|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
_Lundgren

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 12:38 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | _Lundgren napsal: | | ShawnRay napsal: | | Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10....... |
Že je to vtip? :) |
Proc ? Pekne se tam rezali, me filmy jako Predator 1,2, vetrelci 1,2,3, a toto bavi. |
Souhlasim s tim, že Predátoří i Vetřelčí serie jsou samy o sobě geniální, ale oba vs. filmy jsou podle mě filmový odpad, možná ještě slušně řečeno. V 1 mě potěšil akorát Jákl a Henriksen, ve 2 asi už ani nic :) Ale proti gustu.... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caladan

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 6:31 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | ShawnRay napsal: | | _Lundgren napsal: | | ShawnRay napsal: | | Ted sem se dodival na Alien vs. Predator 2 a celkem kvalita, stejne dobra jako 1. Tak za 9/10....... |
Že je to vtip? :) |
Proc ? Pekne se tam rezali, me filmy jako Predator 1,2, vetrelci 1,2,3, a toto bavi. |
Souhlasim s tim, že Predátoří i Vetřelčí serie jsou samy o sobě geniální, ale oba vs. filmy jsou podle mě filmový odpad, možná ještě slušně řečeno. V 1 mě potěšil akorát Jákl a Henriksen, ve 2 asi už ani nic :) Ale proti gustu.... |
Jo, znamej se na to tesil jak malej Jarda a pak mi o tom basnil, tak jsem se na to podival a uz na nej nikdy nedam, pac mi to prislo jako paskvil a ztrata casu.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:48 am Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších, tak třeba AvP2 nemůže dostane stejné hodnocení jako on.
Prostě jestli berete filmy jako jeden velkej celek, nebo hodnotíte každej zvlášt. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších, tak třeba AvP2 nemůže dostane stejné hodnocení jako on.
Prostě jestli berete filmy jako jeden velkej celek, nebo hodnotíte každej zvlášt. |
Já filmy neporovnávám mezi sebou, podívám se na film, a buď je to blbost, průměr, dobrý či geniální, podle svého subjektivního hodnocení. Jednotlivé filmy srovnávám mezi sebou jen v případě, když se jedná o remake, nebo napodobeninu jiného filmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | MAST3R napsal: | Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
Prostě jestli berete filmy jako jeden velkej celek, nebo hodnotíte každej zvlášt. |
Já filmy neporovnávám mezi sebou, podívám se na film, a buď je to blbost, průměr, dobrý či geniální, podle svého subjektivního hodnocení. Jednotlivé filmy srovnávám mezi sebou jen v případě, když se jedná o remake, nebo napodobeninu jiného filmu. |
Já taky tak _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
Mýslím jako, že třeba Forrest Gump je jeden z nejlepších |
to mě taky, protože když kouknu na csfd do top 200, tak mě zaráží co je tam za filmy, např. forrest gump, nebo Vykoupení z věznice Shawshank, já např. tyhle dva filmy nesnášim
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | MAST3R napsal: | Zajímalo by mě jak hodnotíte filmy.
to mě taky, protože když kouknu na csfd do top 200, tak mě zaráží co je tam za filmy, např. forrest gump, nebo Vykoupení z věznice Shawshank, já např. tyhle dva filmy nesnášim |
ja taky nesnasim sex _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
to mě taky, protože když kouknu na csfd do top 200, tak mě zaráží co je tam za filmy, např. forrest gump, nebo Vykoupení z věznice Shawshank, já např. tyhle dva filmy nesnášim |
to bys jim tam měl napsat, protože jestli je nesnášíš ty, tak tam nemaj co dělat.
Ber to tak, že je to většinový názor. Stejně jako někdo považuje Alien vs. Predator za vrcholný dílo akčních sci-fi filmů, existuje mraky lidí, pro které je tohle odpad a ve finále, když se tam podíváš, tak má okolo 50%.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
taky s mnoha filmy na csfd nesouhlasim, Forrest gump bych taky nedal tak vysoko, je to strasne hrane na emoce a nechapu co tam dela tolik westernovek, naopak treba Sin city a Zachrante vojina Ryana bych dal mnohem vys. Ale Vykoupeni z veznice shawshank bych mozna jako nej film nechal, rozhodne do top 10 patri
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | Tak zrovna Vykoupeni z veznice Shawnshank bych treba ja do Top 200 nedal. Je to dobrej film, o tom zadna, ale urcite ne do Top. Ale takovych jako ja moc nebude, kdyz je v Top |
no hlavně ve všech takovejch "vězeňskejch" filmech jsou kupodivu vězni ty hodný a zbytek světa je zlej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|