|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: po duben 20, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
19.4. Břicho Cardio - dopolko Záda - večer
Cardio 45min pás u filmu Generation Iron :D
Břicho v sále + pozování
Shyby na široko
4x10
Stahování kladky na široko
4x15x65kg
Stahování Hammera ze shora
5x15x100kg
Veslování
4x13x75kg
Lano na kladce
3x15x35kg
Stahování kladky jč každou rukou zvlast
5x15x50kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
21.4. Prsa Ramena Cardio
BP
1x20x50kg
1x15x80kg
3x10x100kg
1x8x100kg + 1x8x80kg + 1x8x50kg
1x10x80kg + 1x10x50kg
Tlaky na stroji
4x10x75kg + 4x10x50kg
Kliky na bradlech
5x12
Protisměrné kladky
3x10x35kg + 3x10x25kg
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Tlaky na ramena s JČ
1x20x10tky
1x12x22jky
1x12x26tky
3x10x30tky + 3x10x18tky
Rozpažky ve stoje
4x12x14tky
Rožpažky v sedě
4x10x10tky
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Cardio 30minut pás
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: po červen 01, 2015 7:40 am Předmět: |
|
|
3. misto je super :)
byl tam jeden co mi prislo ze ma objemnejsi nohy, ale jak to bylo s vyrysovanim z prenosu az tak videt nebylo ale skoncil az za tebou ;)
jdes za tyden na CR? :)
a taky jsem te malem nepoznal, ten uces mi prisel jiny nez normalne... u fotky s levronem nebo warrenem mi prisel lepsi :D
jinak poza dvojty biceps ze predu je podle me tvoje nejlepsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po červen 01, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
| bbvka napsal: | 3. misto je super :)
byl tam jeden co mi prislo ze ma objemnejsi nohy, ale jak to bylo s vyrysovanim z prenosu az tak videt nebylo ale skoncil az za tebou ;)
jdes za tyden na CR? :)
a taky jsem te malem nepoznal, ten uces mi prisel jiny nez normalne... u fotky s levronem nebo warrenem mi prisel lepsi :D
jinak poza dvojty biceps ze predu je podle me tvoje nejlepsi :) |
JJ jedu na mčr 100 % jestli mě zase nezradí žaludek
Jo tak rozhodčí rozhodli jak rozhodli, ono to světlo taky nebylo nic moc
Pár fotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 01, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
Filipe, skús to ešte vyždímať trošku a bude placka opäť, fandím, lebo si talent a ukazuješ, že sa dá napredovať aj naturálne! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po červen 01, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Filipe, skús to ešte vyždímať trošku a bude placka opäť, fandím, lebo si talent a ukazuješ, že sa dá napredovať aj naturálne! |
Já mám ještě tedka nohy v křečí, dostal jsem hlavně křeč ve finále do stehen a nepustilo mě to pomalu až do finále, hrozně to bolelo takže jsem musel celou dobu mít nohy nahoře, a pak teprve povolilo, jenomže jsem zase začal pozovat finále, a zase to přišlo. Takže tedka mam nohy jak po tréninku, ale zítra večer jdu na nohy znovu ! A budu se snažit to vypálit, mělo by to být lepší, uvidíme jestli se něco podaří udělat na republice, měl bych radost
Jinak mockrát děkuju ! Za komentář
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 02, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
2.6. Ráno Full body training
Jen takové protáhnutí všechny partie kromě nohou, v rychlém tempu.
Večer ještě nohy a to už natvrdo
Žaludek zatím nezlobí,i když teda moc nejím raději  nechci dopadnout jak teď v neděli
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 02, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Filipe, objemy pěkné, postava celkově super s těmi širokými rameny a zády, ale bylo to dost zatažené a kluci co skončili před tebou byli opravdu o hodně ostřejší. Pokud tu formu dotáhneš, klidně to na republice může být úplně jinak. Držím palce. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 02, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Filipe, objemy pěkné, postava celkově super s těmi širokými rameny a zády, ale bylo to dost zatažené a kluci co skončili před tebou byli opravdu o hodně ostřejší. Pokud tu formu dotáhneš, klidně to na republice může být úplně jinak. Držím palce. |
Děkuju moc, přesně tohle jsem potřeboval slyšet jenomže, já se bojím že nevím jak docílit toho abych byl tak nasekanej jako oni odvodnil jsem si myslím správně, protože ze mě na pódiu, už netekla ani kapka potu. A stejně to bylo málo, tak jestli pořád je tam ještě tuk, což asi je. Tak s tím už asi nic moc letos neudělám vid ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 02, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
Nejsem zrovna expert na poslední fázi před soutěží, co dělala forma po soutěži? Vylezlo to ještě, nebo už nenastala žádná změna? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 02, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
No abych řekl pravdu , tak si myslím že den před závody kdy jsem byl doma večer, tak to bylo lepší, bylo to takový sušší  Po soutěži když jsem se najedl, tak jsem se hned zatáhl
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 02, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
Zkusil bych oslovit někoho, kdo má s tím závěrem víc zkušeností. Pokud je tam tuk, neuděláš s tím už nic, ale pokud to odvodnění nebylo dobré, tak by to i tak mohlo znamenat lepší umístění, pokud bys to trochu doladil. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|