|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červen 17, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
prznit tohle dabingem je hrich, byls v kostele? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
nj, tohle je dost specifický žánr, prostě ti to musí aspoň trochu něco říkat, jinak to může být sebelíp natočeno a neoslovítě to. Mě třeba absolutně nic neříká novej film Star-trek a měl sem co dělat, abych u toho neusnul, přitom na csfd je už teď ve top 200. To samí teď X-meni, jako kreslenej seriál jsem to žral, ale film se mi moc nelíbil, čekal jsem od samotnýho filmu pro Volverina trochu víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
tak to mne se libi vic filmy s dabingem, hlavne komedie, v originale je to pr me vetsinou takove bez stavy, proste kdyz je to cesky namluvene tak se vic nasmeju
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: st červen 17, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
Na filmy koukám jenom v originálu. Když potom slyším jak ten film zprznili dabingem tak mi běhá mráz po zádech. Sou i vyjímky - původní dabing Posledního skauta nebo Hledá se Nemo.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Robb napsal: | | Geroj napsal: | | Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film. |
Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc... |
Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ... |
tjn, jeden z nejlepsich zaporaku co znam, kdyz k tomu jeste pridam paradni cesky dabing |
tohle jsem teda nevydržel....snad yazi bude souhlasit ale dabing Jokera je kapitola sama o sobě a dvakrát se zrovna nepovedl, seč dělal Martin Sobotka co mohl, tak jednoduše charakter postavy trochu přetvořil.
(Kdo má náladu ať si přečte mé komentáře na www.dabingforum.cz k danému filmu)
Ještě k filmu samotnému. Ano, Nolan je PAN rešisér a Batman pod jeho taktovkou má uplně nový rozměr. Já byl na něm v kině 6x, po třetí repríze jsem ale zjistil, že spíše jdu na Ledgera než na Batmana a proto jsem tak film hodnotil.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Robb napsal: | | Geroj napsal: | | Já sem starýho Batmana moc nemusel, nic moc mi to neříkalo ani jako kreslený seriál, ale tahle nová série je opravdu vyjímečná a oslovila i mě, už se těším na třetí navazující film. |
Já teda mam radši ty starý, když tam bylo Nicholson, nebo Carrey.....prostě ty záporáci měli šmrnc... |
Myslim, ze Heath Ledger mel kurva smrnc ... |
tjn, jeden z nejlepsich zaporaku co znam, kdyz k tomu jeste pridam paradni cesky dabing |
tohle jsem teda nevydržel....snad yazi bude souhlasit ale dabing Jokera je kapitola sama o sobě a dvakrát se zrovna nepovedl, seč dělal Martin Sobotka co mohl, tak jednoduše charakter postavy trochu přetvořil.
(Kdo má náladu ať si přečte mé komentáře na www.dabingforum.cz k danému filmu)
Ještě k filmu samotnému. Ano, Nolan je PAN rešisér a Batman pod jeho taktovkou má uplně nový rozměr. Já byl na něm v kině 6x, po třetí repríze jsem ale zjistil, že spíše jdu na Ledgera než na Batmana a proto jsem tak film hodnotil. |
tak tos asi slysel jiny dabing nez ja, nevim kdo to namluvil kdyz jsem to videl ja, ale mne se to tak libilo
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
To asi těžko. Je jenom jeden dabing. Ale to je jedno. Můžem se dohadovat do nekonečna. Tobě se líbí, mě NE. Znám dialogy na zpamět a ono když něco řekneš jako "šílenej maniak" nebo "potrhlej klaun" tak je v tom sakra rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
mozna to je tim ze jsem to v originale nevidel takze porovnavat nemuzu ale cesky se mi ten film libil
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
jari: nejlepší mi přišel Joker v Dark Knight, když odpálil tu nemocnici a pak ještě úplně naposled u nemocnice, předtím než nastoupil ho autobusu, tak zuřivě mačkal ten odpalovač. To byla geniální scéna. Tam jsem si říkal, jo, tak tohle zahrál fakt dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | jari: nejlepší mi přišel Joker v Dark Knight, když odpálil tu nemocnici a pak ještě úplně naposled u nemocnice, předtím než nastoupil ho autobusu, tak zuřivě mačkal ten odpalovač. To byla geniální scéna. Tam jsem si říkal, jo, tak tohle zahrál fakt dobře. |
tak to máš pravdu....to je uplně bomba scéna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st červen 17, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | jari: nejlepší mi přišel Joker v Dark Knight, když odpálil tu nemocnici a pak ještě úplně naposled u nemocnice, předtím než nastoupil ho autobusu, tak zuřivě mačkal ten odpalovač. To byla geniální scéna. Tam jsem si říkal, jo, tak tohle zahrál fakt dobře. |
To byla ta scéna jak si to z té nemocnice vykračoval svým osobitým krokem v sestřičkovském mundůru? (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|