|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
Crazylom: To je proti oběma filmům o úroveň níže, i když od stejného režiséra...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
mirio: mně se rocknrolla naopak hodně líbil. není to typickej ritchieho film, od dvojice lock stock a snatch vybočuje, ale rozhodně mu to nezazlívám, já jsem z toho byl upřímně nadšenej _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
Netvrdím, že je špatný, nicméně proti těm dvěma klasikám bledne. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
Čistá Duše
Rusell Crowe mě opět nezklamal. Říkal jsem si film o životě vědce, co dostal Nobelovku a ještě k tomu přes dvě hodiny filmu, to asi nebude pro mě.
Ale bylo. Super film o prokletí všech géniů, hranice mezi genialitou a šílenstvím je někdy hodně tenká a takový člověk se snadno ocitne na druhé straně lávky aneb jaké to je žít se schizofrénií. Pěkný film.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
"dobry rocnik"
-super oddechovej film na kterej se da koukat s pritelkyni.... (jinak jeden z mych best filmu na relax vubec ani nevim cim me tak bere asi tema smrticima hlaskama "ma najdi si pudla a hod ho z balkonu" :P nebo krasnou prirodou / hudbou ) romantika ale rikam pohoda....
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
m4l: Tenhle film mám hrozně rád. Viděl jsem ho úplně náhodou a hrozně mi zvednul náladu.  K tomu ideálně sklenici vína, dobře, tak láhev no.
Docela překvapí, že to režíroval takovej filmovej "řezník" jako Ridley Scott :) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:00 am Předmět: |
|
|
tvoje hodnocení mě dostává Vysvětli mi, jak to tvůrci mohli okopírovat z filmu Hory mají oči, když první díl tohodle hororu vyšel až tři roky po Pachu krve?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:34 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Geroj napsal: |
tvoje hodnocení mě dostává Vysvětli mi, jak to tvůrci mohli okopírovat z filmu Hory mají oči, když první díl tohodle hororu vyšel až tři roky po Pachu krve? |
Ze by myslel tohle?
http://www.csfd.cz/film/1755-hills-have-eyes-the/ |
tak to potom chápu a omlouvám se, nevěděl jsem, doteď jsem nevěděl, že je to remake.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 1:02 am Předmět: |
|
|
už jsem to viděl počtvrtý, ale kombinace Giliam, Depp, del Torro je smrtící..naprosto luxusní podívaná a nejvyšší hodnocení-Fear and loathing in Las Vegas _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | už jsem to viděl počtvrtý, ale kombinace Giliam, Depp, del Torro je smrtící..naprosto luxusní podívaná a nejvyšší hodnocení-Fear and loathing in Las Vegas |
CSFD.cz
| citace: | | Skutečně masakroidní film, který bez drog asi úplně docenit ani nelze. Inu, proč ne. Pokud ale člověk není vyloženě blázen, bez drog ho asi úplně nepochopí či ho to nebaví, nejčastěji asi v kombinaci obojího.Což ale pro snímek, respektive jeho oblíbenost není ideální a velice to omezuje publikum, které ho docení. |
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|