Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua, to neexistujou titulky na Paniku v Needle Parku?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
70mMyW!53 napsal:
PAVUK napsal:
70mMyW!53 napsal:
a jak vis ze mu to dalali? tam o tom prece nic nerikali, klidne mu mohli jen dat prasky ne?

No, uz si povtipkoval, stacilo.

ja si ale srandu nedalam :)

Tyhlety úvahy typu "mohli mu jen dát prášky" jsou značně zcestný. Protože v tom filmu je jasně vidět že mu totálně vymyli mozek a je z něj bezduchá loutka. Prosimtě řekni mi jak ty filmy komzumuješ že sis toho nevšim ?

hmm asi me to nejak uslo, fakt me to nenapadlo aji presto ze vubec nevim o tom zakroku, musim se na to podivat este jednou. Zas jsem to videl pred tydnem poprve...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Black Dragon to taky viděl. A řikal snad, že je to psycho.

Black Dragon videl asi 15 minut a pak to zabalil ... to se nedalo ... misto tohohle filmu muzes hodinu cumet do zdi a vyjde to na stejno...
Nemel sem na to proste nervy...
A pokud se nepletu, tak dodnes nikdo nikdy nezjistil pravou pointu toho filmu,respektive o co tam vlastne jde...

btw.
zjistil sem ze segra od mlade ma na DVD tenhle film - http://www.csfd.cz/film/5847-zeny-od-hluboke-reky-cannibal-ferox ... takze sem si ho hnedka pujcil
Nordir

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vybornej film je Stalker sice krapet narocnej a bez precteni knizky clovek bude clovek absolutne mimo deni (ac je film rozdilny od knizni predlohy ale pro pochopeni nutnost.

film je znam predlouhymi nadhernymi zabery, genialni kamerou a neprekonatelnou atmosferou
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stalker je totální nářez, jedinej takřka tříhodinovej film, během kterýho jsem nemusel jít kouřit, jíst ani nic jinýho, jen jsem seděl a zíral
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Serj

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Stalker je totální nářez, jedinej takřka tříhodinovej film, během kterýho jsem nemusel jít kouřit, jíst ani nic jinýho, jen jsem seděl a zíral
a knihu jsi četl? uvažuju, že se na to mrknu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sejr: četl, je kratičká, ale ten film je fakt o hodně něčem jiným...nevím, jestli to nějak extra pomůže si ju předtím přečíst
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nordir

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Sejr: četl, je kratičká, ale ten film je fakt o hodně něčem jiným...nevím, jestli to nějak extra pomůže si ju předtím přečíst

pomuze jelikoz bratri strugacti delali scenar ... clovek ten film lepe pochopi.
BUFU

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blade - asi netreba popisovat... Pro mě skvělá akční podívaná (trochu nostalgie z dětství), poslední dobou ale akční filmy moc nemusím. Fanoušci akčních filmů si přičtou bodíka :)
7/10

Ali G In Da House - Sacha Baron Cohen paroduje největší gangstas a dělá si z nich prdel... Výbornej odpočinkovej film s trefnýma narážkama na "gheto live" na každým rohu... Super
9/10

Shrooms - "horor", parta lidí si vyjede do lesa na magické houbičky, co se ale nestane, v největších halucinacích je začnou honit a zabíjet důchové z místní bývalé polepšovny... Celkem zajímavej nápad, škoda ale že nebyl lépe podaný. V závěru pěkné osvětlení vo co vlastně šlo, ale škoda, že toho nevyužili už nějak během filmu. U filmu se zkušení hororáři co viděli Shutter bát nebudou ( :) ). Ale pro zbytek lidí ten film stojí za zkouknutí...
7/10
Blasta1
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý film.
Příběh o člověku, který dokonce prý sám prožil :))))

http://www.csfd.cz/film/15247-ohen-v-oblacich-fire-in-the-sky/
BUFU

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bang, Bang, You're Dead - Silný příběh, výborně natočeno, skvělé scény a herecké výkony. Geniálně sestříháno a pěkně hutná atmosféra.... Toto drama o šikaně nejde jinak než doporučit...
9/10

The Machinist (Mechanik) - hodně dobrej španělskej hororo-thriller (spíš thriller). Film začíná celkem normálně, ale postupně se ve filmu objevuje čím dál více podivností a vy kurva netušíte o co jde... pořád zkoušíte tipovat co je v té ledničce z které teče plno krve, kdo je to ten obrovský Ivan atd... Film s hodně drsnou ponurnou atmosférou (místama dost psycho) a skvělým hereckým výkonem, taky hudba výborně sedí. Rozuzlení je super, ale myslím, že mohlo být i lepší, každopádně já byl maximálně spokojen. Doporučuju.
9/10

Hudsucker Proxy - no měla to bejt komedie, což teda vlastně aji byla , ale na můj vkus slabá. Jasně, pár scének je fakt super, ale většinou se člověk spíše usmívá než směje. V této komedii jde totiž spíš i o příběh, kterej je v poho a má pár zajímavých nápadů. Hudsucker Proxy je dobrej film, ale já čekal něco jinýho...
7/10
Azmodan

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem viděl Terminator salvation a musím říct, že větší shit už jsem dlouho "nemusel" přetrpět. Nemělo to absolutně nic společnýho s terminátorem, s tou atmosférou, příběhem s ničím prostě... Navíc ti terminátoři byli snad papírový,ne? V předchozích dílech to byly skoro nezničitelý stroje a tady je rozstřílel uplně v pohodě nějakou zaprděnou pistolkou . Postupně to stratilo i tu trochu náboje co to mělo na začátku. K tomu ten ubohej americkej patos - jsme lidi musíme držet spolu a porazit ty zlý škaredý roboty . Nejvíc mi asi vadili ti dva buzíci v hlavních rolích co mluvili hlasem jako by před tím 14 dní žrali střepy a hřebíky. Fakt tvrdý kluci

Ubohost nejhrubšího zrna, ostuda terminátorů
ptaak

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem konečně viděl hooligans.....a jako můžu doporučit. fakt skvělej film, s dobrým příběhem, ne jen o rvačkách, ikdyž je o tom celej film v podstatě 10/10
BUFU

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
tak jsem konečně viděl hooligans.....a jako můžu doporučit. fakt skvělej film, s dobrým příběhem, ne jen o rvačkách, ikdyž je o tom celej film v podstatě 10/10

10/10 ? To je docela odvážný hodnocení, zvlášt na takovej film (ne že by byl vyloženě špatnej,ale...)
ptaak

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odvážný? neřek bych.....ten film má něco do sebe. Pokud to je dle skutečnosti, tak se nedají tito hooligans srovnávat s českými "hool"........je to můj názor, každýmu se líbí něco jinýho a neberu mu to. ale z mý strany nevim co bych vytkl, asi tak.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: