|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 7:53 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | TheLeague napsal: | http://www.csfd.cz/film/241260-bronson/
Dost velky zklamani, bezmala sracka. |
naopak jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl
kdyz tomu nerozumis neznamena ze je to sracka | Pro mně je to taky spíše zklamání. Navíc se mi zdá, že podoba s Clockwork Orange je až příliš očividná...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | TheLeague napsal: | http://www.csfd.cz/film/241260-bronson/
kdyz tomu nerozumis neznamena ze je to sracka |
Chapu ze tam bylo trosku nasili, takze pro tebe je to uplne nejvic nejlepsi film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Zacharo napsal: | http://www.csfd.cz/film/226832-muz-proti-muzi-seraphim-falls/
P. Brosnan vs. Liam Neeson, osobně se mi tento film líbil od začátku do konce.
Zítra se chystám na francouzský dvojfilm Veřejný nepřítel č. 1 |
Vincent Cassel exceluje, tento dvojfilík je skvelý u mna 9,5/10 Jacques, Jacques, Jacques, Jacques...:))) |
Zato teď američtí Veřejní nepřátelé spíš zklamání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Zacharo napsal: | http://www.csfd.cz/film/226832-muz-proti-muzi-seraphim-falls/
P. Brosnan vs. Liam Neeson, osobně se mi tento film líbil od začátku do konce.
Zítra se chystám na francouzský dvojfilm Veřejný nepřítel č. 1 | tak to si pošmákneš.podle mě opravdu kvalitní podívaná.lépe bych hodnotil spíš první díl než epilog,ale oba dva díly byly na daný žánr naprosto luxusní! |
Taky jsem se setkal s názorem, že Epilog je lepší, ale oba díly na sebe navazují, tak je omrknu oba postupně. Dnes večer jednička (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Bazzy napsal: | | TheLeague napsal: | http://www.csfd.cz/film/241260-bronson/
kdyz tomu nerozumis neznamena ze je to sracka |
Chapu ze tam bylo trosku nasili, takze pro tebe je to uplne nejvic nejlepsi film. |
jezis ty ses vydutej to neni mozny... o nasili to prave vubec neni ale to ti vysvetlovat nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:08 am Předmět: |
|
|
Včera a dneska jsem si trochu doplňoval základní mezery ve vzdělání a pustil jsem si dvě klasiky:
Četa
Tenhle film jsem zřejmě kdysi viděl, ale už si to moc nepomatuju. S kubrickovo Full metal jacket jeden z nejsugestivnějších válečných filmů. Skvělých válečných filmů by se našlo víc, ale tyhle dva na mě zapůsobili co hloubky prožitku asi nejvíc. Úplně jsem cítil ten neustálý strach z rákosníků, několika denní deště i stejně neúnavná vedra, všudepřítomné mravence...hotové peklo.
Requiem for dream
Tenhle film jsem viděl poprvé, stále mi nijak unikal, krom vynikající hudby, kterou znám už dlouho. Těžko teď, pár minut potom, co jsem to dokoukal, objektivně soudit, ale přesto si troufnu říct, že je to jeden z nejsugestivnější filmů, který jsem, kdy viděl. Na konci jsem se cítil psychicky opravdu špatně, tenhle film vyhnal do extrému ukázku toho, co může způsobit jakákoliv závislost, pokud se stane jediným smyslem života. Neskutečně vykreslené emoce hlavních postav, jejich chování... Přestože tomuhle filmu dávám 10, asi ne každému bych ho doporučil. Každopádně jako preventivní ukázku pro případné aspiranty na drogy bych to dal zavést povinně.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:12 am Předmět: |
|
|
Ted sem videl Apocalypto a fakt parada, doporucuju, klasika od Mel Gibsona, fakt borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:18 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Ted sem videl Apocalypto a fakt parada, doporucuju, klasika od Mel Gibsona, fakt borec. |
jj, Gibson jako režisér není vůbec špatný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:19 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Ted sem videl Apocalypto a fakt parada, doporucuju, klasika od Mel Gibsona, fakt borec. |
nevim mno..kostymy parada... dej z nej se dalo vytriskat mnohem vic... a prijde mi za 50% casu filmu tam nekdo porad beha :) jinak pekna zalezitost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:21 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: |
Requiem for dream
|
Requiem je parada.... a ty herci hrajou opravdu uzasne
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:24 am Předmět: |
|
|
Requiem for a dream je opravdu film, který musí v kazdém člověku zanechat zvláštní stopu.navíc Jared Leto je skvělý herec i hudebník (30 seconds to Mars). _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 12:40 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: |
Četa
Tenhle film jsem zřejmě kdysi viděl, ale už si to moc nepomatuju. S kubrickovo Full metal jacket jeden z nejsugestivnějších válečných filmů. Skvělých válečných filmů by se našlo víc, ale tyhle dva na mě zapůsobili co hloubky prožitku asi nejvíc. Úplně jsem cítil ten neustálý strach z rákosníků, několika denní deště i stejně neúnavná vedra, všudepřítomné mravence...hotové peklo. |
Viděl jsi Tenkou červenou linii nebo Apokalypsu? _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 12:19 am Předmět: |
|
|
Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10.......
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 12:27 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10....... |
Že je to vtip? :) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 12:32 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | ShawnRay napsal: | | Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10....... |
Že je to vtip? :) |
Proc ? Pekne se tam rezali, me filmy jako Predator 1,2, vetrelci 1,2,3, a toto bavi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|