|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
Jste tady odborníci na filmy a televizní povaleči, tak se vás zeptám :-)
Neznám celou sérii Batmana ale viděl jsem jen pár dílů. Před pár dny jsem viděl Dark Knight a upoutala mě postava Two-face/Harvey Dent. Co jsem si našel na imdb.com, tak tato postava se objevila i v Batmanu Forever a hrál ji Tommy Lee Jones. Ale v Dark Knightovi zemřela, pokud jsem to pochopil. Jak je to časově a fakticky svázané?
Dále postava Jokera. Byl i ve filmu Batman (1989) a tam byl i Harvey Dent.
V Dark Knightovi se Joker jaksi objevil a pokud jsem pochopil i zemřel. Je to vůběc nějak svázané a nebo to je prostě jen další film a tyto filmy nemají vazby?
Díky za osvětlení :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:36 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se tim vubec nezabyval ... Batman Begins a Dark Knight je proste jina odnoz Batmana, jiny zacatek Batmana, jak uz prvni dil napovida...
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:38 pm Předmět: |
|
|
To jsem potřeboval vědět :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
Klidně se rozepiš. Já se chystám, že se podívám na Begins a pak na ty, co jsem neviděl. Tak mě od toho můžeš odradit nebo víc namotivovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
Dark knight je aspon pro me nejlepsi z batmanu fakt se jim to povedlo od zacatku do konce.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Klidně se rozepiš. Já se chystám, že se podívám na Begins a pak na ty, co jsem neviděl. Tak mě od toho můžeš odradit nebo víc namotivovat. |
Doporučuju před Begins shlédnout nejdříve všechny 4 staré díly, teprve pak vyzní vyjímečnost Begins. Podle mě nejvěrohodněji podaný Batman vůbec. Navíc je zde zodpovězeno spousta letitých otázek.
Dark Knight je vyjímečný jenom díky fenomenálnímu ztvárnění Jokera, jinak v podstatě navazuje na Begins ale ničim víc už nepřekvapí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film. |
Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Geroj napsal: | | Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film. |
Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc... |
Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | daymoon napsal: | | Klidně se rozepiš. Já se chystám, že se podívám na Begins a pak na ty, co jsem neviděl. Tak mě od toho můžeš odradit nebo víc namotivovat. |
Doporučuju před Begins shlédnout nejdříve všechny 4 staré díly, teprve pak vyzní vyjímečnost Begins. Podle mě nejvěrohodněji podaný Batman vůbec. Navíc je zde zodpovězeno spousta letitých otázek.
Dark Knight je vyjímečný jenom díky fenomenálnímu ztvárnění Jokera, jinak v podstatě navazuje na Begins ale ničim víc už nepřekvapí. |
tak to bych nerek, sice to zahral Heath paradne, ale to nedela cely film. Mne se to libilo cele od scenare po vsechyny herecke vykony, proste jeden z nejlepsich filmu posledni doby na dane tema
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
staryho batmana sem mel desne rad, ale ten novej je o rad lepsi film
taky co cekat od genialniho rezisera, kterym Nolan bezesporu je, on jeste nenatocil spatnej film, dokonce ani prumernej ;o)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Robb napsal: | | Geroj napsal: | | Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film. |
Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc... |
Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ... |
tjn, jeden z nejlepsich zaporaku co znam, kdyz k tomu jeste pridam paradni cesky dabing
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|