Extremni poceni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Extremni poceni  Úvodní stránka -> Trénink -> Extremni poceni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laikov napsal:
Právě, že je tam ten česnek celkem dost cítit. A na těch potížích s trávením taky něco bude, protože sem přišel na to, že bude pro můj žaludek lepší, když budu jíst jen jednu tabletu denně namísto doporučených dvou.

kup si cesnekove tobolky,ktere se vstrebavaji az po pruchodu zaludkem ve streve, smrdet nebudes a blbe ti taky nebude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Duro

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne je tiez hned horko,nemam pocit ze by to bolo z nedostatku kondicie (5rokov kickbox)
byva mi hned horko v zime v autobuse,o fitku ani nehovorim,chod na vysetrenie stitnej zlazy,ja mam nejaky problem v tom
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
mne je tiez hned horko,nemam pocit ze by to bolo z nedostatku kondicie (5rokov kickbox)
byva mi hned horko v zime v autobuse,o fitku ani nehovorim,chod na vysetrenie stitnej zlazy,ja mam nejaky problem v tom

hyperfunkce štítné žlázy? nepříjemná věc...
Laikov

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co to je hyperfunkce štítné žlázy? A jak se to projevuje?
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laikov napsal:
A co to je hyperfunkce štítné žlázy? A jak se to projevuje?

www.google.cz

edit:
Jak se projevuje?
Hormony štítné žlázy řídí pochody v celém Vašem těle. Proto jsou příznaky jejich nadprodukce velmi rozsáhlé. Při hyperfunkci pracuje Vaše tělo jakoby na „plné obrátky“, i když to vůbec není potřeba. Typicky se to projeví zvětšením štítné žlázy (strumou) a zrychlenou srdeční činností. Jste předráždění a trpíte nespavostí. Díky zrychlenému metabolismu se Vaše tělo více zahřívá a Vy nesnesete teplo. Potíte se. Vaše domácnost se vyznačuje tím, že máte okna otevřená i v té největší zimě.

Účinkem hormonů hubnete, ačkoliv máte dobrou chuť k jídlu a dokonce toho víc sníte. Jemně se Vám třesou ruce. Vaše oči jsou lesklé a mohou být i vystouplé. Máte teplou opocenou kůži, vypadávají Vám vlasy a třepí se nehty. Později se přidá i svalová slabost nebo psychické poruchy.
maria

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mnohí športovci zneužívajú práve lieky na podporu funkcie štít.žľazy v príprave za účelom zbavenia sa tuku a to vyvoláva to nadmerné potenie a pocit tepla aj v zim.období
autorovi topicu:pri používaní anabolík to vie byť jen so sprievodných následkov to o čom píšeš, ale nechcem nič naznačiť
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
mnohí športovci zneužívajú práve lieky na podporu funkcie štít.žľazy v príprave za účelom zbavenia sa tuku a to vyvoláva to nadmerné potenie a pocit tepla aj v zim.období
autorovi topicu:pri používaní anabolík to vie byť jen so sprievodných následkov to o čom píšeš, ale nechcem nič naznačiť

Hyperfunkci si nejefektivněji vyvolávají hlavně kulturisté. Hyperfunkce je vzácná a běžnější a méně drastická je hypofunkce.
Diana

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I při hypofunkci můžeš mít návaly horka a pocení.
Arantir

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sa potim tiez ako prasa.este si spominam,ze na zakladnej skole som sa skoro nepotil,vtedy som chcel byt basketbalistom a ked som pozeral NBA,vsetci manici spoteni jak prasce a ja nic.tak nejak to zacalo cez strednu skolu az doteraz.bohuzial jedine co ostava,je zvyknut si.robili mi uz plno testov,krv,stolicu,stitnu zlazu kvoli hormonom,tlak idealny...vsetko v normale.moze to byt skryta choroba,ale to by ma asi museli rezat na kusky,aby to zistili...
Duro

