické zanícení až příliš citelné. Ikdyby nás někdo ve čtvrtfinále smázl....nedá se k těm mladejm klukům říci zlého ani popel. Natož ne takovou nesmyslnou kritiku. A Jiráček hraje jako ďábel....učil jsem toho kluka jenom rok, ale byl to šikovnej klučina už tenkrát. |
Díky štěstí jsme vyhráli nejslabší skupinu. Byl by to úspěch, kdyby tomu odpovídala hra. Jenže tomu tak nebylo.
Rusové nás smázli jak hovno z podlahy.
Řekům jsme se štěstím dali na začátku dva goly. Pak jsme hráli tužku a báli se o vítězství. V utkání s Řeckem jsme měli kliku, nevyhráli jsme to díky nějak kvalitní hře. Řecko je pro všechny nepříjemné díky tvrdé obraně a když dostali ze začátku dva goly, všechno se jim rozpadlo.
Poláci nás v prvním poločase přehráli, pak odpadli fyzicky a mohli jsme hrát my. To byl jediný poločas kdy jsme hráli hezký fotbal na který se dalo koukat.
| guruhonza napsal: | Tak Řecko před 8 lety taky nebylo lepší proti snad Itálii, Portugalsko a nám a stejně to vyhrálo. Měly štěstí a pravda - ta obrana jim fakt fungovala, né jako nám stopeři. Ale stát se může fakt všechno.
Jinak náš tým je stejně slabej jako před 14 dny. Štastně postoupili z nejslabší skupiny, ale i tak je top8 úspěch. |
Já od tohoto týmu zázraky neočekávám. Nemáme individuality nejlepších týmů, takže je vysoce pravděpodobné že s nimi prohrajeme. Z tohoto pohledu je postup úspěch. Pro mě osobně je však postup danajským darem, protože díky tomu se Bílek u týmu udrží i pro kvalifikaci pro MS. A to je hodně špatná zpráva. Jiný trenér by z tohodle materiálu určitě neudělal druhé Španělsko, z hovna bič neupleteš, ale kvalitní trenér by prostě nedělal takové ptákoviny jako Bílek. Typickým příkladem může být Baroš. Když mu dvou letech dojde že Baroš je na špičce osamocen a že by mohl říci ostatním hráčů aby mu občas přihráli, je něco HODNĚ špatně. Jestli jsi si všímal, tak teď se ostatní hráči konečně snažili poslat Baroše do brejku, což je jeho silná zbraň. V předchozích dvou utkání, alespoň v těch částí co jsem viděl, bylo podobných pokusů nula.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
Jinými slovy máme 6 bodů.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:58 pm Předmět: |
|
|
V nas prospech hralo nekolik veci - jednoznacne nejslabsi skupina, psychickej a fyzickej odpadak Polaku a casto vidana vec, ze tym, co hraje jednoznacne nejlepsi fotbal ( Rusko ) v rozhodujícím špílu vyhoří
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|