Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste tady odborníci na filmy a televizní povaleči, tak se vás zeptám :-)

Neznám celou sérii Batmana ale viděl jsem jen pár dílů. Před pár dny jsem viděl Dark Knight a upoutala mě postava Two-face/Harvey Dent. Co jsem si našel na imdb.com, tak tato postava se objevila i v Batmanu Forever a hrál ji Tommy Lee Jones. Ale v Dark Knightovi zemřela, pokud jsem to pochopil. Jak je to časově a fakticky svázané?

Dále postava Jokera. Byl i ve filmu Batman (1989) a tam byl i Harvey Dent.

V Dark Knightovi se Joker jaksi objevil a pokud jsem pochopil i zemřel. Je to vůběc nějak svázané a nebo to je prostě jen další film a tyto filmy nemají vazby?

Díky za osvětlení :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jste tady odborníci na filmy a televizní povaleči, tak se vás zeptám :-)

Neznám celou sérii Batmana ale viděl jsem jen pár dílů. Před pár dny jsem viděl Dark Knight a upoutala mě postava Two-face/Harvey Dent. Co jsem si našel na imdb.com, tak tato postava se objevila i v Batmanu Forever a hrál ji Tommy Lee Jones. Ale v Dark Knightovi zemřela, pokud jsem to pochopil. Jak je to časově a fakticky svázané?

Dále postava Jokera. Byl i ve filmu Batman (1989) a tam byl i Harvey Dent.

V Dark Knightovi se Joker jaksi objevil a pokud jsem pochopil i zemřel. Je to vůběc nějak svázané a nebo to je prostě jen další film a tyto filmy nemají vazby?

Díky za osvětlení :-)

Christopher Nolan zacal novu seriu Batmana,cize spravil ciaru za starymi filmami a ide si po svojom Tie stare nemaju dejovo s tymito 2 novymi nic spolocne
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych se tim vubec nezabyval ... Batman Begins a Dark Knight je proste jina odnoz Batmana, jiny zacatek Batmana, jak uz prvni dil napovida...

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem potřeboval vědět :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jari

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, přišel jsem pozdě, jsem Batmanolog
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně se rozepiš. Já se chystám, že se podívám na Begins a pak na ty, co jsem neviděl. Tak mě od toho můžeš odradit nebo víc namotivovat.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dark knight je aspon pro me nejlepsi z batmanu fakt se jim to povedlo od zacatku do konce.
jari

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Klidně se rozepiš. Já se chystám, že se podívám na Begins a pak na ty, co jsem neviděl. Tak mě od toho můžeš odradit nebo víc namotivovat.

Doporučuju před Begins shlédnout nejdříve všechny 4 staré díly, teprve pak vyzní vyjímečnost Begins. Podle mě nejvěrohodněji podaný Batman vůbec. Navíc je zde zodpovězeno spousta letitých otázek.

Dark Knight je vyjímečný jenom díky fenomenálnímu ztvárnění Jokera, jinak v podstatě navazuje na Begins ale ničim víc už nepřekvapí.
Petey

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
daymoon napsal:

Doporučuju před Begins shlédnout nejdříve všechny 4 staré díly, teprve pak vyzní vyjímečnost Begins. Podle mě nejvěrohodněji podaný Batman vůbec. Navíc je zde zodpovězeno spousta letitých otázek.

Dark Knight je vyjímečný jenom díky fenomenálnímu ztvárnění Jokera, jinak v podstatě navazuje na Begins ale ničim víc už nepřekvapí.

Ich suboj (Batman a Joker) je nositelom celeho deja,takze nepovedal by som,ze neprekvapi A uz sa tesim na Batman : Caped Crusader
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Robb

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film.

Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
Geroj napsal:

Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc...

Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
daymoon napsal:

tak to bych nerek, sice to zahral Heath paradne, ale to nedela cely film. Mne se to libilo cele od scenare po vsechyny herecke vykony, proste jeden z nejlepsich filmu posledni doby na dane tema
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

staryho batmana sem mel desne rad, ale ten novej je o rad lepsi film

taky co cekat od genialniho rezisera, kterym Nolan bezesporu je, on jeste nenatocil spatnej film, dokonce ani prumernej ;o))

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2009 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Robb napsal:
Geroj napsal:

Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ...

tjn, jeden z nejlepsich zaporaku co znam, kdyz k tomu jeste pridam paradni cesky dabing

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: