tvoje hodnocení mě dostává Vysvětli mi, jak to tvůrci mohli okopírovat z filmu Hory mají oči, když první díl tohodle hororu vyšel až tři roky po Pachu krve?
tak to potom chápu a omlouvám se, nevěděl jsem, doteď jsem nevěděl, že je to remake.
Většina "nových" "hororů" jsou remaky klasických horrorů tak ze 70.-80. let. Je to nahovno, už nemaj jejich atmosféru a jde jen o to rozsekat tam nějaký lidi.
už jsem to viděl počtvrtý, ale kombinace Giliam, Depp, del Torro je smrtící..naprosto luxusní podívaná a nejvyšší hodnocení-Fear and loathing in Las Vegas
CSFD.cz
citace:
Skutečně masakroidní film, který bez drog asi úplně docenit ani nelze. Inu, proč ne. Pokud ale člověk není vyloženě blázen, bez drog ho asi úplně nepochopí či ho to nebaví, nejčastěji asi v kombinaci obojího.Což ale pro snímek, respektive jeho oblíbenost není ideální a velice to omezuje publikum, které ho docení.
ten film je úplný totální dvouhodinový duševní peklo a je mně jedno, jestli budu označen za blázna nebo za feťáka;)
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Kdo má rád akční smrště a lá Jason Bourne, tak doporučuju "96 hodin". Starej Liam Neeson je drsnější než Rambo a Terminátor dohromady.
To je naprosto výbornej film Neeson jako skoro šedesátník strčí většinu dnešních akčních borců do kapsy :-)
Mimochodem Morel s Besonem už kutí dvojku, těšim se na ní skoro jako na Expendables. A pro příznivce Liama Neesona ještě uvedu, že bude hrát Hannibala v novém filmovém zpracování A-Teamu :)
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Ty s tvým nickem by ses měl spíš těšit na Univ. soldier III
Ale co jsem viděl ukázky na nějakej z poslední filmů DL (tuším Diamantoví psi), tak velkej Dolph je zase formě. I když většina jeho filmů jsou naprostý kraviny a já odmítám si cokoliv od něj v budoucnu půjčit.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Ty s tvým nickem by ses měl spíš těšit na Univ. soldier III
Ale co jsem viděl ukázky na nějakej z poslední filmů DL (tuším Diamantoví psi), tak velkej Dolph je zase formě. I když většina jeho filmů jsou naprostý kraviny a já odmítám si cokoliv od něj v budoucnu půjčit.
Tak o kvalitě jeho filmů bych se raději nevyjadřoval. Ikdyž nedávno jsem shlédnul Čas pomsty http://www.csfd.cz/film/315-cas-pomsty-joshua-tree/ a je to jeho pravděpodobně nejlepší film (z těch, kde hrál hlavní roli).
Ve formě je pořád parádní, třeba na tomhle rok starém videu bych mu hádal 30 a ne 50 let.
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Adamova jablka http://www.csfd.cz/film/221085-adams-and-230bler/
Komedie / Drama / Mysteriózní - necekejte zadnou "strestenou" idiotskou komedii jakejch sou tisice, tohle je vyjimecnej film, na kterej stoji za to se podivat. Vic info v odkazu.
tvoje hodnocení mě dostává Vysvětli mi, jak to tvůrci mohli okopírovat z filmu Hory mají oči, když první díl tohodle hororu vyšel až tři roky po Pachu krve?
To je sice hezké, ale pochybuju, že ShawnRay viděl ten strarší díl. Spíš viděl remake.
Spletl sem se,myslel se to tak ze lidi jedou autem oni jim pichnou kola a pak je po jednom zabiji, i ti mutanti byly stejni, v tomhle je pach krve stejnej jak ty hory.
Adamova jablka http://www.csfd.cz/film/221085-adams-and-230bler/
Komedie / Drama / Mysteriózní - necekejte zadnou "strestenou" idiotskou komedii jakejch sou tisice, tohle je vyjimecnej film, na kterej stoji za to se podivat. Vic info v odkazu.
na tenhle film tady kdysi dával odkaz myslim Abecedarian a musim potvrdit, že určitě stojí za podívání, protože dánové sou magoři a asi jedou na drogách :)
už jsem to viděl počtvrtý, ale kombinace Giliam, Depp, del Torro je smrtící..naprosto luxusní podívaná a nejvyšší hodnocení-Fear and loathing in Las Vegas
CSFD.cz
citace:
Skutečně masakroidní film, který bez drog asi úplně docenit ani nelze. Inu, proč ne. Pokud ale člověk není vyloženě blázen, bez drog ho asi úplně nepochopí či ho to nebaví, nejčastěji asi v kombinaci obojího.
CSFD.cz
citace:
Skutečně masakroidní film, který bez drog asi úplně docenit ani nelze. Inu, proč ne. Pokud ale člověk není vyloženě blázen, bez drog ho asi úplně nepochopí či ho to nebaví, nejčastěji asi v kombinaci obojího.
dal bych si éter:)
Ten film je drsnej.
Ale je fakt, že když sem se na něj díval malej, tak mě to taky moc nechytlo...
Teď jsem začal koukat zase na serial Tráva....
A nově objeveno Big Bang Theory......
The Big Bang Theory je jeden z nejlepších seriálů co sem kdy viděl,ale už mám skouknutý obě dvě série a za 57dní 4hodiny a 30minut začnou vysílat 1.díl 3.série,už se těšim
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru