a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne?
No, uz si povtipkoval, stacilo.
ja si ale srandu nedalam :)
Tyhlety úvahy typu "mohli mu jen dát prášky" jsou značně zcestný. Protože v tom filmu je jasně vidět že mu totálně vymyli mozek a je z něj bezduchá loutka. Prosimtě řekni mi jak ty filmy komzumuješ že sis toho nevšim ?
hmm asi me to nejak uslo, fakt me to nenapadlo aji presto ze vubec nevim o tom zakroku, musim se na to podivat este jednou. Zas jsem to videl pred tydnem poprve...
Black Dragon to taky viděl. A řikal snad, že je to psycho.
Black Dragon videl asi 15 minut a pak to zabalil ... to se nedalo ... misto tohohle filmu muzes hodinu cumet do zdi a vyjde to na stejno...
Nemel sem na to proste nervy...
A pokud se nepletu, tak dodnes nikdo nikdy nezjistil pravou pointu toho filmu,respektive o co tam vlastne jde...
vybornej film je Stalker sice krapet narocnej a bez precteni knizky clovek bude clovek absolutne mimo deni (ac je film rozdilny od knizni predlohy ale pro pochopeni nutnost.
film je znam predlouhymi nadhernymi zabery, genialni kamerou a neprekonatelnou atmosferou
Stalker je totální nářez, jedinej takřka tříhodinovej film, během kterýho jsem nemusel jít kouřit, jíst ani nic jinýho, jen jsem seděl a zíral
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Sejr: četl, je kratičká, ale ten film je fakt o hodně něčem jiným...nevím, jestli to nějak extra pomůže si ju předtím přečíst
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Blade - asi netreba popisovat... Pro mě skvělá akční podívaná (trochu nostalgie z dětství), poslední dobou ale akční filmy moc nemusím. Fanoušci akčních filmů si přičtou bodíka :)
7/10
Ali G In Da House - Sacha Baron Cohen paroduje největší gangstas a dělá si z nich prdel... Výbornej odpočinkovej film s trefnýma narážkama na "gheto live" na každým rohu... Super
9/10
Shrooms - "horor", parta lidí si vyjede do lesa na magické houbičky, co se ale nestane, v největších halucinacích je začnou honit a zabíjet důchové z místní bývalé polepšovny... Celkem zajímavej nápad, škoda ale že nebyl lépe podaný. V závěru pěkné osvětlení vo co vlastně šlo, ale škoda, že toho nevyužili už nějak během filmu. U filmu se zkušení hororáři co viděli Shutter bát nebudou ( :) ). Ale pro zbytek lidí ten film stojí za zkouknutí...
7/10
Bang, Bang, You're Dead - Silný příběh, výborně natočeno, skvělé scény a herecké výkony. Geniálně sestříháno a pěkně hutná atmosféra.... Toto drama o šikaně nejde jinak než doporučit...
9/10
The Machinist (Mechanik) - hodně dobrej španělskej hororo-thriller (spíš thriller). Film začíná celkem normálně, ale postupně se ve filmu objevuje čím dál více podivností a vy kurva netušíte o co jde... pořád zkoušíte tipovat co je v té ledničce z které teče plno krve, kdo je to ten obrovský Ivan atd... Film s hodně drsnou ponurnou atmosférou (místama dost psycho) a skvělým hereckým výkonem, taky hudba výborně sedí. Rozuzlení je super, ale myslím, že mohlo být i lepší, každopádně já byl maximálně spokojen. Doporučuju.
9/10
Hudsucker Proxy - no měla to bejt komedie, což teda vlastně aji byla , ale na můj vkus slabá. Jasně, pár scének je fakt super, ale většinou se člověk spíše usmívá než směje. V této komedii jde totiž spíš i o příběh, kterej je v poho a má pár zajímavých nápadů. Hudsucker Proxy je dobrej film, ale já čekal něco jinýho...
7/10
Včera jsem viděl Terminator salvation a musím říct, že větší shit už jsem dlouho "nemusel" přetrpět. Nemělo to absolutně nic společnýho s terminátorem, s tou atmosférou, příběhem s ničím prostě... Navíc ti terminátoři byli snad papírový,ne? V předchozích dílech to byly skoro nezničitelý stroje a tady je rozstřílel uplně v pohodě nějakou zaprděnou pistolkou . Postupně to stratilo i tu trochu náboje co to mělo na začátku. K tomu ten ubohej americkej patos - jsme lidi musíme držet spolu a porazit ty zlý škaredý roboty . Nejvíc mi asi vadili ti dva buzíci v hlavních rolích co mluvili hlasem jako by před tím 14 dní žrali střepy a hřebíky. Fakt tvrdý kluci
Ubohost nejhrubšího zrna, ostuda terminátorů
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
tak jsem konečně viděl hooligans.....a jako můžu doporučit. fakt skvělej film, s dobrým příběhem, ne jen o rvačkách, ikdyž je o tom celej film v podstatě 10/10
tak jsem konečně viděl hooligans.....a jako můžu doporučit. fakt skvělej film, s dobrým příběhem, ne jen o rvačkách, ikdyž je o tom celej film v podstatě 10/10
10/10 ? To je docela odvážný hodnocení, zvlášt na takovej film (ne že by byl vyloženě špatnej,ale...)
odvážný? neřek bych.....ten film má něco do sebe. Pokud to je dle skutečnosti, tak se nedají tito hooligans srovnávat s českými "hool"........je to můj názor, každýmu se líbí něco jinýho a neberu mu to. ale z mý strany nevim co bych vytkl, asi tak.....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru