|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Evelina
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: | | daymoon napsal: | | Evelina napsal: | | Tak posloucham a delam, co rekne, a nediskutuju. | To je asi základní předpoklad úspěchu a ten ty už máš |
To je skôr základný princíp slepej viery a ovčianstva..... Prehadzovanie zodpovednosti za "niečo moje" niekomu inému BEZ DISKUSIÍ medzi sebou ???... V kostole by sa z teba tešili.... Aj v armáde.... :D |
Tak jako jo, zeptam se, ale pokud na jedne strane stoji clovek, co trenuje lidi na zavody a na druhe ja, co si googlim deltovy svaly tak..se priklanim k tomu prvnimu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pozemštajn
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
| Evelina napsal: | Pozemšt
ajn napsal: | | daymoon napsal: | | Evelina napsal: | | Tak posloucham a delam, co rekne, a nediskutuju. | To je asi základní předpoklad úspěchu a ten ty už máš |
To je skôr základný princíp slepej viery a ovčianstva..... Prehadzovanie zodpovednosti za "niečo moje" niekomu inému BEZ DISKUSIÍ medzi sebou ???... V kostole by sa z teba tešili.... Aj v armáde.... :D |
Tak jako jo, zeptam se, ale pokud na jedne strane stoji clovek, co trenuje lidi na zavody a na druhe ja, co si googlim deltovy svaly tak..se priklanim k tomu prvnimu. |
A preto Ti aj môj večný oponent CIZO skritizoval postup trénera (v tom mám rovnaký názor) ?....
Slepá viera je tá najhoršia, tak sa jej zbav :-) Maj sa pekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
| Evelina napsal: | | Tak jako jo, zeptam se, ale pokud na jedne strane stoji clovek, co trenuje lidi na zavody a na druhe ja, co si googlim deltovy svaly tak..se priklanim k tomu prvnimu. |
Souhlasím, ale dnešní doba je plná mylných informací a samozvaných odborníků na všechno, takže i laik by měl převzít odpovědnost sám za sebe a postupně se vzdělávat, rozšiřovat si obzory a hlavně používat zdravý rozum. Jinými slovy zjisti si např. něco o dysbalancích ramenního kloubu a potom se zeptej trenéra, co si o tom myslí. Buď ti dá smysluplnou nezavádějící odpověď, o čemž v tomhle případě silně pochybuju, nebo sama uvidíš, že to až taková kapacita není. :) Nicméně chápu, že tenhle sebevzdělávací přístup vyžaduje svůj čas a úsilí, které ne každý chce/může obětovat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Evelina
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
Ja se teda nepovazuju za uplne vypatlanou osobu, ale souhlasim, ze to asi malokdo  . Spis jde o to, ze jsem cvicit nikdy nechodila a tak mi prislo prirozeny se jit zeptat co a jak mam delat. Vzdelavat se snazim, jinak bych sem nechodila a nesmejdila v clancich a lozich, jak co kdo cvici.
Kazdopadne za vase reakce a cas moc dekuju, budu se snazit vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Evelina
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | hoď sem aktuálku Evelíno, nebo tě odnese čert s hodností vraníka do pekla jako Dorotu Máchalovou |
Hlavne, ze na Tvem profilu jich je . Myslim, ze na moje speky tu nikdo moc zvedavej neni . Ja totiz kdyz uz na sobe nejakej ten sval najdu, tak se schova driv, nez vytahnu fotak
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | špeky? cože? 175 cm a 66 kg, ideální ženská postava , já bych tě bral i se špekama, hlavně wže cvičíš a baví tě to |
Aj podľa mňa je to ideálny pomer výšky a váhy U ŽENY, ktorá má tu váhu aj zo špekov, a nie len zo svaalov. Evelin, troška špekov je u ženy sexy.... ;-)..... Tak za každú cenu proti tým špekom nebojuj, len cvič (rovnomerne....) celé telo pre dobrý pocit. Ak ale chceš súťažiť časom, tak......to bude veľmi zlé rozhodnutie z môjho pohľadu. Určite aj z cipinekovho, keďže aj on vie, že pri súťažení sú špeky neprípustné.... Ale žena úplne bez špekov (a teraz nemám na mysli prsia) je trochu paródiou na ženu, ČO SA POSTAVY TÝKA....a za tým si stojím.
A ešte doplním cipineka.... Hlavne že cvičíš, baví Ťa to a.....potíš sa :-)... :P
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
| Evelina napsal: | | cipinek napsal: | hoď sem aktuálku Evelíno, nebo tě odnese čert s hodností vraníka do pekla jako Dorotu Máchalovou |
Hlavne, ze na Tvem profilu jich je . Myslim, ze na moje speky tu nikdo moc zvedavej neni . Ja totiz kdyz uz na sobe nejakej ten sval najdu, tak se schova driv, nez vytahnu fotak |
to si piš, že zvědaví jsou
a určitě špeky nemáš
|
|
| nahoru |
|
 |
Evelina
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 5:02 am Předmět: |
|
|
ja teda tohle radim mezi hubeny holky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 7:45 am Předmět: |
|
|
Ano, "spekata" rozhodne nie si.... :-) ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Evelina
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | ja teda tohle radim mezi hubeny holky :D |
Sakrys, ja prave nechci byt "hubena" .
Jinak dekuji vsem za pochvalu, mym cilem je, aby bylo trochu videt, ze cvicim, proste sem tam nejakej ten sval a budu uz spokojena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|