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tie ostatne priznaky (rychly metabolizmus,trasenie rukami atd )nemam
ale neurologicka mi povedala ze mam tu hyperfunkciu (ako povedal aj herza)mam aj zvyseny tlak (asi prave z toho),mam nejake prasky asi uz rok ale stale je to rovnake,tak neni to zas tak strasna vada zdravotna (aj ked minule som musel ist 6kilakov peso,lebo som proste nemohol v autobuse vydrzat )najhorsie je ze ked v tychto teplach a dusnach videm von (myslim napr len 20metrov k autu )tak uz som cely prepoteny a pomaly idem odpadnut
po rannom behu vyzeram jak keby som sa kupal,no co uz
Diana

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
tie ostatne priznaky (rychly metabolizmus,trasenie rukami atd )nemam
ale neurologicka mi povedala ze mam tu hyperfunkciu (ako povedal aj herza)mam aj zvyseny tlak (asi prave z toho),mam nejake prasky asi uz rok ale stale je to rovnake,tak neni to zas tak strasna vada zdravotna (aj ked minule som musel ist 6kilakov peso,lebo som proste nemohol v autobuse vydrzat )najhorsie je ze ked v tychto teplach a dusnach videm von (myslim napr len 20metrov k autu )tak uz som cely prepoteny a pomaly idem odpadnut
po rannom behu vyzeram jak keby som sa kupal,no co uz

Štítná žláza se léčí na edokrinologii.
Odběry 2 x za rok + úprava dávkování podle nich / SONO 1 x za rok aby se zjistily případné změny na štítnici.
Je klidně možné, že máš špatně nastavené dávkování léků ( Letrox, Euthyrox apod. )
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na hyperfunkci nemůže brát tyto léky, jinak by si naopak hyperfunkci zhoršil ještě víc. Nejsem lékař, ale hormony štítné žlázy suplementují naše vlastní a při hyperfunkci naše štítná žláza produkuje nadbytek hormonů, takže se naopak musí nasadit medikamenty, které tlumí jejich produkci (tyreostatika). Léčba je dlouhodobá, může trvat i měsíce, pakliže se situace nezlepší, tak se situace řeší i resekcí štítné žlázy.

Připomínám, že o tohle jsem se hodně zajímal právě proto, že jsem dělal kulturistiku a v kulturistice se T3 a T4 zneužívají, s těmito poznatky se člověk těmto látkám vyhne obloukem.
Diana

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Na hyperfunkci nemůže brát tyto léky, jinak by si naopak hyperfunkci zhoršil ještě víc. Nejsem lékař, ale hormony štítné žlázy suplementují naše vlastní a při hyperfunkci naše štítná žláza produkuje nadbytek hormonů, takže se naopak musí nasadit medikamenty, které tlumí jejich produkci (tyreostatika). Léčba je dlouhodobá, může trvat i měsíce, pakliže se situace nezlepší, tak se situace řeší i resekcí štítné žlázy.

Připomínám, že o tohle jsem se hodně zajímal právě proto, že jsem dělal kulturistiku a v kulturistice se T3 a T4 zneužívají, s těmito poznatky se člověk těmto látkám vyhne obloukem.

Zrovna jeden člen fóra vtipkoval, že má hyperfunkci a já hypofunkci a bereme stejný lék i dávkování ( Letrox 150 ), takže si ho můžeme půjčovat*a20*
A "vyladění" nemusí trvat měsíce, ale i roky. Kdo jednou poznal, už jinak nikdy nechce
A souhlasím s tebou v tom, že člověk, který si tím prošel nedokáže pochopit někoho, kdo tyto hormony bere k jiným, než zdravotním účelům. I když každého věc, jak se sebou naloží.

Jinak příznaky např. typické pro zvýšenou funkci mohou být i v případě snížené funkce ( vysoký krevní tlak, křeče na srdci, návaly horka, neustálá žízeň apod. ). To je opět z vlastní zkušenosti.
Broken

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ale kamarád už musel být léčenej nebo operovanej,kdyby mu na neléčenou hyperfunkci nasadil letrox,tak už si moc nepokecáte:-)
Diana

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem "koupila" tak prodávám. Nejsem lékař, ale pacient

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Extremni poceni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: