|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Laikov napsal: | | Právě, že je tam ten česnek celkem dost cítit. A na těch potížích s trávením taky něco bude, protože sem přišel na to, že bude pro můj žaludek lepší, když budu jíst jen jednu tabletu denně namísto doporučených dvou. |
kup si cesnekove tobolky,ktere se vstrebavaji az po pruchodu zaludkem ve streve, smrdet nebudes a blbe ti taky nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Duro
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
mne je tiez hned horko,nemam pocit ze by to bolo z nedostatku kondicie (5rokov kickbox)
byva mi hned horko v zime v autobuse,o fitku ani nehovorim,chod na vysetrenie stitnej zlazy,ja mam nejaky problem v tom
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | mne je tiez hned horko,nemam pocit ze by to bolo z nedostatku kondicie (5rokov kickbox)
byva mi hned horko v zime v autobuse,o fitku ani nehovorim,chod na vysetrenie stitnej zlazy,ja mam nejaky problem v tom |
hyperfunkce štítné žlázy? nepříjemná věc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Laikov
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
mnohí športovci zneužívajú práve lieky na podporu funkcie štít.žľazy v príprave za účelom zbavenia sa tuku a to vyvoláva to nadmerné potenie a pocit tepla aj v zim.období
autorovi topicu:pri používaní anabolík to vie byť jen so sprievodných následkov to o čom píšeš, ale nechcem nič naznačiť _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | mnohí športovci zneužívajú práve lieky na podporu funkcie štít.žľazy v príprave za účelom zbavenia sa tuku a to vyvoláva to nadmerné potenie a pocit tepla aj v zim.období
autorovi topicu:pri používaní anabolík to vie byť jen so sprievodných následkov to o čom píšeš, ale nechcem nič naznačiť |
Hyperfunkci si nejefektivněji vyvolávají hlavně kulturisté. Hyperfunkce je vzácná a běžnější a méně drastická je hypofunkce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:00 pm Předmět: |
|
|
I při hypofunkci můžeš mít návaly horka a pocení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
ja sa potim tiez ako prasa.este si spominam,ze na zakladnej skole som sa skoro nepotil,vtedy som chcel byt basketbalistom a ked som pozeral NBA,vsetci manici spoteni jak prasce a ja nic.tak nejak to zacalo cez strednu skolu az doteraz.bohuzial jedine co ostava,je zvyknut si.robili mi uz plno testov,krv,stolicu,stitnu zlazu kvoli hormonom,tlak idealny...vsetko v normale.moze to byt skryta choroba,ale to by ma asi museli rezat na kusky,aby to zistili...
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
tie ostatne priznaky (rychly metabolizmus,trasenie rukami atd )nemam
ale neurologicka mi povedala ze mam tu hyperfunkciu (ako povedal aj herza)mam aj zvyseny tlak (asi prave z toho),mam nejake prasky asi uz rok ale stale je to rovnake,tak neni to zas tak strasna vada zdravotna (aj ked minule som musel ist 6kilakov peso,lebo som proste nemohol v autobuse vydrzat  )najhorsie je ze ked v tychto teplach a dusnach videm von (myslim napr len 20metrov k autu  )tak uz som cely prepoteny a pomaly idem odpadnut
po rannom behu vyzeram jak keby som sa kupal,no co uz
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | tie ostatne priznaky (rychly metabolizmus,trasenie rukami atd )nemam
ale neurologicka mi povedala ze mam tu hyperfunkciu (ako povedal aj herza)mam aj zvyseny tlak (asi prave z toho),mam nejake prasky asi uz rok ale stale je to rovnake,tak neni to zas tak strasna vada zdravotna (aj ked minule som musel ist 6kilakov peso,lebo som proste nemohol v autobuse vydrzat )najhorsie je ze ked v tychto teplach a dusnach videm von (myslim napr len 20metrov k autu )tak uz som cely prepoteny a pomaly idem odpadnut
po rannom behu vyzeram jak keby som sa kupal,no co uz |
Štítná žláza se léčí na edokrinologii.
Odběry 2 x za rok + úprava dávkování podle nich / SONO 1 x za rok aby se zjistily případné změny na štítnici.
Je klidně možné, že máš špatně nastavené dávkování léků ( Letrox, Euthyrox apod. )
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:53 pm Předmět: |
|
|
Na hyperfunkci nemůže brát tyto léky, jinak by si naopak hyperfunkci zhoršil ještě víc. Nejsem lékař, ale hormony štítné žlázy suplementují naše vlastní a při hyperfunkci naše štítná žláza produkuje nadbytek hormonů, takže se naopak musí nasadit medikamenty, které tlumí jejich produkci (tyreostatika). Léčba je dlouhodobá, může trvat i měsíce, pakliže se situace nezlepší, tak se situace řeší i resekcí štítné žlázy.
Připomínám, že o tohle jsem se hodně zajímal právě proto, že jsem dělal kulturistiku a v kulturistice se T3 a T4 zneužívají, s těmito poznatky se člověk těmto látkám vyhne obloukem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Na hyperfunkci nemůže brát tyto léky, jinak by si naopak hyperfunkci zhoršil ještě víc. Nejsem lékař, ale hormony štítné žlázy suplementují naše vlastní a při hyperfunkci naše štítná žláza produkuje nadbytek hormonů, takže se naopak musí nasadit medikamenty, které tlumí jejich produkci (tyreostatika). Léčba je dlouhodobá, může trvat i měsíce, pakliže se situace nezlepší, tak se situace řeší i resekcí štítné žlázy.
Připomínám, že o tohle jsem se hodně zajímal právě proto, že jsem dělal kulturistiku a v kulturistice se T3 a T4 zneužívají, s těmito poznatky se člověk těmto látkám vyhne obloukem. |
Zrovna jeden člen fóra vtipkoval, že má hyperfunkci a já hypofunkci a bereme stejný lék i dávkování ( Letrox 150 ), takže si ho můžeme půjčovat*a20*
A "vyladění" nemusí trvat měsíce, ale i roky. Kdo jednou poznal, už jinak nikdy nechce
A souhlasím s tebou v tom, že člověk, který si tím prošel nedokáže pochopit někoho, kdo tyto hormony bere k jiným, než zdravotním účelům. I když každého věc, jak se sebou naloží.
Jinak příznaky např. typické pro zvýšenou funkci mohou být i v případě snížené funkce ( vysoký krevní tlak, křeče na srdci, návaly horka, neustálá žízeň apod. ). To je opět z vlastní zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
jo ale kamarád už musel být léčenej nebo operovanej,kdyby mu na neléčenou hyperfunkci nasadil letrox,tak už si moc nepokecáte:-) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|